Νέα

Πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kronos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Ειπα εγω το αντιθετο ρε τυπε;Με την νοοτροπια πασοκ κυβερναει για αυτο και δεν τον ξαναψηφισα.
ειναι ενα κακο πασοκ,ρουσφετια μονο στους κολλητους στυλ καρανικα οι υπολοιποι το τριτο το μακρυτερο

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Τον εκθέτεις χωρίς να το θέλεις.
Πρώτον λες ότι έχετε τις ίδιες πολιτικές απόψεις, που ισχύει αλλά αυτός δεν το παραδέχεται δεν ξέρω για ποιο λόγο και δεύτερον και χειρότερο ότι έχετε το ίδιο μυαλό, που επίσης ισχύει αλλά αυτό καταλαβαίνω πολύ καλά για ποιο λόγο δεν το παραδέχεται. :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πρώτον λες ότι έχετε τις ίδιες πολιτικές απόψεις, που ισχύει αλλά αυτός δεν το παραδέχεται δεν ξέρω για ποιο λόγο και δεύτερον και χειρότερο ότι έχετε το ίδιο μυαλό, που επίσης ισχύει αλλά αυτό καταλαβαίνω πολύ καλά για ποιο λόγο δεν το παραδέχεται. :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε ντοκ μου έφυγε ο καφές από την μύτη ρεεεεεεεεεεεεεε

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

πειδή έχουν αυξημένη αντιληπτική ικανότητα και αναγνωρίζουν την μεγαλοφυία σου,

κανεναν δεν εκθετω οπως τα γραφεις ειναι

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Το "τζερτζελές" ατυχές να υποθέσω.
Προφανώς και η φωτογραφία είναι ιντριγκαδόρικη...
Το πρόβλημα όμως δεν είναι εκεί.
Το πρόβλημα είναι πως από την άλλη μεριά, έχεις δηλώσεις δεξόστροφων σκουπιδιών περί ριψάσπιδων Συρίων που δε γίνονται για την ίντριγκα. Τις εννοούν!

Η βλακεια των δευτερων συνισταται στο τσουβαλιασμα. Αλλα απο την αλλη αμφιβαλλει κανεις οτι ναι υπαρχουν αναμεσα στις ροες προσφυγων ΚΑΙ τζιχαντιστες ΚΑΙ ριψασπιδες, λιποτακτες του τακτικου συριακου στρατου?
Για αυτο πρεπει να γινει η διαλογη μεταξυ των ανθρωπων που ερχονται, ωστε να διαπιστωθει ποιος ειναι ποιος. Αν καποιος πχ εχει κατασφαξει κοσμο εκει κατω, πρεπει να παρει ασυλο και επιδομα? Μηπως να του δωσουμε και συγχαρητηρια και να του στησουμε κανα αγαλμα? Απο την αλλη αν καποιος ειναι διαπιστωμενο οτι ειναι ικανος να φερει οπλα εκει και να πολεμησει ( οκ υπαρχουν πολλες παραμετροι σε αυτο), δεν ειναι υπονομευτικη η σταση προς την ολη υποθεση να μην το κανει αλλα να τα παραταει?
Τελος εκραξα το ιντριγκαδορικο και τρολοποστ οντως ( ο pussy αστειευεται αλλα κατι τετοια γενικως ειπωθηκαν), επειδη στραφηκα εναντιον της εκμεταλλευσης της ευκαιριας ενος τετοιου γεγονοτος, για να " την πει " κανεις στους "δεξιους"!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
ποιος δουλευει ποιον δεν ξερω

Εσύ ποιος λες να είναι ο βλάκας που τον δουλεύουν;
Εγώ λέω αυτός που θεωρεί "γυναικάρα" το μπάζο και περίμενε να γαμήσει μέσω του σάιτ κάποιο νικ που πιθανότατα δεν είναι καν γυναίκα. ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Εγώ λέω αυτός που θεωρεί "γυναικάρα" το μπάζο και περίμενε να γαμήσει μέσω του σάιτ κάποιο νικ που πιθανότατα δεν είναι καν γυναίκα. ;)
Ποιαν ειπε γυναικαρα?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

γυναικαρα ειπα την ερη
δεν περιμενα να κανω αυτο που ειπες τουλαχιστον για την συγκεκριμενη

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μας τα μπερδεύεις λίγο ρε τύπε! Οι χρυσαυγίτες θύμωσαν λες που είπες εναντίον του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ; Δεν το ψάχνεις πιο καλά το θέμα μπας και δεν κάνουν όλοι λάθος;
Αλήθεια οι Συριζαίοι γιατί δεν σε λένε μαλάκα; Επειδή έχουν αυξημένη αντιληπτική ικανότητα και αναγνωρίζουν την μεγαλοφυία σου, ή επειδή έχετε τις ίδιες πολιτικές απόψεις; ;)
Μονος σου τα μπερδευεις ρε μαν,επειδη εχεις κουρκουτι στο μυαλο.Τα χρυσα αυγα,οχι ολα βεβαια αλλα οσα δεν εχουν μυαλο,
μου την ελεγαν επειδη ελεγα οτι ειναι ναζιστες τα μεγαλα κεφαλια της χ.α.Πρεπει δηλαδη να στα γραφω κιολας αναλυτικα;
Δεν εχω ιδιες πολιτικες αποψεις με τον βαγονακια,τα εχουμε ξαναπει.Εγω δεν θα ηθελα να μπαινει κανεις στην χωρα μου.
Να μην επιτρεποταν σε κανεναν.Ουτε μου αρεσει που η αθηνα εχει αποικηθει εδω και δεκαετιες απο λαθρομεταναστες.Κατι που εσενα φυσικα
δεν σε ενοχλει γιατι μπηκαν επι ΝΔ οι περισσοτεροι.Εκτος απο αυτο,επι νδ και Κωστακη πλειστεισον,το χρεος εκτοξευθηκε σε απιστευτα υψη.
Και ομως εσυ,πιστευεις ακομη στην ΝΔ.Επετρεψε μου λοιπον,με ολο τον σεβασμο για την ηλικια που εχεις,να σε θεωρω μεγιστο τριμαλακα,
και εσενα και οποιονδηποτε αλλον πιστευει ακομη σε αυτο το κομμα.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
την απάντηση στο μεταναστευτικό και σε κάθε μουσουλμανικό πρόβλημα την έδωσε ο Αυστραλός πρωθυπουργός...
για να μπεις Αυστραλία θα μπεις μόνο αν τηρείς προϋποθέσεις και αν κάτι δεν σου αρέσει ξουτ  :)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.966
Πόντοι
2.606
γυναικαρα ειπα την ερη
δεν περιμενα να κανω αυτο που ειπες τουλαχιστον για την συγκεκριμενη
γιατι τυπε ; ψάχνουμε να βρούμε ενα συνεσταλμένο παλικάρι να την φορτώσουμε  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Η βλακεια των δευτερων συνισταται στο τσουβαλιασμα. Αλλα απο την αλλη αμφιβαλλει κανεις οτι ναι υπαρχουν αναμεσα στις ροες προσφυγων ΚΑΙ τζιχαντιστες ΚΑΙ ριψασπιδες, λιποτακτες του τακτικου συριακου στρατου?
Για αυτο πρεπει να γινει η διαλογη μεταξυ των ανθρωπων που ερχονται, ωστε να διαπιστωθει ποιος ειναι ποιος. Αν καποιος πχ εχει κατασφαξει κοσμο εκει κατω, πρεπει να παρει ασυλο και επιδομα? Μηπως να του δωσουμε και συγχαρητηρια και να του στησουμε κανα αγαλμα? Απο την αλλη αν καποιος ειναι διαπιστωμενο οτι ειναι ικανος να φερει οπλα εκει και να πολεμησει ( οκ υπαρχουν πολλες παραμετροι σε αυτο), δεν ειναι υπονομευτικη η σταση προς την ολη υποθεση να μην το κανει αλλα να τα παραταει?
Τελος εκραξα το ιντριγκαδορικο και τρολοποστ οντως ( ο pussy αστειευεται αλλα κατι τετοια γενικως ειπωθηκαν), επειδη στραφηκα εναντιον της εκμεταλλευσης της ευκαιριας ενος τετοιου γεγονοτος, για να " την πει " κανεις στους "δεξιους"!
Τυπε το απλο που ειπα επρεπε να ειχε γινει απο την αρχη.Μονο γυναικοπαιδα να δεχονταν στην Ευρωπη,η εστω ατομα μονο απο εμπολεμες πολεις.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μαλακα με εχουν πει χρυσαυγιτες,δεξιοι,ακροδεξιοι,πασοκια,επειδη λεω το αυτονοητο.Οτι για την οικονομικη κατασταση της χωρας φταινει αποκλειστικα 2 κομματα.Πασοκ και ΝΔ.
Προπερσι με βριζανε αριστεροι και αναρχικοι επειδη ελεγα παλι το αυτονοητο,οτι για το φαρμακονησι δεν εφταιγαν οι λιμενικοι αλλα
οι προσφυγες που ερχονταν εδω.Αποδειχτηκε εκ των πραγματων οτι εχω δικιο και στα δυο.Εσυ λογω ηλικιας και κουρκουτιασμα του μυαλου,
δεν θες να αποδεχτεις το ενα απο τα δυο.Δεν σε κατηγορω βεβαια,και ενας παππους 90 χρονων απεναντι μου,πασοκαρα λεει μεχρι να πεθανει ο ανθρωπος.

Eιναι ενα ως το 2015 και ειναι αλλο τι γινεται απο το 2015 ως τα σημερα. Οκ η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν ειχαν κανει την Ελλαδα, Ντουμπαι, αλλα για το γεγονος οτι σημερα η Ελλαδα ψυχορραγει την ευθυνη εχει ο ΣΥΡΙΖΑ. Οτι μπορουσε να κανει λαθος το εκανε και μαλιστα πολυ λαθος. Εκανε συμπυκνωμενα οσο κακο ειχε κανει η αντιπολιτευση ως τοτε που ανελαβε.
Οι αλλοι αντε δημιουργησαν και κατι. η ΣΥΡΙΖΑ δε δημιουργησε απολυτως τιποτα και μονο καταστρεφει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom