Νέα

Ποντίκια PC

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aquarius2756
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gademosavros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
1.106
Πόντοι
201
πάρε να δοκιμάσεις ένα trackball , θα σου πάρει μερικές μέρες να το συνηθίσεις , αλλά μετά δε θα θες να ξαναδουλέψεις με απλό mouse

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
895
Πόντοι
86
έχω αυτό κάτι χρόνια

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 19
  • IMG_2748.jpeg
    IMG_2748.jpeg
    2,1 MB · Εμφανίσεις: 19
OP
OP
A

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
694
Πόντοι
86
Εγω εχω δυο zeroground των 25Ε Kennyo και Niiro που δουλευω κανα χρονο τωρ,α. ΟΚ για τα λεφτα τους. Μου φαινονται ομως μικρα για το χερι μου.
Εκεινο που απο σχημα, μεγεθος, βαρος ταιριαξε καλα στο χερι μου, ειναι ενα Genesis xenon 200 των 18 Ε. Tοχω κανα 4αρι χρονια, χαλασαν τα led του, αλλα σαν ποντικι δουλευει ακομα χωρις προβλημα.
Δεν επιχειρο να παρω καποιο ακριβο ποντικι, γιατι διαβαζω σε σχολια/κριτικες, οτι ακομα και τα πανακριβα, παρουσιαζουν προβληματα και δεν ειναι ανθεκτικα;.

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
895
Πόντοι
86
Θέλει λίγο καθάρισμα.

Και δεν το λέω για αστείο. Τα ποντίκια δεν καθαρίζουν καθόλου μα καθόλου εύκολα.
Και δεν καθαρίζει γιατι ειναι βρώμα αιωνων κολλημενη επανω αλλα και αν προσπαθήσει κανεις πιθανοτερο είναι να το χαλάσει. Ολόκληρο πληκτρολόγιο φέρει επανω

poytsoskampilo

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
407
Πόντοι
21
γι αυτο αγοραζουμε παντα λευκο ποντικι μολις δουμε λιγο βρωμια να το καθαριζουμε

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
3.804
Πόντοι
456
Ravcore πολωνέζικη εταιρεία. Με 20€ είχα πάρει ενσύρματο gaming mouse πριν 3-4 χρόνια και είναι άψογο (με πέντε πλήκτρα, dpi ρύθμιση ). Είχε δώρο στη συσκευασία ανοιχτήρι μπύρας!!!

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
895
Πόντοι
86
Στα σκληρα pvc οπως το δικο μου Razer Naga ευθύνεται και ο πολυμερισμος για τη βρωμα. Μετα την 15ετια ξερνανε μια κολλωδη ουσια και οτι υπαρχει κολλαει επανω. Καποια στιγμη θα γινει ενοχλητικά κολλωδες ολο το πλαστικό θα κολλαει στο χερι ακομα και να το αφησεις κολλαει το χερι σου μετα. Τοτε θελει πέταμα ή το δίνεις δωρο σε κανενα φουκαρά αν θες να σε βλαστημησει

Τελευταία τροποποίηση:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.439
Πόντοι
9.931
Στα σκληρα pvc οπως το δικο μου Razer Naga ευθύνεται και ο πολυμερισμος για τη βρωμα. Μετα την 15ετια ξερνανε μια κολλωδη ουσια και οτι υπαρχει κολλαει επανω. Καποια στιγμη βεβαια θα γινει ενοχλητικά κολλωδες ολο το πλαστικό θα κολλαει στο χερι ακομα και να το αφησεις κολλαει το χερι σου μετα. Τοτε θελει πέταμα ή το δίνεις δωρο σε κανενα φουκαρά αν θες να σε βλαστημησει
Ισχυει, το εχω παθει με κυάλια αυτο, οχι μονο κολλάει αλλα ξεβάφη με αποτέλεσμα τα χερια σου να γίνονται χάλια και να κινδυνεύεις να λερώσεις και τα ρούχα σου. Πληρη λειτουργικά κυάλια αναγκάστηκα να τα πεταξω.

OP
OP
A

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
694
Πόντοι
86
γι αυτο αγοραζουμε παντα λευκο ποντικι μολις δουμε λιγο βρωμια να το καθαριζουμε
Ρε παιδια ωραιο το ασπρο χρωμα σε ποντικια και σε κουτια και σε πληκτρολογια, αλλα μετα απο λιγους μηνες περνει αυτο το μπεζοκιτρινοσκατουλι χρωμα που ειναι απαισιο. Το ιδιο και με αλλες οικιακες συσκευες συσκευες βεβαια.

poytsoskampilo

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
407
Πόντοι
21
Ρε παιδια ωραιο το ασπρο χρωμα σε ποντικια και σε κουτια και σε πληκτρολογια, αλλα μετα απο λιγους μηνες περνει αυτο το μπεζοκιτρινοσκατουλι χρωμα που ειναι απαισιο. Το ιδιο και με αλλες οικιακες συσκευες συσκευες βεβαια.
τα συγκεκριμενα ποντικια μενουν για παντα λευκα

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.439
Πόντοι
9.931
Από μόνα τους το έπαθαν αυτό ή από τη χρήση; Μάλλον τα είχες αποθηκεύσει σε κακές συνθήκες.
Χρήση ελάχιστη, σε ενα συρτάρι στο χωριο τα ειχα, πιθανολογώ οτι εγιναν ετσι απο τις καλοκαιρινές ζέστες. μιας και το σπιτι δεν εχει μόνωση και οταν ειναι κλειστό ανεβάζει μεγάλες θερμοκρασίες ιδικά σε περιόδους καύσωνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom