Νέα

Πορνεία στην Αθήνα του 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Ποτέ οι συνθήκες πορνείας δεν ήταν τόσο άθλιες όσο σήμερα που οι γυναίκες εκδίδονται για 2 ευρώ.

Παρατηρήστε τα δόντια τους και τη στοματική κοιλότητα σε πόσο χάλια κατάσταση είναι.

Κατά την γνώμη του Λάζου οι εκδιδόμενες έχουν χαλασμένα δόντια επειδή είναι φτωχές; Όχι από την ηρωίνη ας πούμε;

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Αυτός ο πούστης έχει και στον παρελθόν τοποθετηθεί ανοιχτά υπέρ της ποινικοποίησης της αγοράς σεξουαλικών υπηρεσιών, όπως έχει γίνει στη Σουηδία και τη Γαλλία. Να τιμωρείται ο πελάτης δηλαδή! Και γενικά είναι ανησυχητικό το κλίμα στην Ευρώπη αφού πέρυσι ανάλογη πρόταση πήρε θετική ψήφο στο ευρωκοινοβούλιο. Και ξέρετε από που προέρχονται όλες αυτές οι προτάσεις, ε? Από τους σοσιαλιστές! Γι' αυτό τον φοβάμαι τον πούστη τον ΣΥΡΙΖΑ! Είδατε πού έκανε τα καινούρια του γραφεία? Στη Λεωνίδου, ακριβώς δίπλα στα μπουρδέλα μας! Εκπροσωπεί όλους αυτούς τους κουλτουριάρηδες που θέλουν να αναβαθμίσουν και καλά την περιοχή, κλείνοντας φυσικά τα μπουρδέλα. Εγώ δεν ψήφισα τον Καμίνη γιατί είναι αντι-Παναθηναϊκός (το έριξα άκυρο) αλλά μέσα μου φοβόμουνα πολύ μη βγει ο Συριζαίος. Τον είχα ικανό να τα έκλεινε τα μπουρδέλα! Μαλάκες, προσοχή τι ψηφίζετε στις εκλογές! Άμα κάτσει καμία σταβή την κάτσαμε!

ρε φιλε η κουμουνδουρου ( τα γραφεια ΣΥΡΙΖΑ) 5 βηματα ειναι απο τα μπουρδελα

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Αυτός ο πούστης έχει και στο παρελθόν τοποθετηθεί ανοιχτά υπέρ της ποινικοποίησης της αγοράς σεξουαλικών υπηρεσιών, όπως έχει γίνει στη Σουηδία και τη Γαλλία. Να τιμωρείται ο πελάτης δηλαδή! Και γενικά είναι ανησυχητικό το κλίμα στην Ευρώπη αφού πέρυσι ανάλογη πρόταση πήρε θετική ψήφο στο ευρωκοινοβούλιο - ευτυχώς χωρίς να είναι η απόφαση δεσμευτική. Και ξέρετε από που προέρχονται όλες αυτές οι προτάσεις, ε? Από τους σοσιαλιστές! Γι' αυτό τον φοβάμαι τον πούστη τον ΣΥΡΙΖΑ! Είδατε πού έκανε τα καινούρια του γραφεία? Στη Λεωνίδου, ακριβώς δίπλα στα μπουρδέλα μας! Εκπροσωπεί όλους αυτούς τους κουλτουριάρηδες που θέλουν να αναβαθμίσουν και καλά την περιοχή, κλείνοντας φυσικά τα μπουρδέλα. Εγώ δεν ψήφισα τον Καμίνη γιατί είναι αντι-Παναθηναϊκός (το έριξα άκυρο) αλλά μέσα μου φοβόμουνα πολύ μη βγει ο Συριζαίος. Τον είχα ικανό να τα έκλεινε τα μπουρδέλα! Μαλάκες, προσοχή τι ψηφίζετε στις εκλογές! Άμα κάτσει καμία στραβή την κάτσαμε!

Σε όλες τις χώρες ότι κι αν λέει ο νόμος πάντα υπάρχουν πόρνες και call girls.Στο εξωτερικό που υποτίθεται είναι απαγορευμένη κατάσταση μου λένε φίλοι Αγγλία που εκδίδονται κάτι κουκλάρες σε μαγαζιά που ξεπερνούν τα δικά μας στούντιο κατά πολύ και με πολύ καλύτερες υπηρεσίες..Στη Γερμανία δεν ξέρω αν είναι νόμιμη η πορνεία αλλά τα FKK και άλλα που συνδυάζουν ολοήμερη παραμονή με φαγητό,σεξ και κονσομασιόν είναι μπροστά..Όπου κι αν πας αν έχεις χρήμα να ξοδέψεις όσο κι αν απαγορεύει ο νόμος θα βρεις πουτάνα ανάλογα με το πόσα είσαι διαθέσιμος να πληρώσεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αυτός ο πούστης έχει και στο παρελθόν τοποθετηθεί ανοιχτά υπέρ της ποινικοποίησης της αγοράς σεξουαλικών υπηρεσιών, όπως έχει γίνει στη Σουηδία και τη Γαλλία. Να τιμωρείται ο πελάτης δηλαδή! Και γενικά είναι ανησυχητικό το κλίμα στην Ευρώπη αφού πέρυσι ανάλογη πρόταση πήρε θετική ψήφο στο ευρωκοινοβούλιο - ευτυχώς χωρίς να είναι η απόφαση δεσμευτική. Και ξέρετε από που προέρχονται όλες αυτές οι προτάσεις, ε? Από τους σοσιαλιστές! Γι' αυτό τον φοβάμαι τον πούστη τον ΣΥΡΙΖΑ! Είδατε πού έκανε τα καινούρια του γραφεία? Στη Λεωνίδου, ακριβώς δίπλα στα μπουρδέλα μας! Εκπροσωπεί όλους αυτούς τους κουλτουριάρηδες που θέλουν να αναβαθμίσουν και καλά την περιοχή, κλείνοντας φυσικά τα μπουρδέλα. Εγώ δεν ψήφισα τον Καμίνη γιατί είναι αντι-Παναθηναϊκός (το έριξα άκυρο) αλλά μέσα μου φοβόμουνα πολύ μη βγει ο Συριζαίος. Τον είχα ικανό να τα έκλεινε τα μπουρδέλα! Μαλάκες, προσοχή τι ψηφίζετε στις εκλογές! Άμα κάτσει καμία στραβή την κάτσαμε!
Εμ τα βλεπετε? Πατε να μαυρισετε το Σαμαρα επειδη σας εκοψε εκατο ευρω απο το μισθο, και θα φερετε τον Τσιπρα που θα σας κοψει τη ζωη ολοκληρη.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
μεγαλε αν κλεισουν τα μπουρδελα.οι πουτανες θα ξεχυθουν στους δρομους και θα το πουλανε και φτηνοτερα σε πληροφορω.ο μονος τροπος να σταματησει η πορνεια ειναι βαλουν ολες τις γυναικες φυλακη.οσο υπαρχει γυναικα θα υπαρχει και πορνεια

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Εμ τα βλεπετε? Πατε να μαυρισετε το Σαμαρα επειδη σας εκοψε εκατο ευρω απο το μισθο, και θα φερετε τον Τσιπρα που θα σας κοψει τη ζωη ολοκληρη.

Και ο Καμίνης έλεγε στην πρώτη του θητεία προεκλογικά ότι θα κλείσει τους οίκους ανοχής και τα στούντιο και μια χαρά λειτουργούν.Μόλις πέφτει σήμα  με ένα τηλέφωνο κλείνουν το κόκκινο φως και κλειδώνουν προσωρινά λίγα λεπτά πριν πλακώσει αστυνομία όταν μια στις τόσες πρόεκται να κάνουν έλεγχο..Αν πάλι τις αιφνιδιάσουν με ένα δωρεάν γαμήσι ξεχνιέται η υπόθεση.

Επισκέπτης
Σε όλες τις χώρες ότι κι αν λέει ο νόμος πάντα υπάρχουν πόρνες και call girls.Στο εξωτερικό που υποτίθεται είναι απαγορευμένη κατάσταση μου λένε φίλοι Αγγλία που εκδίδονται κάτι κουκλάρες σε μαγαζιά που ξεπερνούν τα δικά μας στούντιο κατά πολύ και με πολύ καλύτερες υπηρεσίες..Στη Γερμανία δεν ξέρω αν είναι νόμιμη η πορνεία αλλά τα FKK και άλλα που συνδυάζουν ολοήμερη παραμονή με φαγητό,σεξ και κονσομασιόν είναι μπροστά..Όπου κι αν πας αν έχεις χρήμα να ξοδέψεις όσο κι αν απαγορεύει ο νόμος θα βρεις πουτάνα ανάλογα με το πόσα είσαι διαθέσιμος να πληρώσεις

Στη Γερμανία είναι νόμιμη η πορνεία. Στις άλλες χώρες δεν με νοιάζει τι γίνεται. Εγώ θέλω να γαμάω μέρα παρά μέρα με 10 ευρώ, όχι μια φορά την εβδομάδα με 50!

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Στη Γερμανία είναι νόμιμη η πορνεία. Στις άλλες χώρες δεν με νοιάζει τι γίνεται. Εγώ θέλω να γαμάω μέρα παρά μέρα με 10 ευρώ, όχι μια φορά την εβδομάδα με 50!

Εγώ πάλι σιχαίνομαι να γαμήσω σε μπουρδέλο με τη βρώμα και το ξεπέταγμα του 10λεπτου και προτιμώ να γαμήσω 1 φορά σε στούντιο το μήνα ένα πρώτο μωρό παρά κάτι ψόφιες..Δόξα τω Θεό κοινωνικός είμαι και βρίσκω γκομενίτσες.Δεν γαμάω αποκλειστικά πουτάνες.Απλά είναι το χόμπυ μου και ο τρόπος που ξεδίνω και ανανεώνομαι

Επισκέπτης
Και ο Καμίνης έλεγε στην πρώτη του θητεία προεκλογικά ότι θα κλείσει τους οίκους ανοχής και τα στούντιο και μια χαρά λειτουργούν.Μόλις πέφτει σήμα  με ένα τηλέφωνο κλείνουν το κόκκινο φως και κλειδώνουν προσωρινά λίγα λεπτά πριν πλακώσει αστυνομία όταν μια στις τόσες πρόεκται να κάνουν έλεγχο..Αν πάλι τις αιφνιδιάσουν με ένα δωρεάν γαμήσι ξεχνιέται η υπόθεση.

Λάθος κάνεις για τον Καμίνη. Ο Καμίνης έχει τοποθετηθεί υπέρ της αλλαγής του νόμου και της νομιμοποίησης των οίκων ανοχής. Απλά δεν έχει βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

Επισκέπτης
Εγώ πάλι σιχαίνομαι να γαμήσω σε μπουρδέλο με τη βρώμα και το ξεπέταγμα του 10λεπτου και προτιμώ να γαμήσω 1 φορά σε στούντιο το μήνα ένα πρώτο μωρό παρά κάτι ψόφιες..Δόξα τω Θεό κοινωνικός είμαι και βρίσκω γκομενίτσες.Δεν γαμάω αποκλειστικά πουτάνες.Απλά είναι το χόμπυ μου και ο τρόπος που ξεδίνω και ανανεώνομαι

Εσύ δεν είσαι πραγματικός μπουρδελιάρης ρε μεγάλε. Για εμάς τα μπουρδέλα είναι το δεύτερο σπίτι μας και τρόπος ζωής! Αν κλείσει το Μετάξι θα γίνει επανάσταση!!!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Εσύ δεν είσαι πραγματικός μπουρδελιάρης ρε μεγάλε. Για εμάς τα μπουρδέλα είναι το δεύτερο σπίτι μας και τρόπος ζωής! Αν κλείσει το Μετάξι θα γίνει επανάσταση!!!
χεστηκαμε αν κλεισει το μεταξυ.αφθονο το μουνι και τσαμπα

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6

Αη χέσε ρε με το Μεταξουργείο!Καταδέχεσαι να ξαπλώσει εκεί που ξαπλώνουν μαυριδεροί και Πακιστανοί βρωμιάρηδες και με κάτι βρωμοπουτάνες που κουβαλάνε τα χίλια δυο νοσήματα;;Αν θες μπουρδέλο καλύτερα Φυλής για λίγο πιο καθαρά

Επισκέπτης
Αη χέσε ρε με το Μεταξουργείο!Καταδέχεσαι να ξαπλώσει εκεί που ξαπλώνουν μαυριδεροί και Πακιστανοί βρωμιάρηδες και με κάτι βρωμοπουτάνες που κουβαλάνε τα χίλια δυο νοσήματα;;Αν θες μπουρδέλο καλύτερα Φυλής για λίγο πιο καθαρά

Κι εγώ Πακιστανός είμαι ρε μεγάλε! Μεταξουργείο για πάντα!  :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Πίκερ, πηγαινοντας μερα παρα μερα να γαμας σε αυτη τη βρώμα του Μεταξουργειου, στατιστικα τι πιθανοτητες δινεις στον εαυτο σου να σου τα παρουν τα λεφτα πολλαπλασια οι γιατροι για να σου θεραπευσουν τα πασης λογης παρασημα που θα αποκομισεις απο εκει?

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
χεστηκαμε αν κλεισει το μεταξυ.αφθονο το μουνι και τσαμπα

Τύπε μου εσύ εισαι το καλύτερο τρολ εδώ μέσα  :rockon:

Τύπε το Μετάξι ειναι για σκληροπυρηνικούς τύπους. Στο Μετάξι δεν πάμε για να ευχαριστηθούμε γαμησι αλλα για να πάρουμε μια τζουρα καλτιλας.

Bill OldKostas

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Κατά την γνώμη του Λάζου οι εκδιδόμενες έχουν χαλασμένα δόντια επειδή είναι φτωχές; Όχι από την ηρωίνη ας πούμε;

Δράττομαι της πάσας από τον ΧΑΝΙΩΤΗ και θέλω να επισημάνω άλλο ένα γεγονός που προκαλεί, σε μένα τουλάχιστον, αλγεινή εντύπωση.
Σχεδόν από το 2000 και εντεύθεν, απέναντι από το Υπουργείο Εργασίας στην οδό Πειραιώς, έγχρωμοι αλλοδαποί πουλάνε ηρωίνη, επί εικοσιτετραώρου βάσεως χωρίς κανένας να τους ενοχλεί.
Είναι αξιοπερίεργο γιατί στο Υπουργείο Εργασίας υπάρχουν μέρα νύχτα αστυφύλακες αλλά και μία κλούβα των ΜΑΤ μονίμως σταθμευμένη.
Οι "συναλλαγές" των αραπάδων με τους ηρωϊνομανείς γίνονται εκατέρωθεν της στάσης των λεωφορείων υπό το άγρυπνο βλέμμα δεκάδων αστυνομικών και ΜΑΤατζήδων.
Ρε σεις, λέτε να λαδώνονται τα μπατσόνια;
Θα μου πεις, χέζουν οι αρκούδες στο δάσος;

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Τύπε μου εσύ εισαι το καλύτερο τρολ εδώ μέσα  :rockon:

Τύπε το Μετάξι ειναι για σκληροπυρηνικούς τύπους. Στο Μετάξι δεν πάμε για να ευχαριστηθούμε γαμησι αλλα για να πάρουμε μια τζουρα καλτιλας.

Τι εννοείς για σκληροπυρηνικούς τύπους;;Και τι καλτ καταστάσεις να θέλει κάποιος εκεί;Εγώ ξέρω ότι ο κόσμος πληρώνει για να γαμήσει μια μπάνικη γκόμενα και να περάσει καλά.Όχι να ζήσει καλτια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom