Νέα

Πόπη Τσαπανίδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Milfakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 326K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

FaySimp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2019
Like
1.418
Πόντοι
201

:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

πρωτο σχολιο κατω απο το βιντεο "μιλφαρα" :2funny::2funny: γκιλφαρα επρεπε κανονικα γιατι εγινε γιαγια προσφατα το γκρανι,54 και θες να τη ξεσκισεις χωρις αυριο.παντως δε θα εχουμε τις επικες εμφανισεις με τα σταυροποδια τα μπουτια και τα ψηλοτακουνα που σοβατιζε την ποπαρα ολη η ελλαδα μιας και δεν ειναι σε ενημερωτικη εκπομπη αλλα σε δελτιο και θα υιοθετησει πιο σοβαρο look και τα πλανα θα ειναι απο τη μεση και πανω δυστυχως...

• Like
Αντιδράσεις: DSF515

DSF515

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2015
Like
1.559
Πόντοι
216
Πόπη σοβαρέψου ή μάλλον ξεσοβάρεψε, τι ταγεράκια είναι αυτά; Βγάλε ποδάρες έξω.

jfshjsshiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
2.323
Πόντοι
446
Όπα όπα όπα, σε λίγο θα βγαίνει με ζαρτιερες

• Like
Αντιδράσεις: saeh12

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Μπαγιάτεψε κι αυτή... τελικά τα 50+ είναι το final frontier!!!
Δεν μπαγιατεψε καθόλου .. Μην ξεχνάμε ότι είναι 54.. (κοινώς φτάνει σιγά σιγά στα 60) .. Για την ηλικία της κρατιέται μια χαρά .. Είναι κάτι άλλες στην ηλικία της (και μικρότερες από αυτήν ) που απλά σιχενεσαι να τις δεις.. Η Τσαπανίδου για την ηλικία της (ακόμη τουλάχιστον ) είναι μια χαρά :thumbsup: :hi:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.020
Πόντοι
2.356
καλα αλλο γραφει ο φακος και οι φωτο και τα ινσταγκραμ και αλλο απο κοντα τυποι...

οχι οτι δεν ειναι και ωραια αλλα εσεις κοιτατε αφισες και ποστερ φωτοσοπαρισμενα!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Δεν μπαγιατεψε καθόλου .. Μην ξεχνάμε ότι είναι 54.. (κοινώς φτάνει σιγά σιγά στα 60) .. Για την ηλικία της κρατιέται μια χαρά .. Είναι κάτι άλλες στην ηλικία της (και μικρότερες από αυτήν ) που απλά σιχενεσαι να τις δεις.. Η Τσαπανίδου για την ηλικία της (ακόμη τουλάχιστον ) είναι μια χαρά :thumbsup: :hi:
Nαι ΟΚ, αλλά κρίνεις βλέποντάς την στους προβολείς, με 4 κιλά σοβά στην μούρη της, πούδρες, σκιές, κτλ, κτλ. Δεν ξέρω αν θα κάβλωνες αν την έβλεπες διπλα σου αγουροξυπνημένη στις 7 το πρωί :)

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
καλα αλλο γραφει ο φακος και οι φωτο και τα ινσταγκραμ και αλλο απο κοντα τυποι...

οχι οτι δεν ειναι και ωραια αλλα εσεις κοιτατε αφισες και ποστερ φωτοσοπαρισμενα!
Καμία αντίρρηση , όταν υπάρχουν τα φίλτρα της τηλεόρασης όλες φαίνονται καλύτερες . Ωστόσο όπως και να το κάνουμε η Τσαπανίδου αντικειμενικά για την ηλικία της είναι μια χαρά :hi:

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Nαι ΟΚ, αλλά κρίνεις βλέποντάς την στους προβολείς, με 4 κιλά σοβά στην μούρη της, πούδρες, σκιές, κτλ, κτλ. Δεν ξέρω αν θα κάβλωνες αν την έβλεπες διπλα σου αγουροξυπνημένη στις 7 το πρωί :)
Αυτό μπορεί να το πάθω και με μια νεότερη (δηλαδή να την δω άβαφη και να ξενερώσω ) .. Τέλος πάντων δεν θα τσακωθούμε για την Τσαπανίδου και την κάθε Τσαπανίδου , ας μείνουμε στο ότι για την ηλικία της είναι μια χαρά

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Αυτό μπορεί να το πάθω και με μια νεότερη (δηλαδή να την δω άβαφη και να ξενερώσω ) .. Τέλος πάντων δεν θα τσακωθούμε για την Τσαπανίδου και την κάθε Τσαπανίδου , ας μείνουμε στο ότι για την ηλικία της είναι μια χαρά
Όχι ρε τύπε, γιατί να τσακωθούμε, κουβέντα κάνουμε να περάσει η ώρα. Εξάλλου, περί ορέξεως! Έχω πολύ κολλητό φίλο ο οποίος φτιάχνεται με Grannies!!! :tooth:

Ο καθένας με τα γούστα του!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.020
Πόντοι
2.356
Όχι ρε τύπε, γιατί να τσακωθούμε, κουβέντα κάνουμε να περάσει η ώρα. Εξάλλου, περί ορέξεως! Έχω πολύ κολλητό φίλο ο οποίος φτιάχνεται με Grannies!!! :tooth:

το ζητημα ειναι κατα ποσο η εικονα που βλεπουμε ειναι και η αληθινη τυπε!
εχω δει αρκετους που στο γυαλι "γραφουν" αλλα απο κοντα μαπα....

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
το ζητημα ειναι κατα ποσο η εικονα που βλεπουμε ειναι και η αληθινη τυπε!
εχω δει αρκετους που στο γυαλι "γραφουν" αλλα απο κοντα μαπα....
Ε, αυτό συζητάμε τώρα. Κι εγώ πιστεύω ότι θα είναι τελείως διαφορετική αν την δεις μακρυά από τα φώτα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.776
Πόντοι
9.297
ΚΑΜΜΙΑ γυναικα δεν ειναι τοσο εντυπωσιακη αγουροξυπνημενη...

• Like
Αντιδράσεις: saeh12

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236

Αρχικά οι αγαπημένη μου 50+ από την σόουμπιζ είναι η Βανδή :grin: .
Δεύτερον αν με ρωτάς τι με φτιάχνει η απάντηση είναι όλων των ειδών οι γυναίκες (νεαρές , μιλφ , πενήντα+ , όσες έχουν αψεγάδιαστη ομορφιά , όσες έχουν άγρια ομορφιά-κοινώς σκυλια κλπ κλπ) μου αρέσει ότι μου κάνει κλικ
Η Τσαπανίδου θεωρώ απλά (για μενα )είναι μια γυναίκα που για την ηλικία της κρατιέται .. Τώρα αν θα σιχενομουν αν την έβλεπα άβαφη η αν θα την έβρισκα μαζί της αυτό ειναι ένα αναπάντητο ερώτημα διότι απλά (και αυτονόητα ) δεν θα την έχω ποτέ ..
Γενικά όμως το αν θα καβλωσεις η όχι βλέποντας το πρωί μια γυναίκα άβαφη το πρωί δεν έχει να κάνει από την ηλικία . Μπορεί να απογοητευτείς και με μια πιτσιρικά που ενώ το βράδυ την είδες βαμμένη και είπες» πω τι γκομενα ειναι αυτή» .. Ε αφού την άβαφη να ξενέρωσες:2funny::hi:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Αρχικά οι αγαπημένη μου 50+ από την σόουμπιζ είναι η Βανδή :grin: .
Δεύτερον αν με ρωτάς τι με φτιάχνει η απάντηση είναι όλων των ειδών οι γυναίκες (νεαρές , μιλφ , πενήντα+ , όσες έχουν αψεγάδιαστη ομορφιά , όσες έχουν άγρια ομορφιά-κοινώς σκυλια κλπ κλπ) μου αρέσει ότι μου κάνει κλικ
Η Τσαπανίδου θεωρώ απλά (για μενα )είναι μια γυναίκα που για την ηλικία της κρατιέται .. Τώρα αν θα σιχενομουν αν την έβλεπα άβαφη η αν θα την έβρισκα μαζί της αυτό ειναι ένα αναπάντητο ερώτημα διότι απλά (και αυτονόητα ) δεν θα την έχω ποτέ ..
Γενικά όμως το αν θα καβλωσεις η όχι βλέποντας το πρωί μια γυναίκα άβαφη το πρωί δεν έχει να κάνει από την ηλικία . Μπορεί να απογοητευτείς και με μια πιτσιρικά που ενώ το βράδυ την είδες βαμμένη και είπες» πω τι γκομενα ειναι αυτή» .. Ε αφού την άβαφη να ξενέρωσες:2funny::hi:
Δεν ξέρω… για μενα ότι ειναι πάνω απο 40-42, δεν το ακουμπάω (πλην βέβαια κάποιων εξαιρέσεων που πάντα υπάρχουν), Αυτα τα λέω τωρα. Δεν ξέρω τι θα λέω στα 60 μου :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΚΑΜΜΙΑ γυναικα δεν ειναι τοσο εντυπωσιακη αγουροξυπνημενη...
Κανεις μεγάλο λάθος… Υπάρχουν γυναίκες που δεν βάφονται καθόλου. Ειναι πιο ωραίες άβαφτες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.776
Πόντοι
9.297
Δεν ξέρω… για μενα ότι ειναι πάνω απο 40-42, δεν το ακουμπάω (πλην βέβαια κάποιων εξαιρέσεων που πάντα υπάρχουν), Αυτα τα λέω τωρα. Δεν ξέρω τι θα λέω στα 60 μου :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κανεις μεγάλο λάθος… Υπάρχουν γυναίκες που δεν βάφονται καθόλου. Ειναι πιο ωραίες άβαφτες.
Για γυναικες μιλησα...κοριτσακια των θρανιων ετσι και αλλιως δεν πολυβαφονται.

jfshjsshiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
2.323
Πόντοι
446
Υπάρχουν αρκετές εντυπωσιακές γυναίκες άνω των 40 όπως η Χαραλαμπίδου που έχει την διπλάσια ηλικία από μένα αλλά έμπαινα με τα χίλια και δεν χρειάζεται να ανησυχείς για γκαστρομα. Αλλά νομίζω για μένα το όριο είναι μέχρι τα 60, ίσως να ανέβει όταν φτάσω μέχρι εκεί ?

jfshjsshiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
2.323
Πόντοι
446
Gilf? ??

Συνημμένα

• popanidou.jpg
    popanidou.jpg
    39,4 KB · Εμφανίσεις: 227

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.703
Πόντοι
1.446
Προτιμούσα στο δελτίο την Ευλαμπία Ρευη...

Τώρα γιατί το κανάλι έβγαλε το φρεςκο μουνακι για να βάλει το gilf ειναι απορίας άξιο ....

Αυτά μόνο στο Ελλαδιστάν ...

Τοπο στα νιάτα και στα καυλακια ...!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.776
Πόντοι
9.297
Προτιμούσα στο δελτίο την Ευλαμπία Ρευη...

Τώρα γιατί το κανάλι έβγαλε το φρεςκο μουνακι για να βάλει το gilf ειναι απορίας άξιο ....

Αυτά μόνο στο Ελλαδιστάν ...

Τοπο στα νιάτα και στα καυλακια ...!
H Τσαπανίδου είναι αναγνωρίσιμη.Η Ρεβη όχι τόσο..
Κατά πόσο είναι "καυλακι" η Ρεβη μπροστά στην Τσαπανίδου αυτο είναι ένα πολύ καλό θέμα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom