Νέα

Πολωνέζες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Mερικοί κάνουν λες και ψαχνουν για κατοικίδιο!Κανα καναρίνι ή χαμστερ !!!

Τυπε τους τα λεω καμια φορα χυμα και κυνικα γιατι ωρες ωρες μου ρχεται να καραφλιασω. Στα παπαρια μου στην τελικη τι κανει το καθε τσολι,α απο οπου και αν ειναι αν γαμιεται πως τρωει που πινει που κλανει.
Απλα τα λεω γιατι ο ελληνας ειναι συνηθειο του αν εχει ενα προβλημα η ενα στραβο, ενα ελλατωμα τελοσπαντων, αντι να κατσει να το αντιμετωπισει, καταφευγει σε φαντασιακους κοσμος και μυθοπλασιες προσπαθωντας να βρει εκει το χαμενο παραδεισο. Ετσι μπορει το καθε παιδακι αντι να κοιταξει τη ζωη του και τον εαυτο του να μενει κολλημενο σε φανταστικους κοσμους οπου προθυμες νεραιδες πολωνες ειτε ρωσιδες ειτε ουκρανες ειτε εξωγηινες ειτε απο τον εβδομο παραλληλο ειτε απο τη γη του πυρος θα του παιρνουν τσιμπουκια και θα του κανουν αερα.
Ενταξει καμια φορα καλο ειναι να βλεπεις το διαφορετικο , να ψαχνεις εμπειριες, ταξιδια το ενα το αλλο, αλλα το θεμα ειναι να εισαι και σε επαφη με τον πραγματικο κοσμο. Αλλο ειναι αυτο και αλλο μερικα παιδακια να ονειρευονται την ουτοπια προσπαθωντας να ξεπερασουν ετσι τα δικα τους κενα και αδυναμιες.

Παρεπιπτοντως. Ειδα τις προαλλες σε ενα χωρο επαγγελματικο μια ρωσιδα. Δεν ηταν κανα μοντελο καμια θεα. Μια απλη γυναικα ηταν . Αλλα ρε παιδι μου ξεχωριζε σα τη μυγα μες στο γαλα αναμεσα στις πολωνες.
Δεν ειναι θεμα ομορφιας η οχι. Αυτη ειχε ενα αρχοντικο στυλ, εναν αερα, στητη καμαρωτη με αυτοπεποιθηση αλλα οχι σνομπισμο η ψωνισμο, πραγματα που απορρεουν απο κομπλεξ. Αλλα χαλαρη. Χτυπητη αντιθεση με τις πολωνες γυρω γυρω που και ωραιες κοπελες να ειναι, εχουν μια μιζερια, μια κακομοιρια, ενα κομπλεξ ( οχι απαραιτητα κακια, πολλες ειναι καλοκαγαθες αλλα τους βγαινουν κομπλεξ ) εμοιαζαν σα τα κακομοιρα τα κουταβακια διπλα στο περηφανο ατι. Και φυσικα το ιδιο διαπιστωνει κανεις αν παει στη Ρωσια.
Αλλο αερα αλλο στυλ οι γυναικες εκει περα. Οι Πολωνες βγαζουν αρνητισμο με τη μιζερια που κρυβουν μεσα τους και δε μπορουν να την αποβαλλουν οσο και αν προσπαθουν να το παιξουν ευρωπαιες και δυτικες. Δικη μου υποκειμενικη εντυπωση τα παραπανω βεβαια

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Στην Αθήνα και γενικά στα Βαλκάνια οι μαγαζάτορες προσπαθούν να περιορίσουν το καμάκι γιατί:
1.Ενοχλούνται γκόμενες όταν τους την πέφτουν μαλάκες
2.Θυμώνουν οι μπουρούχες όταν δεν την πέφτουν σε αυτές
3.Ξεσπούν καυγάδες μεταξύ των θαμώνων για τις γκόμενες.Για αυτό και τα πιο πολλά μαγαζιά είναι γεμάτα καρέκλες και τραπέζια.
4.Ενας άλλος λόγος είναι οτι μπάρμεν και administrators θέλουν τα καλά τεμάχια για την πάρτη τους.
Στην Πολωνία αντίθετα όπου όλες θέλουν να καμακωθούν και το μαγαζί κονομάει από τα tips και την κατανάλωση που κάνουν τα καμάκια οι δομές είναι ιδεώδεις.Μιλάμε για πίστα που μπορείς άνετα να χωθείς μεγάλες μπάρες στο μπαρ με πολλά σημεία συνωστισμού όπου μπορεί να γνωρίσεις πάμπολλες απλά αν πιάσεις μια καλή θέση,3 ορόφους συχνά ώστε οι πάνω να μην ξέρεις τι κάνεις με τις κάτω,chill out area όπου μπορείς να απομονώσεις τις γκόμενες και καπνιστήριο όπου μπορείς να τις πετύχεις μόνες και έχει το χαμηλότερο δυνατό θόρυβο.Αλλά και στα τραπέζια μπορείς να προσεγγίσεις αφού πολλές φορές είναι ψηλά ή έχουν σοφάδες όπου μπορείς να πλασαριστείς δίπλα στις γκόμενες.
Γενικά η Πολωνία είναι ο παράδεισος του καμάκια και πολλές φορές και του μουνάκια.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
μπραβο φιλε,ετσι ειναι.νευριασα δεκεβρη σερβια και βοσνια.πηγαινα σε μπαρ στο σαραγεβο και ηθελαν να με βαλουν σε μια γωνια στο μπαρ να πινω ενω ηταν γυναικοπαρεες μονες στα τραπεζια.ετσι σαν μαλακας θα ξοδευα χωρις να μπορω να πλσιασω στα τραπεζια.αμεσως εφευγα και ελεγα στις μαλακισμενες που ηθελαν να κατσω στο μπαρ μεινεται με τους αφραγκους βοσνιους που πινουν  μπυρα μισο ευρο χαχαχα.ρουμανια,βουλγαρια το ιδιο.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
λιθουανια βιλνιους καταιβαιναν συνεχεια λεωφορεια με φοιτητες,μαθητες εκδρομη απο το gdansk.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Baden-Württemberg ?
και πως πεταγεσαι τοσο συχνα πολωνια?εγω νομιζα θαμενες κανα βερολινο
καμμια στρουτγκαρδη εισαι?

Μέσω Deutsche Bahn.Συνήθως πάω τριήμερα.2 φορές το μήνα.Πιο πριν ήμουνα κοντά στο Βερολίνο και πήγαινα κάθε Σαββατοκύριακο.Και εδώ στη Γερμανία έχει μουνάκια όχι βέβαια κόμματους όπως στο Μόναχο αλλά οι γκόμενες στην περιοχή τα έχουν πετάξει τώρα το καλοκαίρι.
Τον Ιούνιο 10ήμερο Πολωνία-Ουκρανία μου φύγανε 1700 ευρώ.Το τριήμερο πάει κάπου 400 ευρώ.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Ιδανικες καταστασεις μπορει να μην υπαρχουν πουθενα.
Το θεωρω ομως ισοπεδωση να εξομοιωνουμε τις πολωνεζες με τις ελληνιδες.
Ειναι υποτιμητικο για τις πολωνεζες, και φυσικά είναι ψέμα και ανακρίβεια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και τα πολωνικά  site  έχουν γεμίσει πουταναριό,Τόσες γκόμενες για σπόνσορινγκ ακόμη και σε χωριά είναι απίστευτο.Πολλοί άντρες εκδίδουν τις γυναίκες τους.Πραγματικά είναι να πάω ένα trip τον Αύγουστο και δεν έχω κατασταλλάξει Κίεβο ή Πολωνία γιατί οι προσφορές πέφτουν βροχή.
Ορεξη και λεφτά να έχει κάποιος και κάνει απίστευτη ζωή.Μακάρι η σλαβική Ευρώπη να επεκταθεί.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ιδανικες καταστασεις μπορει να μην υπαρχουν πουθενα.
Το θεωρω ομως ισοπεδωση να εξομοιωνουμε τις πολωνεζες με τις ελληνιδες.
Ειναι υποτιμητικο για τις πολωνεζες, και φυσικά είναι ψέμα και ανακρίβεια.

Tυπε που μου ειπαμε οι γυναικες ειναι παντου γυναικες.
Σας ειπα με δυο λογια τις διαφορες και το τι ισχυει γενικα. Η κυρια διαφορα με τις ελληνιδες ειναι πως οι ελληνιδες ειναι κακομαθημενες και τις εχουν ολοι στα ωπα ωπα. Τη διαφορα την κανουν οι αντρες στο πως θα συμπεριφερθουν οι γυναικες. Και την πιο αγαθοβιολα βλαχα πολωνη να παρεις αν ο αλλος ειναι κανα χαιβανι και μισο και τον παρει χαμπαρι , θα γινει η χειροτερη ελεηνιδα σε χρονο dt

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Tυπε που μου ειπαμε οι γυναικες ειναι παντου γυναικες.
Σας ειπα με δυο λογια τις διαφορες και το τι ισχυει γενικα. Η κυρια διαφορα με τις ελληνιδες ειναι πως οι ελληνιδες ειναι κακομαθημενες και τις εχουν ολοι στα ωπα ωπα. Τη διαφορα την κανουν οι αντρες στο πως θα συμπεριφερθουν οι γυναικες. Και την πιο αγαθοβιολα βλαχα πολωνη να παρεις αν ο αλλος ειναι κανα χαιβανι και μισο και τον παρει χαμπαρι , θα γινει η χειροτερη ελεηνιδα σε χρονο dt

Δε νομίζω.Οι Πολωνέζες δεν αλλάζουν ποτέ.Γίνονται πιο kurwy στο εξωτερικό αλλά κατά τα άλλα δεν αλλάζουν.Η πλάκα είναι να σου λέει Πολωνέζα πώς η Ελληνίδα προσπαθούσε να την πείσει να το παίζει δύσκολη και η Πολωνέζα προσπαθούσε να πείσει την Ελληνίδα να είναι πιο ανοιχτή στο καμάκι.(π.χ. περιμένεις να έρθει ο γκόμενος στο σπίτι σου?Στο δρόμο θα τον γνωρίσεις.Οχι να λέει η Ελληνίδα.Δε μιλάω με αγνώστους.Γνωριμίες μόνο μέσω γνωστών.)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δε νομίζω.Οι Πολωνέζες δεν αλλάζουν ποτέ.Γίνονται πιο kurwy στο εξωτερικό αλλά κατά τα άλλα δεν αλλάζουν.Η πλάκα είναι να σου λέει Πολωνέζα πώς η Ελληνίδα προσπαθούσε να την πείσει να το παίζει δύσκολη και η Πολωνέζα προσπαθούσε να πείσει την Ελληνίδα να είναι πιο ανοιχτή στο καμάκι.(π.χ. περιμένεις να έρθει ο γκόμενος στο σπίτι σου?Στο δρόμο θα τον γνωρίσεις.Οχι να λέει η Ελληνίδα.Δε μιλάω με αγνώστους.Γνωριμίες μόνο μέσω γνωστών.)

H αληθεια ειναι πως θυμιζουν λιγο το γυφτο. Που και σε επαυλη να τον βαλεις θα στησει τσαντηρι στον κηπο να μεινει. Αλλα μιλαω σε ατομικο επιπεδο. οχι σε κοινωνικο γενικα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
H αληθεια ειναι πως θυμιζουν λιγο το γυφτο. Που και σε επαυλη να τον βαλεις θα στησει τσαντηρι στον κηπο να μεινει. Αλλα μιλαω σε ατομικο επιπεδο. οχι σε κοινωνικο γενικα

Οι Ρωσίδες και οι Ουκρανέζες αλλάζουν φοβερά στην Ελλάδα.Στα δύο χρόνια είναι αγνώριστες.Οι Πολωνέζες πολύ λίγο αλλάζουν.Ενας λόγος είναι οτι οι FSU συγχρωτίζονται πολύ με Ελληνες ενώ οι Πολωνέζες κολλάνε με Πολωνούς δε χάνουν ποτέ το πνεύμα της κοινότητας.Μάλιστα και σε πολωνικούς χορούς κτλ πάνε μόνες γιατί όσες έχουν Ελληνες θεωρούνται προδότριες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σίγουρα και η συμπεριφορά των αντρών παίζει σημαντικό ρόλο.Οι Πολωνοί συμπεριφέρονται πολύ διαφορετικά.Κάνουν πολλή κριτική στις γκόμενες πώς είσαι έτσι πάχυνες πώς φέρεσαι έτσι κτλ.Γενικά δε συγχωρούν.Η μεγάλη διαφορά είναι με την οικογένεια που στηρίζει τις Πολωνέζες πολύ λιγότερο από ό,τι τις Ελληνίδες.Οχι οτι δεν υπάρχουν οικογενειακοί δεσμοί αλλά δεν είναι τόσο άμεση η στήριξη.
Γενικά οι Πολωνέζες φέρονται πολύ καλύτερα από τις Ελληνίδες αλλά είναι κάπως παθητικές.Για έναν Ελληνα είναι πολύ καλά αλλά τώρα με την κρίση δεν είναι δημοφιλής η Ελλάδα σαν προορισμός πρέπει ο Ελληνας να πάει Πολωνία και αυτό είναι φοβερό ρίσκο.

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Και τα πολωνικά  site  έχουν γεμίσει πουταναριό,Τόσες γκόμενες για σπόνσορινγκ ακόμη και σε χωριά είναι απίστευτο.Πολλοί άντρες εκδίδουν τις γυναίκες τους.Πραγματικά είναι να πάω ένα trip τον Αύγουστο και δεν έχω κατασταλλάξει Κίεβο ή Πολωνία γιατί οι προσφορές πέφτουν βροχή.
κιεβο μην το σκεφτεσαι
πανακριβο κ σπασαρχιδικο μερος.σε ολα.ταξι γκομενες καιρος.. :S
ποια σαιτ?στειλε κανα να δουμε κι εμεις..ο φιντελ εδωσε καπιο καλο σαιτ,αλλα ειναι πιο πολυ λοβ στορυ φαση
εχεις κατι πιο χοτ-πουτανιαρικο? :fuck1:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
κιεβο μην το σκεφτεσαι
πανακριβο κ σπασαρχιδικο μερος.σε ολα.ταξι γκομενες καιρος.. :S
ποια σαιτ?στειλε κανα να δουμε κι εμεις..ο φιντελ εδωσε καπιο καλο σαιτ,αλλα ειναι πιο πολυ λοβ στορυ φαση
εχεις κατι πιο χοτ-πουτανιαρικο? :fuck1:

Erodate.pl ας πούμε.Τίγκα στα σπονσοριλίκια.Υπάρχει και bdsm.pl για γκόμενες που γουστάρουν ξύλο και άλλα πολλά για σπονσοριλίκια.
Καλά όποιος αμφιβάλλει έρχεται και μόνος του.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
αλλο ενα δειγμα για το ποσο πονηρες ειναι οι ελληνιδες.πολωνες και παλι πολωνες φιλε μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom