Μας τα μπερδεύεις λίγο ρε τύπε! Οι χρυσαυγίτες θύμωσαν λες που είπες εναντίον του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ; Δεν το ψάχνεις πιο καλά το θέμα μπας και δεν κάνουν όλοι λάθος;
Αλήθεια οι Συριζαίοι γιατί δεν σε λένε μαλάκα; Επειδή έχουν αυξημένη αντιληπτική ικανότητα και αναγνωρίζουν την μεγαλοφυία σου, ή επειδή έχετε τις ίδιες πολιτικές απόψεις; ;)
Μονος σου τα μπερδευεις ρε μαν,επειδη εχεις κουρκουτι στο μυαλο.Τα χρυσα αυγα,οχι ολα βεβαια αλλα οσα δεν εχουν μυαλο,
μου την ελεγαν επειδη ελεγα οτι ειναι ναζιστες τα μεγαλα κεφαλια της χ.α.Πρεπει δηλαδη να στα γραφω κιολας αναλυτικα;
Δεν εχω ιδιες πολιτικες αποψεις με τον βαγονακια,τα εχουμε ξαναπει.Εγω δεν θα ηθελα να μπαινει κανεις στην χωρα μου.
Να μην επιτρεποταν σε κανεναν.Ουτε μου αρεσει που η αθηνα εχει αποικηθει εδω και δεκαετιες απο λαθρομεταναστες.Κατι που εσενα φυσικα
δεν σε ενοχλει γιατι μπηκαν επι ΝΔ οι περισσοτεροι.Εκτος απο αυτο,επι νδ και Κωστακη πλειστεισον,το χρεος εκτοξευθηκε σε απιστευτα υψη.
Και ομως εσυ,πιστευεις ακομη στην ΝΔ.Επετρεψε μου λοιπον,με ολο τον σεβασμο για την ηλικια που εχεις,να σε θεωρω μεγιστο τριμαλακα,
και εσενα και οποιονδηποτε αλλον πιστευει ακομη σε αυτο το κομμα.