argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.994
- Πόντοι
- 9.297
Κοντούλες αλλά αξιόλογες.Δυνατες μαλακιες για ΓκαβλοΚάιλι Μινογκ και Ευριδικη
Κοντούλες αλλά αξιόλογες.Δυνατες μαλακιες για ΓκαβλοΚάιλι Μινογκ και Ευριδικη
Έχει έτοιμο τον τίτλο του βίντεο. Touch me. I want your body.Αν και πέρασαν τα χρόνια ,θα είναι καλή φάση να την δούμε σε δράση με άλλη γυναίκα...
...(Κ)ωλ δε ταααααααιμμμμμ!!!!!Έχει έτοιμο τον τίτλο του βίντεο. Touch me. I want your body.
Εντάξει. Έχει περάσει τα 60 τώρα.Την Sandra αμα την δείς τώρα πως έχει καταντήσει θα μείνεις στο τόπο , ανακοπή απ'ευθείας απο την τρομαρα που θα πάρεις . Σε παλιά βιντεοκλίπ που την βλέπω ομως , ξεροχύνω στην κυριολεξία ,απλά παραδεισένιο πλασμα στα νιατα της.
sta 65 πλας πως νομιζεις θα ειμαστε ολοιΤην Sandra αμα την δείς τώρα πως έχει καταντήσει θα μείνεις στο τόπο , ανακοπή απ'ευθείας απο την τρομαρα που θα πάρεις . Σε παλιά βιντεοκλίπ που την βλέπω ομως , ξεροχύνω στην κυριολεξία ,απλά παραδεισένιο πλασμα στα νιατα της.
Την Sandra αμα την δείς τώρα πως έχει καταντήσει θα μείνεις στο τόπο , ανακοπή απ'ευθείας απο την τρομαρα που θα πάρεις . Σε παλιά βιντεοκλίπ που την βλέπω ομως , ξεροχύνω στην κυριολεξία ,απλά παραδεισένιο πλασμα στα νιατα της.
τι να λεμε φιλε η γυναικα ηταν κουκλαρα αν και γερμανιδαΕνταξει περασε και ασθενεια ομως τυπε, λογικο ειναι
τι να λεμε φιλε η γυναικα ηταν κουκλαρα αν και γερμανιδα
εγω εχω κολλησει εδωΚαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ φωνη
Το αγαπημενο μου της Σαντρας, περαν των γνωστων
εγω εχω κολλησει εδω
τι σιγκρινεις φιλε τοτε υπηρχαν γυναικες ......σημερα μετα τα 25 ολες εχουν κανει μποτοξ και η πατσα ειναι οτι πρεπει για σουπαΩραιο! Προσεξε τη λαγνα της κινηση. Αυτες ειχαν ως προτυπο τα μουνετα τοτε και πηγαιναν το βραδακι στη ντισκο και λικνιζονταν και απο πισω πηγαιναμε κι εμεις και ριχναμε κανα χουφτωματακι για αρχη...
Σημερα εχουν τις βρωμιαρες του τικ τοκ να γκρινιαζουν ολη μερα...
Σε λίγο δεν θα τις ξεχωρίζουμε ποια είναι ποια. Θα έχουν όλες την ίδια πλαστική φάτσα.τι σιγκρινεις φιλε τοτε υπηρχαν γυναικες ......σημερα μετα τα 25 ολες εχουν κανει μποτοξ και η πατσα ειναι οτι πρεπει για σουπα
eχει καταντησει αηδια βλεπεις κοριτσακια 20-25 αντε 30 και ειναι σαν τον δρακουμελ στα στρουμφακια απο τις πλαστικεςΣε λίγο δεν θα τις ξεχωρίζουμε ποια είναι ποια. Θα έχουν όλες την ίδια πλαστική φάτσα.
Ωραια γκομενα, οταν μεγαλωσε εκανε και ενα πορνο βιντεο οπου ηδη ηταν χαλι μαυρο απο τις πλαστικες και την πρεζα που στο τελος πεθανε απο αυτην. Τσεκαρε την στο "Παρτυ εργενηδων", την απολυτη παρεϊστικη ταινιαOk, για όσες έχετε ποστάρει μέχρι τώρα. Πόσοι γνωρίζουν ομως τη σύζυγο του David Coverdale, Tawny Kitaen...;
Μοντέλο, ηθοποιός, έπαιξε σε videoclips των Whitesnake, την ερωτεύτηκα στο "Still of the night"...
Πεθανε απο την ντρογκαΕιδικά, στο φοβερό video clip "Is this love?" δίνει πολύ πόνο! Το άσπρο φόρεμα, η άσπρη γόβα, οι χορευτικές κινήσεις μπροστά από το κρεβάτι και το "τράβηγμα" από το χε΄ρι του David για τη τελική αγκαλιά, σκέτη καύλα!...Πως είναι σήμερα και με τι ασχολείται, ξέρει κανείς; Τραγουδάρα που δε βαριέμαι να το ακούω!
Δεν το 'ξερα οτι εχει περασει ασθένεια (φανταζομαι τι ασθένεια εννοείς), πάντως μεγάλη καύλα στα νιάτα της , αδιαμφισβήτητα .Ενταξει περασε και ασθενεια ομως τυπε, λογικο ειναι