σε ποια πολη εισαι ρε συ κμαν?
Στο κρατίδιο που είσαι και εσύ.
σε ποια πολη εισαι ρε συ κμαν?
Ελα ρε!!!Τόσο ευκολα γαμας εκει;
Mερικοί κάνουν λες και ψαχνουν για κατοικίδιο!Κανα καναρίνι ή χαμστερ !!!
Στην Αθήνα και γενικά στα Βαλκάνια οι μαγαζάτορες προσπαθούν να περιορίσουν το καμάκι γιατί:
1.Ενοχλούνται γκόμενες όταν τους την πέφτουν μαλάκες
2.Θυμώνουν οι μπουρούχες όταν δεν την πέφτουν σε αυτές
3.Ξεσπούν καυγάδες μεταξύ των θαμώνων για τις γκόμενες.Για αυτό και τα πιο πολλά μαγαζιά είναι γεμάτα καρέκλες και τραπέζια.
4.Ενας άλλος λόγος είναι οτι μπάρμεν και administrators θέλουν τα καλά τεμάχια για την πάρτη τους.
Στην Πολωνία αντίθετα όπου όλες θέλουν να καμακωθούν και το μαγαζί κονομάει από τα tips και την κατανάλωση που κάνουν τα καμάκια οι δομές είναι ιδεώδεις.Μιλάμε για πίστα που μπορείς άνετα να χωθείς μεγάλες μπάρες στο μπαρ με πολλά σημεία συνωστισμού όπου μπορεί να γνωρίσεις πάμπολλες απλά αν πιάσεις μια καλή θέση,3 ορόφους συχνά ώστε οι πάνω να μην ξέρεις τι κάνεις με τις κάτω,chill out area όπου μπορείς να απομονώσεις τις γκόμενες και καπνιστήριο όπου μπορείς να τις πετύχεις μόνες και έχει το χαμηλότερο δυνατό θόρυβο.Αλλά και στα τραπέζια μπορείς να προσεγγίσεις αφού πολλές φορές είναι ψηλά ή έχουν σοφάδες όπου μπορείς να πλασαριστείς δίπλα στις γκόμενες.
Γενικά η Πολωνία είναι ο παράδεισος του καμάκια και πολλές φορές και του μουνάκια.
Baden-Württemberg ?Στο κρατίδιο που είσαι και εσύ.
Baden-Württemberg ?
και πως πεταγεσαι τοσο συχνα πολωνια?εγω νομιζα θαμενες κανα βερολινο
καμμια στρουτγκαρδη εισαι?
τυφλα να χουν οι δεκαετιες, τα φτιαχνει 50αρης με 18αρα.
Ιδανικες καταστασεις μπορει να μην υπαρχουν πουθενα.
Το θεωρω ομως ισοπεδωση να εξομοιωνουμε τις πολωνεζες με τις ελληνιδες.
Ειναι υποτιμητικο για τις πολωνεζες, και φυσικά είναι ψέμα και ανακρίβεια.
Tυπε που μου ειπαμε οι γυναικες ειναι παντου γυναικες.
Σας ειπα με δυο λογια τις διαφορες και το τι ισχυει γενικα. Η κυρια διαφορα με τις ελληνιδες ειναι πως οι ελληνιδες ειναι κακομαθημενες και τις εχουν ολοι στα ωπα ωπα. Τη διαφορα την κανουν οι αντρες στο πως θα συμπεριφερθουν οι γυναικες. Και την πιο αγαθοβιολα βλαχα πολωνη να παρεις αν ο αλλος ειναι κανα χαιβανι και μισο και τον παρει χαμπαρι , θα γινει η χειροτερη ελεηνιδα σε χρονο dt
Δε νομίζω.Οι Πολωνέζες δεν αλλάζουν ποτέ.Γίνονται πιο kurwy στο εξωτερικό αλλά κατά τα άλλα δεν αλλάζουν.Η πλάκα είναι να σου λέει Πολωνέζα πώς η Ελληνίδα προσπαθούσε να την πείσει να το παίζει δύσκολη και η Πολωνέζα προσπαθούσε να πείσει την Ελληνίδα να είναι πιο ανοιχτή στο καμάκι.(π.χ. περιμένεις να έρθει ο γκόμενος στο σπίτι σου?Στο δρόμο θα τον γνωρίσεις.Οχι να λέει η Ελληνίδα.Δε μιλάω με αγνώστους.Γνωριμίες μόνο μέσω γνωστών.)
H αληθεια ειναι πως θυμιζουν λιγο το γυφτο. Που και σε επαυλη να τον βαλεις θα στησει τσαντηρι στον κηπο να μεινει. Αλλα μιλαω σε ατομικο επιπεδο. οχι σε κοινωνικο γενικα
κιεβο μην το σκεφτεσαιΚαι τα πολωνικά site έχουν γεμίσει πουταναριό,Τόσες γκόμενες για σπόνσορινγκ ακόμη και σε χωριά είναι απίστευτο.Πολλοί άντρες εκδίδουν τις γυναίκες τους.Πραγματικά είναι να πάω ένα trip τον Αύγουστο και δεν έχω κατασταλλάξει Κίεβο ή Πολωνία γιατί οι προσφορές πέφτουν βροχή.
κιεβο μην το σκεφτεσαι
πανακριβο κ σπασαρχιδικο μερος.σε ολα.ταξι γκομενες καιρος.. :S
ποια σαιτ?στειλε κανα να δουμε κι εμεις..ο φιντελ εδωσε καπιο καλο σαιτ,αλλα ειναι πιο πολυ λοβ στορυ φαση
εχεις κατι πιο χοτ-πουτανιαρικο?
αλλο ενα δειγμα για το ποσο πονηρες ειναι οι ελληνιδες.πολωνες και παλι πολωνες φιλε μουΔε νομίζω.Οι Πολωνέζες δεν αλλάζουν ποτέ.Γίνονται πιο kurwy στο εξωτερικό αλλά κατά τα άλλα δεν αλλάζουν.Η πλάκα είναι να σου λέει Πολωνέζα πώς η Ελληνίδα προσπαθούσε να την πείσει να το παίζει δύσκολη και η Πολωνέζα προσπαθούσε να πείσει την Ελληνίδα να είναι πιο ανοιχτή στο καμάκι.(π.χ. περιμένεις να έρθει ο γκόμενος στο σπίτι σου?Στο δρόμο θα τον γνωρίσεις.Οχι να λέει η Ελληνίδα.Δε μιλάω με αγνώστους.Γνωριμίες μόνο μέσω γνωστών.)
αλλο ενα δειγμα για το ποσο πονηρες ειναι οι ελληνιδες.πολωνες και παλι πολωνες φιλε μου