Lemmy13!!!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 1.879
- Πόντοι
- 206
Αλλη τραγουδιστρια της εποχης
o tzak σπαροου ειναιΑλλη τραγουδιστρια της εποχης
Σωστος, ντροπη τους και αυτουνου που εθεσε το νημμα εξαρχηςΕ το γαμήσατε το νήμα με τις λούγκρες που βάζετε εδώ και δύο σελίδες
το φεραμε στο παρονΕ το γαμήσατε το νήμα με τις λούγκρες που βάζετε εδώ και δύο σελίδες
Αυτός ο Ρακιντζής είχε καλό γούστο στις γκόμενεςΠροσωπικη αδυναμια του τοτε μου
Enigma και Era επίσης πολύ καλοί.Οι enigma παιζανε πραγματα μπροστα για την εποχη
Mην ξηγιεσαι έτσι ..υπάρχουν αξιογαμητες 50+ και φυσικά 60+.sta 65 πλας πως νομιζεις θα ειμαστε ολοι
Πώς του έκατσε η Κωνσταντίνα Στεφανόπουλου;...ΠΩΣ;Αυτός ο Ρακιντζής είχε καλό γούστο στις γκόμενες
Έκανε ρεσάλτο σε πλοίο εκεί δίπλα και βρήκε δυνατό αφρό για να μην ξεφεύγει το μαλλί από την υγρασία....o tzak σπαροου ειναι
Πολύ πιο αρσενικός από κάτι άλλες λουγκρες της εποχής...και αλλη τραγουδιστρια της εποχης μου διεφυγε
ε οχι δαΠολύ πιο αρσενικός από κάτι άλλες λουγκρες της εποχής...
ειδα την στανιση στο action 24 απο τις πλαστικες δεν εχει μεινει πετσαMην ξηγιεσαι έτσι ..υπάρχουν αξιογαμητες 50+ και φυσικά 60+.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πώς του έκατσε η Κωνσταντίνα Στεφανόπουλου;...ΠΩΣ;
Εποζαρε στο Playboy!ειδα την στανιση στο action 24 απο τις πλαστικες δεν εχει μεινει πετσα
τον ειδε ντυμενο ρομποκοπ στην γιουροβιζιον και επαθε ερωταMην ξηγιεσαι έτσι ..υπάρχουν αξιογαμητες 50+ και φυσικά 60+.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πώς του έκατσε η Κωνσταντίνα Στεφανόπουλου;...ΠΩΣ;
Eνδεικτικα δες τον τύπο(;) με το μπάλωμα στο μάτι λίγο πιο πριν...Πολύ πιο αρσενικός από κάτι άλλες λουγκρες της εποχής...
πχ η μχΕποζαρε στο Playboy!
Ακόμα παραμένει μουνάρα!
Sabrina πυρηνικο ολοκαυτωμα. Το βιντεο κλιπ με το βρεγμενο φανελακι (boys boys boys).......ποσα φλοκια εφυγαν τοτε...
ενδεικτικα και τα δυο εγω τα ποσταρα. αλλα τι συγκρινουμε τωρα, ποιος τον επαιρνε πιο πολυ; και οι δυο λουγκρεςEνδεικτικα δες τον τύπο(;) με το μπάλωμα στο μάτι λίγο πιο πριν...
φιλε ομως ο ρακιτζης ηταν πρωτοπωρος και συνεργαστηκε με μεγαλα ονοματα του διεθνες τραγουδιου πχ μπονυ ταιλερ (οχι του κασσελακη)τον ειδε ντυμενο ρομποκοπ στην γιουροβιζιον και επαθε ερωτα
παραδειγματος χαρην ή μεταχειρισμενο;πχ η μχ