Νέα

Πολωνέζες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ολες για δουλεια πανε, και ολες  :fuck2:, οπως κανουν και στην Ροδο, μια Σλοβακα που  :fuck2: πριν κατι χρονια Ροδο μετα δουλεψε Μαιαμι πανε με πρακτορεια, οι Πολωνεζες ειναι οι ποιο πολλες και κανουν ακριβως οτι και οι αλλες δυο, για να μην αναλωθουμε σε  :jerking: οι Πολωνεζες ειναι ΜΟΥΝΑΡΕΣ το αν πηδιουνται ευκολα αυτο ειναι διαφορετικο για τον καθενα αν εισαι π.χ χοντρος και χαλιας ή αφραγκος προφανως και θα ειναι δυσκολο, αν εχεις λεφτα και μια αποδεκτη εμφανιση προφανως και θα ειναι ποιο ευκολο, τωρα οποιος θελει να πιστεψει τον Σεβαλιε οτι εχουν ταξει το μουνι στον καθε Βοιτεκ -  Νικο Ξανθοπουλο της Πολωνιας ας τον πιστεψει, οποιος θελει να βρει Πολωνεζες στην Αθηνα πρεπει να παει προς Κυψελη ή Πατησια, αλλα το ποιο σιγουρο ειναι μια βδομαδουλα στην Ροδο :)

Οχι παληκαρι μου. Οχι δε σου χαλαω χατηρι . Συνεχισε καλα τα λες.  :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Βασικά όλες οι Ανατολικές θέλουν λεφτά.Αυτό που διαφέρει είναι το περιτύλιγμα.Οι Πολωνέζες έχουν τη διαφορά οτι μπορεί να παντρευτούν κανενα φτωχό.Αυτό δε σημαίνει οτι δε θα τα παίρνουν από το φραγκάτο.
Λεφτά ή γάμος αυτό είναι όλο για τις Πολωνέζες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οντως γάμησέ τα είναι.Οι Πολωνέζες είναι αυτό που λέμε αλαφροκούδουνα.Πολύ ανάλαφρες γκόμενες.Καμία σχέση με Balkans.Εχουμε τεράστιο cultural gap.Σχεδόν ασύμβατοι θα έλεγα.Ούτε ορθόδοξοι ούτε τίποτα.Με τις Πολωνέζες έχω αυτό που λέμε συννενόηση μπουζούκι.Αλλά είναι καλόκαρδες.

Aλλα για αυτο και ξαφνικα γινονται καχυποπτες με τους βαλκανιους, ελληνες, τουρκους, ιταλους κλπ. Ισως τους βαζουν λογια και οι δικοι τους, η οικογενεια, οτι αυτος σε θελει να σε παρατησει και να φυγει και τετοια

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Βασικά όλες οι Ανατολικές θέλουν λεφτά.Αυτό που διαφλερει είναι το περιτύλιγμα.Οι Πολωνέζες έχουν τη διαφορά οτι μπορεί να παντρευτούν κανενα φτωχό.Αυτό δε σημαίνει οτι δε θα τα παίρνουν από το φραγκάτο.
Λεφτά ή γάμος αυτό είναι όλο για τις Πολωνέζες.
Για να μην ειδικευουμε, αυτο που λες ισχυει παντου οπου υπαρχει φτωχεια και δεν υπαρχει Ισλαμ....... απο την Αργεντινη και τη Χιλη μεχρι την Κινα και την Ταυλανδη και απο την Νοτια Αφρικη μεχρι την Ρωσια οχι μονο στην Πολωνια......

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Aλλα για αυτο και ξαφνικα γινονται καχυποπτες με τους βαλκανιους, ελληνες, τουρκους, ιταλους κλπ. Ισως τους βαζουν λογια και οι δικοι τους, η οικογενεια, οτι αυτος σε θελει να σε παρατησει και να φυγει και τετοια
Για αυτο  :fuck2: με Αλβανους στην ΑΘηνα  :2funny: :2funny:, πες και αλλα να γελασουμε

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Ναι,γιατί εμείς φαινόμαστε πολύ πονηροί σχετικά με τους Πολωνούς.Ειδικά οι Ιταλοί τα έχουν κάνει κώλο στην Πολωνία.Η φήμη τους είναι στο μηδέν.Οι Ισπανοί τα πάνε καλύτερα.(μάλλον λόγω των latin dances).
Για αυτό οι Πολωνέζες πολλές φορές προτιμάνε γνήσια αυθεντικά πράγματα,το γνήσιο πουτσαρά μαύρο,τον αυθεντικό πρωτόγονο Αλβανό,τον original μουνόδουλο Άραβα έλκονται από τέτοιουε και όχι ντεμί όπως τον πουστάκο Έλληνα το συμβατικό Ιταλό κτλ.
Αυτά πρέπει να τα ξέρει όποιος πάει εκεί για να κάνει παιχνίδι.Το καλό με εμάς είναι οτι δεν έχουν πάει ακόμη πολλοί Ελληνες Πολωνία να μας χαλάσουν τη φήμη και οτι επί κομμουνισμού πολλοί Ελληνες παντρεύτηκαν τελικά Πολωνέζες και τα πήγαν καλά οπότε μας θεωρούν marriage material με προοπτικές και όχι mafioso  τύπους όπως τους Ιταλούς.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Για αυτο  :fuck2: με Αλβανους στην ΑΘηνα  :2funny: :2funny:, πες και αλλα να γελασουμε

Στην Αθηνα οι λιγες που ειναι ειναι με συμπατριωτες τους. Δε πολυσυγχρωτιζονται με ξενους. Τωρα που ειδες εσυ να ειναι με Αλβανους ?   :think:

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Στην Αθηνα οι λιγες που ειναι ειναι με συμπατριωτες τους. Δε πολυσυγχρωτιζονται με ξενους. Τωρα που ειδες εσυ να ειναι με Αλβανους ?   :think:
Συνεχισε ετσι  :2funny: :2funny: και στην Ροδο με συμπατριωτες τους πανε και οχι με Ελληνες  :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Συνεχισε ετσι  :2funny: :2funny: και στην Ροδο με συμπατριωτες τους πανε και οχι με Ελληνες  :2funny: :2funny:

Ρε τυπε μπορεις να κοψεις τη σαχλαμαρα γιατι γινεσαι γραφικος και κανεις σα 5χρονο? Και αναγκαζομαι να σου απανταω και γινομαι και εγω?
Τι σχεση εχει αν εχει παει η καθε τυχαια ταδε που μπορειε να ειναι απο οπουδηποτε σε ενα νησι ενα καλοκαιρι και να γαμηθηκε με εναν οποινδηποτε με το τι συμβαινει γενικα σε γενικες γραμμες στο γυναικειο πληθυσμο μιας χωρας σε εκεινη τη ωρα?
Εχεις πατησει το ποδι σου στην εν λογω χωρα?  Αν ναι πες για το τι ειδες χωρις να κανεις σα 5χρονο. Αν οχι κανε μας τη χαρη και μη πεταγεσαι να κανεις τον εξυπνο, συνεχεια γιατι υπαρχουν καποιοι που ρωτανε. Αντε μπραβο

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Ρε τυπε μπορεις να κοψεις τη σαχλαμαρα γιατι γινεσαι γραφικος και κανεις σα 5χρονο? Και αναγκαζομαι να σου απανταω και γινομαι και εγω?
Τι σχεση εχει αν εχει παει η καθε τυχαια ταδε που μπορειε να ειναι απο οπουδηποτε σε ενα νησι ενα καλοκαιρι και να γαμηθηκε με εναν οποινδηποτε με το τι συμβαινει γενικα σε γενικες γραμμες στο γυναικειο πληθυσμο μιας χωρας σε εκεινη τη ωρα?
Εχεις πατησει το ποδι σου στην εν λογω χωρα?  Αν ναι πες για το τι ειδες χωρις να κανεις σα 5χρονο. Αν οχι κανε μας τη χαρη και μη πεταγεσαι να κανεις τον εξυπνο, συνεχεια γιατι υπαρχουν καποιοι που ρωτανε. Αντε μπραβο
Σε αφηνω να τους δωσεις τα φωτα σου  :2funny: :2funny: απλα αν μου επιτρεπεις μια σημειωση αλλω ζω σε μια χωρα και αλλο υπαρχω, ακομα και εγω που οντως δεν εχω παει Πολωνια αλλα εχω συναναστραφει με Πολωνεζες εδω στην Ελλαδα μπορω να καταλαβω οτι εσυ απλα υπαρχεις εκει, αυτα που γραφεις μου φαινονται αρκετα αλλοκοτα σε σχεση με αυτα που γραφει π.χ ο Kman2 ο οποιος ειναι αρκετα κοντα στην πραγματικοτητα, οσο για αυτα που γραφεις εσυ ειμαι βεβαιος πως αν τα διαβασει καποιος που εχει ΖΗΣΕΙ στην Πολωνια θα κατουρηθει απο τα γελια!!!!!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Σε αφηνω να τους δωσεις τα φωτα σου  :2funny: :2funny: απλα αν μου επιτρεπεις μια σημειωση αλλω ζω σε μια χωρα και αλλο υπαρχω, ακομα και εγω που οντως δεν εχω παει Πολωνια αλλα εχω συναναστραφει με Πολωνεζες εδω στην Ελλαδα μπορω να καταλαβω οτι εσυ απλα υπαρχεις εκει, αυτα που γραφεις μου φαινονται αρκετα αλλοκοτα σε σχεση με αυτα που γραφει π.χ ο Kman2 ο οποιος ειναι αρκετα κοντα στην πραγματικοτητα, οσο για αυτα που γραφεις εσυ ειμαι βεβαιος πως αν τα διαβασει καποιος που εχει ΖΗΣΕΙ στην Πολωνια θα κατουρηθει απο τα γελια!!!!!!!

Και για λεγε ρε μπου τι σου παν οι καθαριστριες και οι στριπτιζουδς που ζουνε στην Κυψελη και τα πατησια? Για λεγε εσυ που ζεις και ξερεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για να λέμε την αλήθεια αρκετές μουνάρες Πολωνέζες ατην Ελλάδα τα έχουν με Αλβανούς που τις δέρνουν κιόλας ή τις βγάζουν στο κλαρί.Τώρα γιατί το κάνουν αυτό είναι ακατανόητο αφού ωραίοι Ελληνες κόβουν φλέβες για πάρτη τους.Γενικά πολλές Πολωνέζες κυλιούνται στο βούρκο τους αρέσει να πέφτουν χαμηλά και έχουν κόμπλεξ κατωτερότητας.Κάνουν συνήθως τραγικές επιλογές σε όλα τα θέματα.

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
τυποι εγω απο 2 πολωνεζες που ξερω στην ελλαδα, επειδη και οι δυο ειναι αρχικαραπουταναρες και καργιολιτσες - δηλαδη ειναι πουτανες σε ολα εκτος απο το επαγγελμα - εχω τη χειροτερη αποψη  :grin:

θα τις γαμουσα? ναι σιγουρα γιατι ειναι μουναρες  :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Για να λέμε την αλήθεια αρκετές μουνάρες Πολωνέζες ατην Ελλάδα τα έχουν με Αλβανούς που τις δέρνουν κιόλας ή τις βγάζουν στο κλαρί.Τώρα γιατί το κάνουν αυτό είναι ακατανόητο αφού ωραίοι Ελληνες κόβουν φλέβες για πάρτη τους.Γενικά πολλές Πολωνέζες κυλιούνται στο βούρκο τους αρέσει να πέφτουν χαμηλά και έχουν κόμπλεξ κατωτερότητας.Κάνουν συνήθως τραγικές επιλογές σε όλα τα θέματα.

Γιατι πολυ απλα προκειτε για καθυστερημενες

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
, αλλα και εδω στην Ροδο π.χ, πανε για 3 μηνες δουλεια σερβιτορες, μπαργουμαν κλπ και σκυλο :fuck2:, μετα γυρνανε στην αγκαλια του καθε Παβελ ή Βοιτεκ......
κι οι ελληνιδες οι νυκτοβιες τα ιδια κανουν νομιζω ,απλα αυτες παιρνουν 4-10 την σαιζον,οι σλαυες μπορουν ευκολα,τσους σε ενα μηνα
κι οι φιλανδες κι οι αγγλιδες επισης βεβαια,εφοσον εισαι ροδο το γνωριζεις κι αυτο  ;)

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Και εντωμεταξύ στο Μαιάμι κάτι Αράπηδες,Λατίνοι και πάκηδες τις γαμάνε δεν έχει λευκούς εκεί.Στην Ελλάδα πολλές Πολωνέζες τραβιούνται με Αλβανούς,Αφρικανούς και Άραβες και στο UK με πάκηδες και μαύρους.Εχουν γενικά ελεεινά γούστα.
ισχυει μαν αυτο δυστυχως για σλοβακες κ τσεχες επισης,που εχω συναντησει
αλλα κι οι γερμανιδες τοχουν το κολλημα με τους αραπαδες... :helpplea:

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Γενικά πολλές ξένες, ιδίως αν έρχονται πρώτη φορά, μπερδεύονται από Αλβανούς που παριστάνουν τους Έλληνες. Επίσης έχω παρατηρήσει στην περιοχή μου οτι πολλοί από τους νεώτερους Έλληνες κολλάνε στις δικές μας και τους βλέπω σαν να έχουν παρωπίδες, οπότε οι Αλβανοί εκμεταλλεύονταιι αυτή την αδράνεια. Πάντως πριν από κάποιες δεκαετίες δεν αφήναμε τίποτα ξένο να ξεφύγει. :knockinb: :knockinb: :knockinb:

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Μου λες δηλαδη, για θεμα 'μυαλο', και ποσο 'βατες' ειναι, καλυτερα ελληνιδες; ειναι δυνατον;
Δεν ειπε κανεις οτι ειναι 'οι τελειες' οι πολωνεζες, αλλα οταν πας να συγκρινεις με ελληνιδες, μου λες οτι υπαρχουν σημεια που υπερτερουν οι ελληνιδες;
Ας το παμε κι αλλιως.
Πες που νομιζεις οτι για τους α/β/γ λογους, καλυτερα (για τους συγκεκριμενους λογους) να πας να κανεις σχεση με ελληνιδα.

Γιατι νομιζω, χωρις παρεξηγηση και κουβεντα κανουμε, οτι το ενα μας ξυνιζει, το αλλο μας βρωμαει.

Οταν εχεις τα απολυτα 'σκατα', τις ελληνιδες, πως μπορεις να αναδεικνυεις σε 'σοβαρα' τα προβληματα των πολωνεζων;

.
εεεμ,,ελα ντε ειναι δυνατον
καλοες κ σωστες οι ενστασεις του σεβαλιε,αλλα το παρατραβαει νομζιω
δηλ σε λιγο θα μας βγαλει οτι η ελλαδα σε σχεση με πολωνια ειναι σεξουαλικος παραδεισος... :grin: :grin: :grin:
οκ ρε φιντελ,καλα κανεις κ τονιζεις οτι δεν ειναι μπατε σκυλοι αλεστε,κκι οτι δεν ειναι αυτο που νομιζει ο κοσμος οι χωρες αυτες,αλλα απο την αλλη μην  λεμε κι οτι δεν εχει ουτανια κι ελευθερογαμια 5-10 φορεες πιο πολυ μια σλαυικη χωρα πρωην ανατ μπλοκ ,αο μια μεσογειακη με μαλακισμενες τυπου ελλαδα!!μπακ του δε μπεισικς δηλ  :grin:

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
ισχυει μαν αυτο δυστυχως για σλοβακες κ τσεχες επισης,που εχω συναντησει
αλλα κι οι γερμανιδες τοχουν το κολλημα με τους αραπαδες... :helpplea:
Το κόλλημα με τους αραπάδες, τους μουσουλμάνους και γενικά τους σκούρους τριτοκοσμικούς, το έχουν γενικά όλες οι βόρειες ξανθιές.  :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom