You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόρισμα «φωτιά» της Αρχής για το Ξέπλυμα Χρήματος σε βάρος πασίγνωστου παρουσιαστή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 174
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
unknowndark
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.352
- Πόντοι
- 1.056
Συνεχίζεις τις ηλιθιότητες. Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Γιατί υπερασπίζεσαι κάποιον που του έχουν δεσμεύσει την περιουσία επειδή ξέπλενε χρήμα για τη μαφία;
Πιο πριν είπα πως έχω τη δική μου επιχείρηση. Και κοίτα κόψε τη βλακεία για το σύριζα, γιατί η καραμέλα "πας μη νέα δημοκρατία συριζαίος" (ή πιο σωστά να πω "πας μη χρυσή αυγή συριζαίος") είναι πολύ παλιό κόλπο. Ο Σύριζα παίρνει 24% στις δημοσκοπήσεις. Πάει να πει, τρεις στους τέσσερις Έλληνες δεν είναι συριζαίοι. Εσύ όμως είσαι δεξιούλης. Και μάλιστα, είσαι δεξιούλης που δεν τον πειράζει αν κάποιοι κλέβουν τη χώρα. Αυτό δείχνει τι επιπέδου είσαι.
Πιστεύεις οτι θα βγάλεις άκρη με τον ririkonav ?
Ο άνθρωπος δεν ειναι καλά... εδώ την άλλη φορά μας έλεγε οτι οι γυναίκες μετά τα 25-26 ειναι για απόσυρση γιατί έχουν γεράσει
Εσύ δηλαδή πιστεύεις, ότι μα επένδυσης μπορεί να σταματήσει (από στελέχη του Υπογείου, όχι από τον Υπουργό), , επειδή κάποιος έχει "ακουστεί" για κάτι, χωρίς να υπάρχουν καταδίκες;Ακόμα κι έτσι, ο Άδωνις θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικός. Δεν ήταν ποτέ άγνωστο ότι ο Κοκλώνης είναι λαμόγιο. Πριν κάμποσα χρόνια είχε στήσει μια αεριτζίδικη εταιρία που πούλαγε αεροπορικά εισιτήρια μισοτιμής, ονόματι airfastickets. 40 εκατομμύρια ευρώ χρέος άφησε. Και τέλος πάντων, μη λέμε ό,τι θέλουμε. Η δική μου επιχείρηση, μπορεί μεν να είναι μικρή, έχει όμως κεφάλαιο πολύ μεγαλύτερο από τα 4000 ευρώ. Αλλά για πες μου, πιστεύεις ότι θα μου έδινε ο Άδωνις ποτέ εμένα, ή οποιονδήποτε κανονικό πολίτη, επιδότηση 9 εκατομμυρίων ευρώ; Και μόνο ότι πήρε την έγκριση είναι σκάνδαλο.
Ο Άδωνις δεν ήξερε, ο άλλος στο Δημόσιας Τάξης δεν ήξερε ότι η ηγεσία της Αστυνομίας είναι υπόδικοι για αρχηγοί μαφίας, ο Μητσοτάκης δεν ήξερε ότι η ΕΥΠ παρακολουθεί τους πάντες. Δεν είναι φυσιολογικό η ηγεσία της χώρας να μην ξέρουν. Ονομάζεται "ανικανότητα". Κανονικά, ο ανίκανος, αν δεν παραιτηθεί, οφείλει ο προϊστάμενος να τον αντικαθιστά.
Επίσης η επιδότηση, δίνεται αφού έχει ελεγχθεί και το φυσικό και το οικονομικό αντικείμενο και η επιχείρηση έχει δώσει πιστοποιητικό δικαστικής φερεγγυότητας, για όσους ξέρουν τι σημαίνουν αυτά.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.461
- Πόντοι
- 12.756
αν ηταν αναποδα όμως ??Απο τα υπερασπιστικα επιχειρηματα, μπορει κανενας να καταλαβει πολλα.
Ευα Καιλη: Εχω παιδι.
Κοκλωνης: Ταΐζω 600 οικογενειες.
Επι της ουσίας, τιποτα. Καταλαβαμε
και ειχε παιδι ο Κοκλωνης και 600 να ταισει η Καιλη ;;
bloom5
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2009
- Like
- 9.288
- Πόντοι
- 1.046
Αν ήταν συκοφαντίες και ψέματα, ο Κοκλώνης θα είχε ήδη προχωρήσει σε αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση. Δεν έχει κάνει καμία απολύτως ενέργεια. Αυτό, για όσους ξέρουν τα περί συκοφαντικής δυσφήμισης, δε λέει απλά πολλά, λέει τα πάντα.Απο τα υπερασπιστικα επιχειρηματα, μπορει κανενας να καταλαβει πολλα.
Ευα Καιλη: Εχω παιδι.
Κοκλωνης: Ταΐζω 600 οικογενειες.
Επι της ουσίας, τιποτα. Καταλαβαμε
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Πώς τα πας τύπε; Ολα καλα?αν ηταν αναποδα όμως ??
και ειχε παιδι ο Κοκλωνης και 600 να ταισει η Καιλη ;;
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.461
- Πόντοι
- 12.756
αν βγει ΝΔ η Συριζα ειμαι αψογα .. αν βγει κανας αλλος θα πρεπει να βρω ακρη απο την αρχη , αλλα ευτυχως δεν βλεπω αλλον στον οριζονταΠώς τα πας τύπε; Ολα καλα?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Βολευεσαι με ΝΔ ή Συριζα δηλαδη. Δεν βλεπω και μεγαλο το ρισκο.αν βγει ΝΔ η Συριζα ειμαι αψογα .. αν βγει κανας αλλος θα πρεπει να βρω ακρη απο την αρχη , αλλα ευτυχως δεν βλεπω αλλον στον οριζοντα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.461
- Πόντοι
- 12.756
Μια χαρα ειμαι με αυτους τους δυοΒολευεσαι με ΝΔ ή Συριζα δηλαδη. Δεν βλεπω και μεγαλο το ρισκο.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Τι κριμα που δεν μπορεις να ψηφισεις και τους δυοΜια χαρα ειμαι με αυτους τους δυο
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.461
- Πόντοι
- 12.756
αληθεια ειναι αυτο , αλλα δεν πειραζει , εχω πει και στους 2 οτι θα τους ψηφισω οποτε ειμαι κομπλεΤι κριμα που δεν μπορεις να ψηφισεις και τους δυο
Τουλαχιστον για να ειμαι οκ εχω μοιράσει τους ψηφους των δικων μου ανθρωπων στους δυο τους οποτε ειμαι οκ
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Τον κουμπαρο μου μου θυμισες τωρα, που εχει μοιρασει τις ψηφους της οικογενειας αναμεσα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚαληθεια ειναι αυτο , αλλα δεν πειραζει , εχω πει και στους 2 οτι θα τους ψηφισω οποτε ειμαι κομπλε
Τουλαχιστον για να ειμαι οκ εχω μοιράσει τους ψηφους των δικων μου ανθρωπων στους δυο τους οποτε ειμαι οκ
Το Just θα παίξει, ρε παιδιά, κανονικά αύριο ή δεν θα έχουμε πάλι τι να δούμε Σαββατιάτικα;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Τι ειναι το Just?Το Just θα παίξει, ρε παιδιά, κανονικά αύριο ή δεν θα έχουμε πάλι τι να δούμε Σαββατιάτικα;
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.461
- Πόντοι
- 12.756
η καλυτερη λυση ειναι αυτη να ξερεις ..Τον κουμπαρο μου μου θυμισες τωρα, που εχει μοιρασει τις ψηφους της οικογενειας αναμεσα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ
Εκανα και καποια δωρα σε κρατικους λειτουργους επειδη αυτοι δεν βγαινουν σε ψηφοφορία ... να μην αισθάνονται άδικα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Σοφη κινησηη καλυτερη λυση ειναι αυτη να ξερεις ..
Εκανα και καποια δωρα σε κρατικους λειτουργους επειδη αυτοι δεν βγαινουν σε ψηφοφορία ... να μην αισθάνονται άδικα
ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.548
- Πόντοι
- 11.445
τουρκαλβανε για το σοι σου μιλουσαΠιστεύεις οτι θα βγάλεις άκρη με τον ririkonav ?
Ο άνθρωπος δεν ειναι καλά... εδώ την άλλη φορά μας έλεγε οτι οι γυναίκες μετά τα 25-26 ειναι για απόσυρση γιατί έχουν γεράσει
Η Α-Κ-Ρ-Ω-Σ επιτυχημένη εκπομπή του πασίγνωστου παρουσιαστή (Just the two of us)Τι ειναι το Just?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Α ναι. Ενα πανηγυρακι που κραταει καπου 5-6 ωρες καθε φορα; Οποιος αντεχει να το δει ολο, ειναι αξιεπαινος.Η Α-Κ-Ρ-Ω-Σ επιτυχημένη εκπομπή του πασίγνωστου παρουσιαστή (Just the two of us)
Εχε χάρη που κάθονται όλοι οι μαλακες μπας και κερδίσουν δώρα.Και να πω ότι είναι και τσάμπα;τα βγάζει από τις χρεώσεις στα μηνύματα.Α ναι. Ενα πανηγυρακι που κραταει καπου 5-6 ωρες καθε φορα; Οποιος αντεχει να το δει ολο, ειναι αξιεπαινος.