Νέα

Πολύ φαΐ γαμ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα barba-skoyfakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

barba-skoyfakias

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Που 8α παει αυτη η κατασταση με το απειρο φαι που τρωω?
Ειπα μετα τις γιορτες να χασω κανα κιλο αλλα...
Χ8ες κοιταγα κατι κοριτσακια με σωματακια γυμνασμενα και σκεφτομουνα "τι απολαμβανουν αυτα ρε - εγω ειχα φαει ενα πιατο μακαρονια μεχρι πανω , να πεφτει ο κιμας εξω..."
Και μετα αρχιζουν οι χριστ/παναγιες...."τι εφαγα παλι γαμω την πανα... μου?"

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ρε μπαρμπα γιατι δεν το εβαλες στο ασχετο θεμα σου που ειπες οτι θα βαζεις ολα τα ασχετα σου για να μην μας πριζεις?
παντως γελασα πολυ με το απο πανω μου ποστα σου...οτι μαλακια σκεφτεις την αμολας εδω...χαχαχαχαχα σαι οραιοςςςςςς

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
μετά το φαγητό.. μια ωραία πίπα ε;;;.....χεχε

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Χ8ες κοιταγα κατι κοριτσακια με σωματακια γυμνασμενα και σκεφτομουνα "τι απολαμβανουν αυτα ρε - εγω ειχα φαει ενα πιατο μακαρονια μεχρι πανω , να πεφτει ο κιμας εξω..."

προσπαθησε να πολτοποιησεις τα κοπρανα του σκυλου σου με χυμο απο ασερολα και να το καταπινεις καθε φορα που αρχιζεις και νιωθεις τον εγκεφαλο σου να γαργαλαει τις νευρικες αποληξεις των αγγειων των τοιχωματων του στομαχου...πιστεψε με ...θα αρχισεις να ξερνας συνεχεια με αποτελεσμα να χασεις πολλα κιλα.....μετα ομως απο αυτο...σκετη την ασερολα ετσι? :2funny:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
:2funny: :rockon:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16

Τι thread  άνοιξες πάλι ρε φίλε;;;    :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Είσαι φιλόσοφος !!!    :helpplea:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
barba-skoyfakia μην τους ακους το ιδιο πραγμα με απασχολη και εμενα, που θα παει αυτη η κατασταση ποτε θα σταματησουμε να τρωμε? :grin:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
barba-skoyfakia μην τους ακους το ιδιο πραγμα με απασχολη και εμενα, που θα παει αυτη η κατασταση ποτε θα σταματησουμε να τρωμε? :grin:
Οχι. Το εννοω. Και μονο απο το θεικο αβαταρ που εχει, δεν χρειαζεται τιποτε αλλο.
Για να μην ειμαι οφ τοπικ τωρα.. Πιο παλια που ειχα παρει κιλα με εβλεπα στον καθρεφτη παθαινα καταθλιψη και μετα ξεσκιζομουν στους μπακλαβαδες γιατι ειχα ακουσει οτι η ζαχαρη καταπολεμαει την καταθλιψη

OP
OP
B

barba-skoyfakias

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1

Aστα φιλτατε Βρασιδα δε βλεπω φως.
Σημερα ειπα να φαω ελαφρα και μαγκωσα λιγο ψαρακι....τι το 8ελα...
Μετα απο μια ωρα ξαναπεινασα και εφαγα οτι 8α τρωγα και χωρις το ψαρι πρωτα..
Συμπερασμα - κοβω το ψαρι που το μονο που κανει ειναι να προστι8εται στο κανονικο μου
γευμα.. :grin:
Χτυπησα κι ενα προφιτερολ μετα για χωνευτικο...αντε γεια παλι - οι 8ερμιδες πηγαν
συννεφο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom