She' το s ακριβώς 24 χρονών, αλλά αυτός ο απίστευτος ξανθός από τη Δημοκρατία της Τσεχίας είναι ήδη ένα από τα καυτότερα αστέρια πορνογραφικού στην Ευρώπη. Αρχίζοντας με Βρετανό ο διευθυντής Frank Thring, Silvia ανακαλύφθηκε σύντομα από ιδιωτικό. She' το s έκανε διάφορες ταινίες για ιδιωτικό, η πιό ξεχωριστή ύπαρξη το νέο ' Ουρανός Experiment'. Η Silvia, που ήταν ρετηρέ PET σχεδόν σε όλες τις διεθνείς εκδόσεις του περιοδικού, συμπεριλαμβανομένης της αμερικανικής έκδοσης, εμφανίζεται επίσης σε πολλά φύλο-περιοδικά σε όλη την Ευρώπη. Η Silvia Saint ήταν γεννημένος στις 12η Φεβρουαρίου 1976, σε Kyjov (Δημοκρατία της Τσεχίας). Ζει τώρα σε ένα μεγάλο διαμέρισμα πόλη του Μπρνο, η Δημοκρατίες της Τσεχίας δεύτερη μεγαλύτερη. Αυτήν την περίοδο δεν έχει κανέναν φίλο. Στον ελεύθερο χρόνο της, η Silvia επιθυμεί να περπατήσει ή κύκλος μέσω της επαρχίας, όπου μένει συχνά με τη γιαγιά της. Η Silvia, παρακαλώ μας λέει ένα κομμάτι για το υπόβαθρό σας. " Μετά από το σχολείο, μελέτησα τη διαχείριση για δύο έτη σε ένα ίδρυμα στο Μπρνο. Μετά από το εκείνο το απασχολήθηκα ως διευθυντής σε ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία μέσα η πόλη Zlin. Από εκεί κινήθηκα σε μια ιδιωτική εταιρία όπου ήμουν αρμόδιος για τη λογιστική και το μάρκετινγκ. Η εργασία ήταν σκληρή εν τούτοις, και Ι didn' το τ κάνει πολλά χρήματα. That' s γιατί δέχτηκα μια πρόταση να κάνω τη διαμόρφωση. Άρχισα το εσώρουχο παρουσιάζω και ήρθα έπειτα προτάσεις για τις μαλακές nude εικόνες. Το δοκίμασα και το συμπάθησα. " Πώς αναμιχθήκατε στη βιομηχανία πορνογραφικού; " Ο έπειτα-φίλος μου με πήρε σε μια ρίψη για μια αμερικανική παραγωγή πορνογραφικού. Από όλα τα κορίτσια παρόντα ήμουν μόνο ένας. Το cWho επιλέχτηκε. Μου έδωσαν μερικές ημέρες για να σκεφτούν για το, και τελικά είπα ναι. " Ποια ήταν η πρώτη ταινία σας; " Κατευθύνθηκε από το Frank Thring, και θεωρεί ότι κλήθηκε ' Lee Nover: Αναζήτηση του τέλειου breasts'. Έκανα μια σκηνή εκεί με τον τσεχικό δράστη Robert Rosenberg." Κρατήσατε να διαμορφώσετε για τα περιοδικά συγχρόνως; " Ναι, έκανα τα μέρη από το. Συνήθως μαλακό ενιαίος ή ζεύγος photo' το s. Ήμουν ρετηρέ PET του έτους 1996 στο τσεχικό ρετηρέ. Και ανταγωνιζόμουν για αυτόν στην αμερικανική έκδοση επίσης, το 1998. Έκανα πολλά photo' s για τα τσεχικά περιοδικά όπως Fontana, Leo." Έχετε έναν φίλο; " Αριθ. Είχα ένας πριν από - ήταν επίσης σε αυτήν την επιχείρηση αλλά δεν ήταν ευτυχής που έκανα αυτήν την εργασία. That' s γιατί χωρίζουμε. Αλλά we' επαν ακόμα καλό friends." What' s ο καλύτερος κινηματογράφος που κάνατε μέχρι τώρα, σκέφτεστε; " Αυτό θα ήταν το πείραμα Ουρανού, γιατί ιδιωτικό ήταν μια πραγματικά ενδιαφέρουσα εργασία για να κάνει, με μια μεγάλη ομάδα, τα μέρη της διασκέδασης, των συμπαθητικών σκηνών και φυσικά μηδενός βαρύτητα sex." Έχετε οποιουσδήποτε αγαπημένους δράστες για να εργαστείτε με; " Όχι πραγματικά, κανένας επιθυμώ να συνεργαστώ με τους επαγγελματίες μόνο κατά πρώτο λόγο. Ξέρουν τι για να κάνουν και πώς να το κάνουν, they' σχετικά με 100% καθαρίστε και είναι προσεκτικός και τρυφερός. Επιθύμησα με τους τύπους όπως το Philippe Dean και το Andrew Youngman. Με τις γυναίκες επιθύμησα να συνεργαστώ με τον καλό φίλο μου Dolores Nero, αμερικανικό Missy ή η ολλανδική Helen Duval." Τι γίνεται με Rocco; " Εργάστηκα μόνο με Rocco μιά φορά. Αυτός ήταν με ' Rocco και η Δεσποινίς Erotica μέσαΠράγας ». Κάναμε 4 σκηνές μόνο, και ότι διακόπτει τους σε άλλες ταινίες. Τι θυμάμαι είναι ότι κάναμε μια σκηνή σε μια λιμουζίνα. Rocco έγινε πολύ άγρια, γιατί του άρεσε που εργάζονται μαζί μου. Τον είδα πριν από μερικές εβδομάδες και είχε να μου προτείνει ένα ρόλο σε μία από την νέα του ταινία, το Σεπτέμβριο. "
Είστε αμφιφυλόφιλος;
"Δεν είμαι 100% hetero. Αλλά δεν αντιταχθεί έναντι έχουν σεξουαλικές σχέσεις με άλλες γυναίκες."
Τι σας αρέσει περισσότερο: γυρισμάτων στην Ευρώπη ή τις μέλη;
"Προτιμώ εργάζονται στον μέλη. Εξαιτίας των ΗΠΑ να μην πυροβολήσουν σκληρό σεξ όπως και στην Ευρώπη. Απλώς κάνουν μια-δυο σκηνές σεξ και κατά μέγιστο το κάνετε anal. Αυτά. Και είσαι πολύ ταχύτερα από ό, τι οι Ευρωπαίοι. Μια σκηνή στην LA συνήθως διαρκεί μέχρι τέσσερις ώρες. Στην Ευρώπη ορισμένες φορές έναν σκηνή διαρκεί 20 ώρες "
Γιατί υπάρχουν τόσα πολλά κορίτσια στην Τσεχική ταινίες ενηλίκων;
"Δεν ξέρω. Σε κάθε περίπτωση είμαι βέβαιος ότι ο αριθμός τους είναι πολύ μικρότερες ότι ουγγρική κορίτσια. Είναι ωραία μαζί μου, για όσο διάστημα τα κορίτσια είναι όμορφα, ξέρω την τιμή τους, ξέρουν τι κάνουν και το κάνουν επαγγελματικά."
Σας είναι γνωστά στη χώρα σας;
"Ξέρω ότι κάποιοι κάνουν με γνωρίζουν, που είδαν τις εικόνες μου σε ένα περιοδικό ή αν έβλεπε ταινίες μου. Ορισμένοι από αυτούς, όπως εγώ, και την υποστήριξη μου, άλλοι το μίσος μου για αυτόν τον πορνοστάρ και κάνοντας πολλά χρήματα. Φαντάζομαι ότι είναι απλά jealous ".
Πόσο καιρό θα θέλετε να συνεχίσουμε σε αυτό το biz;
"Πιθανότατα για ακόμη 4 σε 5 χρόνια, δεν ξέρω πραγματικά. Εξαρτάται από το που θέλει να συνεργαστεί μαζί μου. Αλλά θα ήθελα να κάνουμε πιο μαλακό φωτογραφίες, που να ταιριάζει σε μένα το καλύτερο".
Πηγή:
ΕΠΙΣΗΜΗ λέξη:
SILVIA SAINT συνταξιοδοτείται
Αυτό popped σε e-mail μου θέση, επιβεβαιώνοντας μια έκθεση Frank Thring κάλεσε σε λίγους μήνες τα προηγούμενα. Μια μικρή ποσότητα της συντακτικής τακτοποίησης έχει λάβει χώρα.
Επίσημη δήλωση 03/19/2001
Αυτό γίνεται για να επιβεβαιώσει ότι η Silvia Saint αποφάσισε να αφήσει ενηλίκων ψυχαγωγίας μετά από πέντε χρόνια.
Έχει αποφασιστεί τελικά διαπιστώθηκε ότι προκαλούν την αληθινή αγάπη με έναν άνδρα των ονείρων της.
Είναι μικρά, Τσεχική σοβαρό επιχειρηματία που περιβάλλει Σίλβια με την αγάπη και προσοχή.
Είναι επίσημα ασχολούνται και κάνουν έτοιμοι για την ημέρα τους δεν. 1 - γάμο. Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί συμπληρωματικά.
Είμαστε υπερήφανοι να σας ανακοινώσουμε ότι η Silvia αναμένει το πρώτο της μωρό.
Θέλει να ευχαριστήσω όλους τους φίλους, συνεργάτες, τις εταιρείες παραγωγής, ιδίως για να Frank Thring, Suze Randall, Earl Muller, Bart Milton, Laurent Sky, Jenna Jameson, Jim Salyer, John Leslie, Antonio Adamo, Jerke Σουάνσον, Nick Pinkowski, Nic Cramer .. και άλλοι, και όπως και οι ιδιωτικές εταιρείες, Pleasure Productions, ρετιρέ, Wicked Pictures, Vivid, Sin City, Adam & Eve, Evil Angel, Hustler, Club International για δίνοντας την ευκαιρία να συνεργαστούμε μαζί τους και για την υποστήριξή τους.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε Silvia Saint: SilviaSaint@dreament.cz Oldrich Widman Silvia Saint Management.
Μια αίτηση στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για μια δήλωση από τον εαυτό της Silvia πήρα ένα άλλο αντίγραφο αυτού του e-mail. I χαρακτηριστικό αυτής της γλώσσας σε ένα εμπόδιο.