democrat
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 10
- Πόντοι
- 2.007
δεν κυριαρχει ομως παντου και παντοτε.αααααααα!
δεν ειναι η δυση σαν την ρωσια οπου κρατος,δικαιοσυνη,τυπος κα ειναι ενα μπλοκ
δεν κυριαρχει ομως παντου και παντοτε.αααααααα!
Εγώ δεν ασχολούμαι το χρηματηστηριο όμως ασχολείταιρε δημ29 εισαι ξυπνιος
τι ασχολεισαι τωρα μμε τις μπαρουφες αυτες?αναβαθμισε ,υποβαθμισε κ τριχες κατσαρες....
Το είπες και μόνος σου από τους πελάτες της που είναι μέρος του συστήματος.Μη μου πεις ότι η χρεωκοπημενη Ελληνική οικονομία αναβαθμιστηκε δίκαια γιατί είδανε ότι έχει άνοδο ?στον ανατολικοευρωπαικο τροπο σκεψης καθε εταιρεια εκφραζει τα συμφεροντα του κρατους που ειναι εγκατεστημενη.Στη Δυση δεν ειναι ετσι.Οι NY Times ηταν κατα του πολεμου στο Ιρακ και δεν βγηκε κανενας να τους πει προδοτες.
Η Fitch πληρωνεται απο τους πελατες της και οφειλει να τους παρεχει αξιοπιστες διαβαθμισεις
αν λεει μαλακιες θα το κλεισει το μαγαζι.
στο "χρηματηστηριο" παιζουν δυο κατηγοριεςΕγώ δεν ασχολούμαι το χρηματηστηριο όμως ασχολείται Το είπες και μόνος σου από τους πελάτες της που είναι μέρος του συστήματος.Μη μου πεις ότι η χρεωκοπημενη Ελληνική οικονομία αναβαθμιστηκε δίκαια γιατί είδανε ότι έχει άνοδο ?
Η Ελλαδα ανεβηκε ενα σκαλι απο το πατο που το δικαιουται.Μεχρι να γινει αξιοχρεη εχει πολλες σκαλες.Εγώ δεν ασχολούμαι το χρηματηστηριο όμως ασχολείται Το είπες και μόνος σου από τους πελάτες της που είναι μέρος του συστήματος.Μη μου πεις ότι η χρεωκοπημενη Ελληνική οικονομία αναβαθμιστηκε δίκαια γιατί είδανε ότι έχει άνοδο ?
: πες μας μια χωρα στην ΕΕ που ειναι της προλοπης κατα την γνωμη σου ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ...Η Ελλαδα αναβηκε ενα σκαλι απο το πατο που το δικαιουτε.Μεχρι να γινει αξιοχρεη εχει πολλες σκαλες.
οσο χρονων εισαι ?πανω απο 15?πελατες της fitch ειναι η επενδυτικη κοινοτητα που αναζητα πληροφοριες για να προφυλαξει τα κεφαλαια
της και πληρωνει fitch ,ms κα για να της παρεχουν πληροφοριες και μελετες.
ο αδωνης ειναι η αποθεωση του ελλην νεομαλακαΣτά 15 άν δέν ξοδεύεις ενέργεια στό νά αμφισβητείς τό σύστημα συγκεντρώνεσαι στίς ορμές σου καί αρχίζεις νά μαθαίνεις νωρίς γιά τίς γκόμενες. Στά 35 άν ακόμα δέν αμφισβητείς τό σύστημα συγκεντρώνεσαι στήν καριέρα σου καί παντρεύεσαι ωραίες γκόμενες. Ή αμφισβήτηση δέν πληρώνει, οί συμβιβασμοί πληρώνουν. Μήν δίνεις βάση, βλέπω Α. Γεωργιάδη στό Χατζηνικολάου τώρα καί επηρεάστηκα.
ο αδωνης ειναι η αποθεωση του ελλην νεομαλακα
Γιά αυτό κάνει καριέρα. Πετάει ό γάιδαρος; Ναί! Πάρε μισθό. Ψήσε καί άλλους ότι πετάει. Ναί! Πάρε έδρα. Γλύψε μας καί ψόφα τους. Ναί! Πάρε υπουργείο.
Στά 15 άν δέν ξοδεύεις ενέργεια στό νά αμφισβητείς τό σύστημα συγκεντρώνεσαι στίς ορμές σου καί αρχίζεις νά μαθαίνεις νωρίς γιά τίς γκόμενες. Στά 35 άν ακόμα δέν αμφισβητείς τό σύστημα συγκεντρώνεσαι στήν καριέρα σου καί παντρεύεσαι ωραίες γκόμενες. Ή αμφισβήτηση δέν πληρώνει, οί συμβιβασμοί πληρώνουν. Μήν δίνεις βάση, βλέπω Α. Γεωργιάδη στό Χατζηνικολάου τώρα καί επηρεάστηκα.
ο αδωνης ειναι η αποθεωση του ελλην νεομαλακα
γιατι περιμενες να εχει καποια διαφορετικη μοιρα;;;Άλλο ένα δείγμα της πολύ καλής δουλειάς της ФСБ.
Που πηγαινες ρε "Καραμητροοοοο"???? Να τα βαλεις με τον Βλαδιμηρο και περιμενες να τη βγαλεις "καθαρος"? χαχαχα!Άλλο ένα δείγμα της πολύ καλής δουλειάς της ФСБ.
Όχι βέβαια. Περιμένω με ανυπομονησία τους επόμενους.γιατι περιμενες να εχει καποια διαφορετικη μοιρα;;;