Νέα

Πολιτική κρίση στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 156K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Εχω την εντύπωση ότι οι "δυτικοι" έχουν κανει λάθος εκτίμηση σχετικά με το πόσο μακριά θα το παει ο Πουτιν. Ηδη κατέστρεψαν μια (ακόμα) χώρα βασιζόμενοι στην υπόθεση οτι η Ρωσία.... ε εντάξει θα αντιδράσει αλλα σιγα μην παει σε πόλεμο.

Το ίδιο λάθος εχουν κανει και οι ναζιστες οι οποιοι οδηγούμενοι απο το μισος τους και την περιορισμένη νοημοσύνη τους, νομίζουν οτι τελικά η Ρωσία θα κανει πίσω και αυτοί θα βγουν μάγκες στο τέλος.

Η γνώμη μου ειναι οτι απο τη στιγμή που η Ρωσία έδωσε προθεσμία, δε θα κατσει τώρα να ξεφτυλιστεί. Θα επιτεθεί. Οπως Γεωργία.
και εγώ βλέπω μπάχαλο
απλά δεν θα το κάνει ωμά όπως στη Γεωργία
λειτουργεί έντεχνα στα όρια της διπλωματίας
(εκτός κι αν γίνει κάποιο προβοκατόρικο επεισόδιο)

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Εχω την εντύπωση ότι οι "δυτικοι" έχουν κανει λάθος εκτίμηση σχετικά με το πόσο μακριά θα το παει ο Πουτιν. Ηδη κατέστρεψαν μια (ακόμα) χώρα βασιζόμενοι στην υπόθεση οτι η Ρωσία.... ε εντάξει θα αντιδράσει αλλα σιγα μην παει σε πόλεμο.

Το ίδιο λάθος εχουν κανει και οι ναζιστες οι οποιοι οδηγούμενοι απο το μισος τους και την περιορισμένη νοημοσύνη τους, νομίζουν οτι τελικά η Ρωσία θα κανει πίσω και αυτοί θα βγουν μάγκες στο τέλος.

Η γνώμη μου ειναι οτι απο τη στιγμή που η Ρωσία έδωσε προθεσμία, δε θα κατσει τώρα να ξεφτυλιστεί. Θα επιτεθεί. Οπως Γεωργία.

Οσον αφορα την προθεσμια το διαψευσανε επισημα τυπε οι Ρωσοι !!!
Δεν ισχυει... για να δουμε θα πανε σε πολεμο οι Ρωσοι ή θα τους στριμωξουν οι Αμερικανοι ?

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ο τουρκος θα κανει το μαγκα απέναντι στην Ελλάδα, και εκει θα υπάρξει θερμό επεισόδιο. Και εκει θα πρέπει να απαντήσουμε. Και θα απαντήσουμε

Και θα φαμε πουτσα. Η απαντηση μας θα ειναι σας παρακαλουμε αγαπημενοι μας Αμερικανοι Γερμανοι κτλ κτλ.. πειτε τους Τουρκους να μην μας γαμησουν !!!
Γιατι αν οι Τουρκοι αποφασισουν να σου κανουν θερμο επεισοδιο και πολεμο..εσυ δεν θα προλαβεις ουτε μεχρι την θεσσαλονικη να πας να πολεμησεις !!!!

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Αιγυπτος. Κόσοβο. Λιβύη. Θες και άλλα; Εγω σου έδωσα παραδείγματα εξευτελισμού Εσυ έχεις δείγματα επιτυχιών;

ΕΙΧΕ την ικανότητα αυτή όταν δεν ηταν οι ισλαμιστες στην εξουσία. Και παλιμ δες ισραήλ, αίγυπτος και λιβύη.

Στα λόγια πας κόντρα και εγώ. Εδω ομως δε μιλάμε για δηλώσεις υπαλλήλων και χαμόγελα. Μιλάμε για πόλεμο. Πιστευεις σοβαρά οτι η τουρκία έχει τ'αρχίδια να μπλεξει με τη ρωσία;

Σε ρωταω και παλι - ειπες οτι ο τουρκος θα προστατέψει τους ταταρους. Εχει ο τουρκος τη δυνατότητα να προσταέψει τον οποιονδήποτε, και μάλιστα απέναντι στη Ρωσία;

Ανακριβες αυτό που λες. Ο τουρκος ειναι ενας regional παικτης, που μέχρι πρότινος ήθελε να το παίξει μεγαλος. Δεν του βγήκε, και ξεφτυλίστηκε. Ολες οι επιλογες που εκανε ο τουρκος ήταν λάθος. Τωρα που έρχεται η διάσπαση της τουρκιας με κουρδισταν και ισως και κάτι ακόμα, ο τουρκος θα προσπαθησει να εξάγει την εσωτερική του κρίση και την αποτυχία του. Και φυσικά ΔΕ θα το κανει ενάντια τη Ρωσία επειδή ανέκαθεν ο τουρκος ηταν θρασύδειλος και φαφλατάς. Ο τουρκος θα κανει το μαγκα απέναντι στην Ελλάδα, και εκει θα υπάρξει θερμό επεισόδιο. Και εκει θα πρέπει να απαντήσουμε. Και θα απαντήσουμε

Άστο φίλε μου...είσαι εκτός πραγματικότητας !!  Τι δουλειά έχει η Τουρκία με Λιβύη και Αίγυπτο ? Στο δε Κόσοβο η θέση της είναι με την άποψη των ΗΠΑ και της Αλβανίας που ακριβώς ξεφτιλήστηκε ??
Δεύτερον εγώ δεν μιλάω για πόλεμο αλλά για διπλωματία και το αν έχει τη δυνατότητα να προστατεύσει κάποιον το έδειξε και στην Κύπρο που πήγε κόντρα σε όλους και όλα. Το ξέχασες ??
Η Τουρκία επί ισλαμοφασίστα Ερντογκάν έχει αναβαθμήσει κατά πολύ το γεωστρατηγικό της ρόλο.Ξεκίνησε ως Ρωσόφιλος αλλά μη Ρωσόδουλος και έχει εξελιχθεί σε έναν παίκτη που παίζει το ρόλο μιας μεγάλης ανεξάρτητης χώρας που δεν ακούει εύκολα σε κανόνες και προσταγές άλλων χωρών καθώς κοιτάει πρώτα τα συμφέροντά της και μετά τους υπόλοιπους.

Όσο για τις σχέσεις Τουρκίας- Ελλάδα να μη μιλήσουμε....θυμίζω ότι στα Ίμια που είχαμε δίκιο εμείς έχει επιβληθεί ουδέτερο στάτους κβο και ακόμα  Κυπριακό,υφαλοκρυπίδα,επέκταση των υδάτων κλπ...

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Επειδη ο Ομπαμα εγινε ρομπα οσον αφορα την υποθεση με τα χημικα του Ιραν ... ελεω Πουτιν
Τωρα δεν αστειευεται
Και εφοσον δεν αστειευεται... στην υποθεση με την Ουκρανια και τις εκατερωθεν απειλες ... καποιος απο τους 2 θα γινει ρομπα
Και μου φαινεται δυσκολο αυτος να ειναι ο Αμερικανος !!!

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Επειδη ο Ομπαμα εγινε ρομπα οσον αφορα την υποθεση με τα χημικα του Ιραν ... ελεω Πουτιν
Τωρα δεν αστειευεται
Και εφοσον δεν αστειευεται... στην υποθεση με την Ουκρανια και τις εκατερωθεν απειλες ... καποιος απο τους 2 θα γινει ρομπα
Και μου φαινεται δυσκολο αυτος να ειναι ο Αμερικανος !!!
την ψιλοέφαγε και για τη συρία από πούτιν
2/2 έχει ο βλαδίμηρος

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Και θα φαμε πουτσα. Η απαντηση μας θα ειναι σας παρακαλουμε αγαπημενοι μας Αμερικανοι Γερμανοι κτλ κτλ.. πειτε τους Τουρκους να μην μας γαμησουν !!!
Γιατι αν οι Τουρκοι αποφασισουν να σου κανουν θερμο επεισοδιο και πολεμο..εσυ δεν θα προλαβεις ουτε μεχρι την θεσσαλονικη να πας να πολεμησεις !!!!

:2funny:   Ευτυχώς που τώρα δεν ενδιαφέρονται για επεισόδια με την Ελλάδα γιατί έτσι όπως είμαστε θα μας κλέβανε και τα ραντάρ και δεν θα παίρναμε χαμπάρι...

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Και θα φαμε πουτσα.

Αυτό το λες επειδή το ξερεις ή επειδή ετσι νομίζεις;

Διαφωνώ. Σε ένα πόλεμο οι αριθμοί δε λένε παντα την αλήθεια.

Και επειδη μιλάς με τρόπο κατηγορηματικό, κάτι που δείχνει άγνοια - μήως εχεις σκεφτει να υπάρχει κάτι που εσυ μπορει και να μην ξέρεις; Κάποια συμφωνια ρε παιδί μου, κάποια οχι φανερή συμμαχια; Ή μήπως τα ξέρεις όλα;

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Στη Συρία τα έχουν βρει μεταξύ τους και ο κοσμάκης σκοτώνεται ρε τύπε !  :think:

Εμενα παλι μου δινουν την εικονα οτι τιποτα δεν βρηκανε..
Και αυτο που γινεται στην Ουκρανια χωσιμο στον Πουτιν ειναι γιατι εκει παιζοντε τρελα συμφεροντα με τον αγωγο του Φυσικου Αεριου

Αν την μοιρασουνε καλλιτεχνικα...ηττα του Πουτιν και γεια σας !!!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Η Ρωσσία ΔΕΝ θέλει πόλεμο, ΟΥΤΕ προσάρτηση εδαφών. Αυτό που επεδίωκε και επιδιώκει είναι η ενεργοποίηση της συμφωνίας της 21/2 και η πολιτική λύση του θέματος με εκλογές. Αν διαιρεθεί η Ουκρανία στα δύο (Ανατολική με τη μορφή κράτους και Δυτική) μπορεί να ελέγχει ένα μεγάλος μέρος της Ουκρανίας αλλά πλέον θα έχει απογυμνωθεί στη Δυτική Ουκρανία που θα είναι ένα καθαρά φιλοδυτικό κράτος με ότι αυτό συνεπάγεται. Και αν αυτό το κράτος συμμαχήσει μελλοντικά με ΝΑΤΟ κλπ τι γίνεται ;
Γι' αυτό δύο λύσεις υπάρχουν. Ή κάθονται όλοι και τα βρίσκουν με βάση την αρχική συμφωνία της 21/2 (που υπεστήριξε -υποτίθεται- η ΕΕ) ή καταλαμβάνουν ΟΛΗ την Ουκρανία (όχι όπως στη Γεωργία) στυλ Τσεχ/κία 1968 και άσε τους υπόλοιπους να σκούζουν.
Αυτιά

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Η Ρωσσία ΔΕΝ θέλει πόλεμο, ΟΥΤΕ προσάρτηση εδαφών. Αυτό που επεδίωκε και επιδιώκει είναι η ενεργοποίηση της συμφωνίας της 21/2 και η πολιτική λύση του θέματος με εκλογές. Αν διαιρεθεί η Ουκρανία στα δύο (Ανατολική με τη μορφή κράτους και Δυτική) μπορεί να ελέγχει ένα μεγάλος μέρος της Ουκρανίας αλλά πλέον θα έχει απογυμνωθεί στη Δυτική Ουκρανία που θα είναι ένα καθαρά φιλοδυτικό κράτος με ότι αυτό συνεπάγεται. Και αν αυτό το κράτος συμμαχήσει μελλοντικά με ΝΑΤΟ κλπ τι γίνεται ;
Γι' αυτό δύο λύσεις υπάρχουν. Ή κάθονται όλοι και τα βρίσκουν με βάση την αρχική συμφωνία της 21/2 (που υπεστήριξε -υποτίθεται- η ΕΕ) ή καταλαμβάνουν ΟΛΗ την Ουκρανία (όχι όπως στη Γεωργία) στυλ Τσεχ/κία 1968 και άσε τους υπόλοιπους να σκούζουν.
Αυτιά

Που ειναι φυλαγμένα τα πυρηνικά;

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
:2funny:   Ευτυχώς που τώρα δεν ενδιαφέρονται για επεισόδια με την Ελλάδα γιατί έτσι όπως είμαστε θα μας κλέβανε και τα ραντάρ και δεν θα παίρναμε χαμπάρι...

Τυπε εμας μας κανονισανε με την υπαγωγη του Δημοσιου Χρεους στο Αγγλικο Δικαιο
Ουτε απειλες, ουτε πολεμος... ομορφα ηρεμα και πολιτισμενα πραγματα

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Αυτό το λες επειδή το ξερεις ή επειδή ετσι νομίζεις;

Διαφωνώ. Σε ένα πόλεμο οι αριθμοί δε λένε παντα την αλήθεια.

Και επειδη μιλάς με τρόπο κατηγορηματικό, κάτι που δείχνει άγνοια - μήως εχεις σκεφτει να υπάρχει κάτι που εσυ μπορει και να μην ξέρεις; Κάποια συμφωνια ρε παιδί μου, κάποια οχι φανερή συμμαχια; Ή μήπως τα ξέρεις όλα;

Τυπε αν βλεπω Ελληναρα να μου λεει οτι θα παει να πολεμησει τον Τουρκο δεν αξιζει ουτε το φασκελο μου
Αυτα που γραφεις εσυ τα ελεγα εγω στα 14 μου

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.880
Πόντοι
34.478
Η Αμερική δεν έχει καμιά ελπίδα πλέον να ανακτήσει την Κριμαία. Είτε με φοβέρες, είτε με δηλώσεις είτε με «οικονομικές» κυρώσεις, ότι και να κάνει θα της γυρίσει μπούμερανγκ.
Αν απλά αποφασίσει να παίξει το χαρτί της «οικονομικής» απομόνωσης θα δει την στρόφιγγα φυσικού αερίου και την Ευρωπαϊκή Οικονομία να διαλύεται μέσα σε μια βδομάδα, ενώ εάν παιχτεί και το χαρτί της Κίνας, θα δει ομόλογα περίπου του 1,5 τρις δολαρίων να βγαίνουν στην μαύρη αγορά, και τότε η Αμερική θα γυρίσει στην πλίνθινη εποχή.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Η Αμερική δεν έχει καμιά ελπίδα πλέον να ανακτήσει την Κριμαία. Είτε με φοβέρες, είτε με δηλώσεις είτε με «οικονομικές» κυρώσεις, ότι και να κάνει θα της γυρίσει μπούμερανγκ.
Αν απλά αποφασίσει να παίξει το χαρτί της «οικονομικής» απομόνωσης θα δει την στρόφιγγα φυσικού αερίου και την Ευρωπαϊκή Οικονομία να διαλύεται μέσα σε μια βδομάδα, ενώ εάν παιχτεί και το χαρτί της Κίνας, θα δει ομόλογα περίπου του 1,5 τρις δολαρίων να βγαίνουν στην μαύρη αγορά, και τότε η Αμερική θα γυρίσει στην πλίνθινη εποχή.

:jerking:

Καλο βραδυ...παω για υπνο !!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αυτιά

τυπε μακη εαν η ουκρανια χωριστει θα γινεται της πουτανας το καγκελο εκει για τα επομενα δεκα χρονια. το πιο φρονιμο ειναι να παει ολοκληρη ειτε απο τη μια μερια ειτε απο την αλλη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom