Νέα

Πολιτική κρίση στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 155K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Πολύ στα πανω του ο Δημητρακης τωρα που ξεσπασε το θεμα στην Ουκρανια.
Αναμενουμε να χυσει τονους διαδικτυακης μελανης επί του ζητηματος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Εν ολίγοις ο Στάλιν το 1932-33 και ο Πολ-Ποτ περί το 1976-1979 σκότωσαν περί τα 17.000.000 και 2.000.000 αντίστοιχα, ως αντίποινα για τις σφαγές των ιθαγενών της Αμερικής, Αφρικής και Αυστραλίας που είχαν γίνει πριν από πολλούς αιώνες!

Ξέχασες να μας αναφέρεις τις αγριότητες των Ρωμαίων και τα εγκλήματα της ιεράς εξέτασης κατά τον Μεσαίωνα. Δεν πειράζει τα αναφέρω εγώ...
Εδω παει το "μα κι εσεις καταπιεζετε τους μαύρους".
Μην δινεις σημασια. Τα εχουμε ξανακουσει αυτα τα πανεμορφα.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206

Εν ολίγοις ο Στάλιν το 1932-33 και ο Πολ-Ποτ περί το 1976-1979 σκότωσαν περί τα 17.000.000 και 2.000.000 αντίστοιχα, ως αντίποινα για τις σφαγές των ιθαγενών της Αμερικής, Αφρικής και Αυστραλίας που είχαν γίνει πριν από πολλούς αιώνες!

Ξέχασες να μας αναφέρεις τις αγριότητες των Ρωμαίων και τα εγκλήματα της ιεράς εξέτασης κατά τον Μεσαίωνα. Δεν πειράζει τα αναφέρω εγώ...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
    Μήτσο ξέρω καλά τι είναι η Вневедомственная охрана (ОВО) . Είναι ρώσσικη υπηρεσία ασφαλεία που υπάγεται στο ρωσσική ΥΠΕσ.  Στην ΟΒΟ, όμως υπάγεται και η ВОХР (στρατικοποιημένη ασφάλεια) και είναι συνηθισμένο πολλές χώρες, ανάμεσα στις οποίες και η Ουκρανία ως πρόσφατα να καλούν επ' αμοιβή δυνάμεις ΒΟΧΡ για τη φύλαξη και την ασφάλεια σημαντικών στόχων (αεροδρόμια , εγκαταστάσεις κλπ)  . Πρβλ. και από ρωσσική ΒΙΚΙ (В России, Украине, Молдавии, Белоруссии в последнее время входит в практику привлечение ВОХР для охраны и обороны армейскихскладов и мест лишения свободы. ).
      Το κοινοβούλιο της Κριμαία κάλεσε λόιπόν  την Вневедомственная охрана (με οιαδήποτε μορφη είτε σαν ΒΟΧΡ ή σαν ЦОУ ή σαν ССПП, να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σαν ιδιωτικός στρατός (επίσημα μισθοφόροι δηλ.) ασφαλείας σ' αυτήν. Και αυτοί ανέλαβαν τη βρώμικη δουλειά. Ασφαλώς είναι Ρώσσοι οι περισσότεροι αλλά ΔΕΝ είναι ρώσσικος στρατός .
Και φυσικά αυτα δεν τα έβγαλα από το κεφάλι μου. Γκούγκλαρε απλώς:Vnevedomstvenaya Okhrana in Ukraine και θα βρεις εκατοντάδες σαϊτ που αναφέρονται σ΄αυτή και τη δράση της στη χώρα.   Φυσικά και τα βλέπω. Μπορείς να μου αποδείξεις ότι δεν ανήκουν στην πολιτοφυλακή ? Μπορείς να μου αποδείξεις ότι είναι σπετναζ και όχι αυτομολήσαντες ουκρανοί στρατιώτες που προσχώρησαν στις δυνάμεις της πολιτοφυλακής ? Οχι.
   Πέρα από τα αστεία, όλοι γνωρίζουμε ότι η Ρωσσία, έστειλε και στέλνει και στρατεύματα και υλικο΄και χρήματα κλπ στην Κριμαία και όχι μόνο. Και είναι γεγονός ότι η ΟΒΟ ήταν ήδη πριν τα γεγονότα, όπως και ότι αυτομολήσαντες στρατιώτες ενισχύουν τις φρουρές της Κριμαίας. Το θέμα είναι πως παρουσιάζονται τα γεγονότα αυτά, ώστε οι Ρώσσοι να μην έχουν πρόβλημα με το Διεθνές Δίκαιο. Επομένως εμφανίζοντας τους σπετναζ σαν ΟΒΟ ή πολιτοφύλακες τους ντεσαντ δεν παραβαίνει τους κανόνες του ΔΔ.και όλα είναι ΟΚ.
Μάκη η υπερησια ВОХР υπαγετε στο Υπουργειο Εσωτερικων!ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!Δεν εχει ΟΥΤΕ ТИГР ουτε καν βαρυ εξοπλισμο.Εχει πιστολια Макаров και κοντα αυτοματα.Δεν ειναι δε καθολου σοβαρη ειναι για να φυλαξει κτηρια οχι πολυ ηψυλης σημασιας...

Συνημμένα

• vohr.jpg
    vohr.jpg
    40,2 KB · Εμφανίσεις: 26
  • вохр2.jpg
    вохр2.jpg
    50,1 KB · Εμφανίσεις: 54

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.178
Πόντοι
2.606

Eν ολιγοις  κανεις πως δεν καταλαβαινεις τι γραφω-γιατι σιγουρα καταλαβαινεις.....σφαγες,εγκληματα και οχι λαθη σε καμια περιπτωση ,το ξαναγραψα ,ειναι γεματη η ανθρωπινη ιστορια...η σπουδη του να σπευσεις να παρεις το μερος καποιου μπινε ειναι το ρεζουμε.... ;)...και δεν ειναι μονο το ρεζουμε ,αλλα ειναι η ριζα του προβληματος...
ΥΣ με ποιον καριολη τυρρανο εισαι σημερα?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.178
Πόντοι
2.606
Εδω παει το "μα κι εσεις καταπιεζετε τους μαύρους".
Μην δινεις σημασια. Τα εχουμε ξανακουσει αυτα τα πανεμορφα.
ρε αλεξακη ,κανε κουραγιο,βαστα γερα...ερχεται η αναπτυξη!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Eν ολιγοις  κανεις πως δεν καταλαβαινεις τι γραφω-γιατι σιγουρα καταλαβαινεις.....σφαγες,εγκληματα και οχι λαθη σε καμια περιπτωση ,το ξαναγραψα ,ειναι γεματη η ανθρωπινη ιστορια...η σπουδη του να σπευσεις να παρεις το μερος καποιου μπινε ειναι το ρεζουμε.... ;)...και δεν ειναι μονο το ρεζουμε ,αλλα ειναι η ριζα του προβληματος...
ΥΣ με ποιον καριολη τυρρανο εισαι σημερα?

Εσύ κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις πως το ότι πριν αιώνες γινόταν βαρβαρότητες δεν αποτελεί άλλοθι για να εξακολουθήσουν να γίνονται!
Αλλά δεν θα συμφωνήσεις βέβαια αν πιστεύεις στην μπαρούφα πως "Η βία είναι η μαμή της ιστορίας", οπότε περιττό να συζητάμε...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μάκη η υπερησια ВОХР υπαγετε στο Υπουργειο Εσωτερικων!ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!Δεν εχει ΟΥΤΕ ТИГР ουτε καν βαρυ εξοπλισμο.Εχει πιστολια Макаров και κοντα αυτοματα.Δεν ειναι δε καθολου σοβαρη ειναι για να φυλαξει κτηρια οχι πολυ ηψυλης σημασιας...
....Για πιο φυλαξεις πολιτικων και πιο σοβαρων στοχων υπαρχει η ФСО που ειναι ομοσπονδιακη και παιρνει εντολες κατευθειαν απο τον προεδρο χωρις να υπαγεται στο Υπουργειο Εσωτερικων.Ουτε αυτοι ομως εχουνε αρματα μαχης!Ξερω απο πρωτο χέρι οτι αυτοι που ειναι στην Κριμαια ειναι Десанты απο το Νοβοροσισκ και μπορει να εχουνε στειλει και απο την 76η Μεραρχια που εδρευει στο Псков (ειχανε μεταφερει στο Ροστωφ καποια συνταγματα της τωρα αν τους εχουνε σαν εφεδρεια ή τους εχουνε στειλει στην Κριμαια δεν μπορω να το ξερω).Μακη οτι διαβαζεις στο ιντερνετ που γραφει ο καθε ασχετος δεν σημαινει οτι ειναι και αληθεια!Το τι  :jerking: εχω ακουσει στα Ελληνικα καναλια και στο Ελληνικο ιντερνετ σχετικα με την Ουκρανια δε λεγεται :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.

Συνημμένα

• fso2.jpg
    fso2.jpg
    94,6 KB · Εμφανίσεις: 65
  • 185px-Russian_7th.png
    185px-Russian_7th.png
    30,2 KB · Εμφανίσεις: 72

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.178
Πόντοι
2.606
Εν ολίγοις ο Στάλιν το 1932-33-ποσους σκοτωσε αληθεια ο τσαρος/οι?
και ο Πολ-Ποτ περί το 1976-1979-οι γαλλοι και μετα οι αμερικανοι ποσους? σκότωσαν περί τα 17.000.000 και 2.000.000 αντίστοιχα, ως αντίποινα για τις σφαγές των ιθαγενών της Αμερικής, Αφρικής και Αυστραλίας που είχαν γίνει πριν από πολλούς αιώνες!

θυμισε μου ρε μεγαλε οτι εχω ξεχασει...με συγκινεις...διδαξε στο σαιτ ,οτι ο φονος και η γεννοκτονια ,πρεπει παντα να κρινονται απο πολιτικη και φυλετικη σκοπια..αλλωστε -δεν ειναι σκατα,η γρια τακανε!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.189
Πόντοι
25.467
Εσύ κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις πως το ότι πριν αιώνες γινόταν βαρβαρότητες δεν αποτελεί άλλοθι για να εξακολουθήσουν να γίνονται!
Αλλά δεν θα συμφωνήσεις βέβαια αν πιστεύεις στην μπαρούφα πως "Η βία είναι η μαμή της ιστορίας", οπότε περιττό να συζητάμε...

Μαμή, μπορεί και να μην είναι. Σίγουρα όμως τροφοδοτεί τη ροή αρκετών ιστορικών γεγονότων.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Βεβαίως. Επειδή αργεί όμως, λέω να της δώσω λεφτά να πάρει κάνα ταξί μπας κι έρθει πιό γρήγορα.
Δυστυχως αυτο ειναι το κακο. Οτι μερικοι νομιζουν/νομιζετε οτι ερχεται με ταξι και παραπονειστε οτι βρηκε κινηση.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Μαμή, μπορεί και να μην είναι. Σίγουρα όμως τροφοδοτεί τη ροή αρκετών ιστορικών γεγονότων.

Έλα τώρα κι εσύ! Καταλαβαίνεις την λογική του "τσιτάτου". Δεν πειράζει να φάμε 17.000.000 αθώους αν είναι για "ιερό σκοπό"!
Κι ο Καίσαρας Βοργίας σκότωνε βέβαιος πως έκανε το θέλημα του θεού! Αλλά το έκανε τον 15ο αιώνα, αυτό γκαρίζω τόσην ώρα.
Άσε δηλαδή που πολύ λιγώτερους είχε φάει...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.178
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny: :2funny: μεγαλε οπου εχει παει ο νταβατζης που κανεις κεφι(δντ) και μαλιστα σε καιρο ειρηνης,μετραμε καμποσες χιλιαδες νεκρους....και αυτα σημερα οχι πριν αιωνες!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.189
Πόντοι
25.467
θυμισε μου ρε μεγαλε οτι εχω ξεχασει...με συγκινεις...διδαξε στο σαιτ ,οτι ο φονος και η γεννοκτονια ,πρεπει παντα να κρινονται απο πολιτικη και φυλετικη σκοπια..αλλωστε -δεν ειναι σκατα,η γρια τακανε!

Το πάτε μακρυά κ. Εγγύ. Οι Η.Π.Α έριξαν δυο ατομικές βόμβες στην Ιαπωνία και τόνους "πορτοκαλί παράγοντα" στο Βιετνάμ. Οι κάτοικοι των περιοχών πληρώνουν τις συνέπειες ακόμα και σήμερα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.189
Πόντοι
25.467
Δυστυχως αυτο ειναι το κακο. Οτι μερικοι νομιζουν/νομιζετε οτι ερχεται με ταξι και παραπονειστε οτι βρηκε κινηση.

Δεν βαριέστε... Πέσαμε και εμείς λίγο έξω, όπως ο εξοχότατος κ. Πρωθυπουργός που την περίμενε να έρθει με αεροπλάνο. Ήταν να απογειωθεί το καλοκαίρι που μας πέρασε αν ενθυμείστε.   :)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
:2funny: :2funny: :2funny: μεγαλε οπου εχει παει ο νταβατζης που κανεις κεφι(δντ)

Επαναλαμβάνεις την ίδια μπαρούφα που είπε κι ο κολλητός σου με το νέο νικ τις προάλλες.

Το ΔΝΤ δεν έρχεται μόνο του! Το καλείς εσύ και μάλιστα το παρακαλείς να έρθει στη χώρα σου!
Κι η Ρωσία το έχει κάνει κι η Τουρκία κ.ο.κ. Και φυσικά δεν θα χρειαστείς να το καλέσεις αν έχεις προνοήσει να μην φαληρίσεις ως κράτος.

Και τί μου λες πως εγώ γουστάριζα να έρθει το ΔΝΤ; Ούτε το γουστάριζα ούτε και είχα εμπλοκή στο φαγοπότι που μας το έφερε! Αλλά αφού είχαμε πέσει έξω σαν χώρα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom