http://[URL unfurl="true"]www.ellinides.net/wp-content/uploads/2011/05/popi-tsapanidou2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:new_shocked:
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόπη Τσαπανίδου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Milfakias
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 326K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
επειδή είναι Παοκτσού κι ο Αλαφούζος βαζελάκιΓιατι, την σουταρε ο Αλαφου??
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Όταν η γυναίκα είναι καυλιάρα, το λέει και το όνομά της....
Αλλο να τη χύνεις και να φωνάζεις: " Χυυυυυυνωωωωωωω Πόοοοπηηηηηη τη χυνω την κωλάάρααααα σου Ποπάραααααα μου"
κι άλλο να χυνεις μια Μαριγώ...
" Μαριγούλα σι χύνουουουου.... !!!!"
Δεν είναι ξέκωλο, δεν είναι στόκος, δεν είναι γλύφτρα, δεν είναι δήθεν. Είναι γυναίκα.
Του έφυγε, δεν την σούταρε, κι έμεινε με τον Αυτιά ο μαλάκας. Αλλά ευτυχώς έχει και το μουνάκι τη Μπουσδούκου! Πάλι καλά.
Πολυ ομορφη δεσποινις (ο γραφων, μαλιστα, ειχα πρωτοανοιξει θρεντ για παρτη της), αλλα βγαζει κατι το τελευταιο...
Θα μου πεις, η Τσαπανιδου τι βγαζει? Μια 2η Αρβελερ, με δοσεις κλασσικου πιανου και κριτικης του εξπρεσιονισμου?
-Οχι.
Η Τσαπ, ομως, μιλφεψε, μεστωσε (ως γκομενα, οχι ως δημοσιογραφα ή αναλυτρια), και κρυβει πια, επιμελως, την λαϊκαντζα της. +1
Συμφωνω οτι ο Αλαφουζακος θα εχει μεγαλη απωλεια απο τη φυγη της.
Ωστοσο, ο pimp Μαλελης ειναι, πια, εκει, ετοιμος για νεο γυρο προκλητικων μουνιων
moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Όταν η γυναίκα είναι καυλιάρα, το λέει και το όνομά της....
Αλλο να τη χύνεις και να φωνάζεις: " Χυυυυυυνωωωωωωω Πόοοοπηηηηηη τη χυνω την κωλάάρααααα σου Ποπάραααααα μου"
κι άλλο να χυνεις μια Μαριγώ...
" Μαριγούλα σι χύνουουουου.... !!!!"
τυπε αυτο το προβλημα λυνεται με εναν απλο τροπο.αντιμετωπιζεις ολες τις γυναικες επι ισοις οροις.και λες:χυνω μωρη καυλα
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
για την ηληκια της μια χαραειναι
foxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 120
- Πόντοι
- 16
http://[URL unfurl="true"]www.ellinides.net/wp-content/uploads/2011/05/popi-tsapanidou2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
την γουσταρω την ποπαρα!!!!! ειναι και γαμω τα μουνια!!!!
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
άλλαξε στέγη
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
τα πρωινα θα βλεπουμε ποπη για ενημερωση.
Επισκέπτης
ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ=....''μαζι στην κοινη μας πορεια...εσυ κι εγω''.....τι λες μωρη φλομπα σακουλιασμενη ?...απο το 2005 που ανεβηκες μισθολογικα μεσα σε μια 8ετια εχεις τσεπωσει φανερα 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ 835 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ !!!!(μονο στη διετια 2008-2009 ειχε λαβει απο την ΕΡΤ 700.000 ευρω)....επερνε δηλαδη 1 χιλιαρικο την ημερα καθε μερα ενω απλα δουλευε 5νθημερο για 3 ωρες εκπομπη με 1 ωρα διαφημισεις...και με 45 λεπτα ρεπορταζ συναδελφων της...ΕΠΑΙΡΝΕ ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ 1 ΩΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ...άλλαξε στέγη
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.424
- Πόντοι
- 12.756
ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ=....''μαζι στην κοινη μας πορεια...εσυ κι εγω''.....τι λες μωρη φλομπα σακουλιασμενη ?...απο το 2005 που ανεβηκες μισθολογικα μεσα σε μια 8ετια εχεις τσεπωσει φανερα 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ 835 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ !!!!(μονο στη διετια 2008-2009 ειχε λαβει απο την ΕΡΤ 700.000 ευρω)....επερνε δηλαδη 1 χιλιαρικο την ημερα καθε μερα ενω απλα δουλευε 5νθημερο για 3 ωρες εκπομπη με 1 ωρα διαφημισεις...και με 45 λεπτα ρεπορταζ συναδελφων της...ΕΠΑΙΡΝΕ ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ 1 ΩΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ...
Και εκανε και επανασταση η καριολα για την ΕΡΤ , και φωναζε γιατι κρεμασαν τους μισθους της στα μανταλακια ....
gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
[/quote]
Εξαιρετική κυρία!!!Λίγο μεγαλούτσικη βέβαια,αλλά πρέπει να το χει ακόμα..
πεστα μεγάλε! μακάρι να έχει μείον 100 τοις εκατό τηλεθέαση!ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ=....''μαζι στην κοινη μας πορεια...εσυ κι εγω''.....τι λες μωρη φλομπα σακουλιασμενη ?...απο το 2005 που ανεβηκες μισθολογικα μεσα σε μια 8ετια εχεις τσεπωσει φανερα 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ 835 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ !!!!(μονο στη διετια 2008-2009 ειχε λαβει απο την ΕΡΤ 700.000 ευρω)....επερνε δηλαδη 1 χιλιαρικο την ημερα καθε μερα ενω απλα δουλευε 5νθημερο για 3 ωρες εκπομπη με 1 ωρα διαφημισεις...και με 45 λεπτα ρεπορταζ συναδελφων της...ΕΠΑΙΡΝΕ ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ 1 ΩΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ...
Επισκέπτης
οταν υπαρχει τετοια κοινωνικη αδικια να χεσω και την κιλοτα της και γυμνη να βγει στα καλαμπαλικια μου...την αρχιδοβα..εχει καταντησει ο κοσμος εξω σαν μικυ μαους να φοραει πλυνε βαλε τα ιδια ρουχα...κι εκεινη να μοστραρει καθε μερα νεες γοβες για να χαιδευονται κατι χειρογλυκανοι...ετσι αποκοιμιζονται οι χαυνοι..Και εκανε και επανασταση η καριολα για την ΕΡΤ , και φωναζε γιατι κρεμασαν τους μισθους της στα μανταλακια ....
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.424
- Πόντοι
- 12.756
πεστα μεγάλε! μακάρι να έχει μείον 100 τοις εκατό τηλεθέαση!
Καποια στιγμη πρεπει να βγαλουν και μια μετρηση τηλεθεασης για το ποιοι την βλεπουν για να την παιξουν και ποιοι για να ακουσουν τις "αντικειμενικες" ειδησεις που λεει ...
Γιατι εχω την εντυπωση οτι τα ποσοστα ειναι πολυ διαφορετικα .. :S
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
ολοι μας εχουμε την δυναμη του. τηλεκοντρολ.εαν δεν τους εβλεπε κανεις τοτε να δουμε τι λεφτα θα περνανε
Όλα τα πρωινάδικα της TV τύπε είναι για το ΜΠΟΥΤΣΟ. Φτηνός λαικισμός και εμπόριο ανθρώπινης δυστυχίας. Εγώ δεν μπορώ να δω κανέναν. Παπαδάκης, Αυτιάς, Οικονομέας, Λυριτζής, Τσαπανίδου μου φέρνουν αναγούλα. Τουλάχιστον με την Τσαπανίδου μπορείς να πάρεις λίγο μάτι όταν αλλάζει σταυροπόδια. Στο mute πάντα.Καποια στιγμη πρεπει να βγαλουν και μια μετρηση τηλεθεασης για το ποιοι την βλεπουν για να την παιξουν και ποιοι για να ακουσουν τις "αντικειμενικες" ειδησεις που λεει ...
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.424
- Πόντοι
- 12.756
Όλα τα πρωινάδικα της TV τύπε είναι για το ΜΠΟΥΤΣΟ. Φτηνός λαικισμός και εμπόριο ανθρώπινης δυστυχίας. Εγώ δεν μπορώ να δω κανέναν. Παπαδάκης, Αυτιάς, Οικονομέας, Λυριτζής, Τσαπανίδου μου φέρνουν αναγούλα. Τουλάχιστον με την Τσαπανίδου μπορείς να πάρεις λίγο μάτι όταν αλλάζει σταυροπόδια. Στο mute πάντα.
Γι αυτο εκανα αυτη την αναφορα τυπε ... στο mute αυτη ειναι η καλυτερη απ ολους
ποιές αντικειμενικές ειδήσεις ρε μεγάλε; μεγαλύτερη καραπουτανάρα από αυτήν δεν υπάρχει. Οι πουτάνες του μεροκάμματου είναι σεβαστές.Αυτή , έχει κάνει την πουτανιά συμβόλαιο με το λαό. Αλλά που θα πάει; έχει ο θεός...Καποια στιγμη πρεπει να βγαλουν και μια μετρηση τηλεθεασης για το ποιοι την βλεπουν για να την παιξουν και ποιοι για να ακουσουν τις "αντικειμενικες" ειδησεις που λεει ...