Dimitrios_76_Ps
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 46
- Πόντοι
- 1
και με 3 παιδια τυπε
και η μπουσδουκου ειναι μεγαλη καυλα τυπε αλλα η τσαπανιδου ειναι απο τα καλυτερα μιλφ εδωτι να κλασει αυτη.μπουσδουκου και τα μυαλα στα καγκελα
ετσι τυπε μουΠοιοτικό και φινετσάτο μιλφ για τα ελληνικά δεδομένα η κυρία. Κάθε φορά που την βλέπω σκέφτομαι πόσο θα ήθελα να την πάω σε ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονής και να την ξεσκίσω!
Όχι τύπε γιατί είμαι γλυκοψώλης και γυναικάς και φοβάμαι την γυναικεία οργή!ετσι τυπε μου
σπιτι σου δε θα τη γαμαγες?
Όχι τύπε γιατί είμαι γλυκοψώλης και γυναικάς και φοβάμαι την γυναικεία οργή!
μεγαλη καυλα ετσι οπως ειναι ντυμενηΕλα, ανεβηκε η σημερινηκαβλανταεκπομπη. Και σε 720p. Καβλωστε υπευθυνα.
[move] [/move]
Ελα, ανεβηκε η σημερινηκαβλανταεκπομπη. Και σε 720p. Καβλωστε υπευθυνα.
[move] [/move]
Ποιοτικό και φινετσάτο μιλφ για τα ελληνικά δεδομένα η κυρία. Κάθε φορά που την βλέπω σκέφτομαι πόσο θα ήθελα να την πάω σε ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονής και να την ξεσκίσω!
τι εχεις πει τωρα ρε τυπεΩραίο σενάριο μου βγάζει αυτή σε μυστική απόδραση άσημου τροπικού νησιού με ξέσπασμα ελευθερίας της σε ποτα και χορούς λατιν μαυρισμένη με σουπερ μινι, 12ποντα, τρελό ντεκολτέ, ιδρωμένα μπούτια & στέρνο, μπλεγμένα μαλλιά, με λαχανιασμένα γαμησια ορθια σε τουαλέτα κλαμπ
Ωραίο σενάριο μου βγάζει αυτή σε μυστική απόδραση άσημου τροπικού νησιού με ξέσπασμα ελευθερίας της σε ποτα και χορούς λατιν μαυρισμένη με σουπερ μινι, 12ποντα, τρελό ντεκολτέ, ιδρωμένα μπούτια & στέρνο, μπλεγμένα μαλλιά, με λαχανιασμένα γαμησια ορθια σε τουαλέτα κλαμπ
Ωραίο σενάριο μου βγάζει αυτή σε μυστική απόδραση άσημου τροπικού νησιού με ξέσπασμα ελευθερίας της σε ποτα και χορούς λατιν μαυρισμένη με σουπερ μινι, 12ποντα, τρελό ντεκολτέ, ιδρωμένα μπούτια & στέρνο, μπλεγμένα μαλλιά, με λαχανιασμένα γαμησια ορθια σε τουαλέτα κλαμπ
Τρωει καμια ψωλη γερη ή δειχνει τιποτα στην ταινια? Μη τη βλεπουμε και τσαμπα!