Νέα

Πολιτική κρίση στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 153K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
χαρκοβο και ντανιεσκ ο αερας ελενχετε πλεον απο ροσικους πυραβλους παει ολη η ανατολικη ουκρανια χαλαρα  στην ροσια με χαρα στον πουστιν με χαρα !!!! ομπαμιας ακομα δεν ξερει τι του γινετε με τιν σια και το κακο σιναπαντημα το προι μεχρι της δοδεκα θα χουμε νεα!!!
Τον βλεπεις να μπενει Κιεβο ταβαρετς???????

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Aν ήταν οι ρεπουμπλικάνοι δεν θα είχαμε φτάσει σ'αυτό το σημείο γιατί είναι αντιρώσοι και θα του έκοβαν τον κώλο απο την αρχή,αλλά οι μαλάκες στην Αμερική ψήφισαν πάλι Ομπάμα  :jerking:

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
χαρκοβο και ντανιεσκ ο αερας ελενχετε πλεον απο ροσικους πυραβλους παει ολη η ανατολικη ουκρανια χαλαρα  στην ροσια με χαρα στον πουστιν γερα  !!!! ομπαμιας ακομα δεν ξερει τι του γινετε με τιν σια και το κακο σιναπαντημα το προι μεχρι της δοδεκα θα χουμε νεα!!! και για καποιους που εχουν μινει στην αμερικη που γαμαγε και εδερνε θα τους παραπεμψο στα αυριανα προτοσελιδα του δικου τους τυπου !!! γκαριζουν για τα χαλια τους διαβαστε σημερα αμερικανικο τυπο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ακου ταβαρετς, αυτο που βλεπεις τωρα δεν εχει να κανει με την στρατιωτικη ισχυει Ν.Α.Τ.Ο - Ρωσιας, το Ν.Α.Τ.Ο στρατιωτικα ειναι 10 χρονια μπροστα απο την Ρωσια και ισως να λεω και λιγα, αυτο που βλεπεις εχει να κανει καθαρα με την ανεπαρκεια ηγεσιας στις τρεις μεγαλες δυναμεις της δυσης (Η.Π.Α, Γαλλια, Βρετανια), καθως και στο σκουληκι της Ρωσιας στην δυση που λεγεται Γερμανια και Μερκελ.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Τον βλεπεις να μπενει Κιεβο ταβαρετς???????
βαρονε μου δε γραφο τι βλεπο εγο αλλα τη λενε οι μολδαβοροσοουκρανοι στα ανατολικα ιντερνετια απλα ξερο καλα ιστορια ! το γραψα πολες σελιδες πριν!!! οπιος εκανε πουστια στην αρκουδα του γαμισαν μετα τιν μανα το πατερα το σπιτι τι φιλι το κρατος και τα βαρδουλα καμια 20 αρια χρονια αμασητα !!! πουστικη φαρα δεν μασαει τα γραψα ολα πιο πισο  :rockon: :rockon: :rockon: εση τη βλεπεις βαρονε μου????

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Aν ήταν οι ρεπουμπλικάνοι δεν θα είχαμε φτάσει σ'αυτό το σημείο γιατί είναι αντιρώσοι και θα του έκοβαν τον κώλο απο την αρχή,αλλά οι μαλάκες στην Αμερική ψήφισαν πάλι Ομπάμα  :jerking:
Ο Μπιλ της Μονικας θα του ειχε κοψει τα αρχιδια και θα του τα ειχε βαλει στο πατο για πλακα....... αρα δεν εχει να κανει με δημοκρατικους - ρεπουμπλικανους αλλα με τον Μπαρακ Χουσειν.....

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ο Μπιλ της Μονικας θα του ειχε κοψει τα αρχιδια και θα του τα ειχε βαλει στο πατο για πλακα....... αρα δεν εχει να κανει με δημοκρατικους - ρεπουμπλικανους αλλα με τον Μπαρακ Χουσειν.....

Πάντως ο Ρόμνεϊ ήταν ανοιχτά αντιρώσος προεκλογικά..κάτι θα είχε δει...έτσι ο Πούτιν στήριζε φανατικά Ομπάμα !

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
βαρονε μου δε γραφο τι βλεπο εγο αλλα τη λενε οι μολδαβοροσοουκρανοι στα ανατολικα ιντερνετια απλα ξερο καλα ιστορια ! το γραψα πολες σελιδες πριν!!! οπιος εκανε πουστια στην αρκουδα του γαμισαν μετα τιν μανα το πατερα το σπιτι τι φιλι το κρατος και τα βαρδουλα καμια 20 αρια χρονια αμασητα !!! πουστικη φαρα δεν μασαει τα γραψα ολα πιο πισο  :rockon: :rockon: :rockon: εση τη βλεπεις βαρονε μου????

Τύπε μου οι Λιθουανοί νομίζεις θα πρέπει να κοιμούνται καλά τα βράδια;

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Η Κριμαια νομιζω εχει χαθει για τους Ουκρανους, απο εκει και περα δεν ξερω τι θα πραξει το Ν.Α.Τ.Ο αν το Ν.Α.Τ.Ο στηρηξει με εργα και οχι με λογια και τηλεφωνα την Ουκρανια ο Πουστιν (οπως λες εσυ) θα αναγκαστει να κανει πισω, αλλιως ευκολα η δυσκολα θα φτασει Κιεβο......

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ακου ταβαρετς, αυτο που βλεπεις τωρα δεν εχει να κανει με την στρατιωτικη ισχυει Ν.Α.Τ.Ο - Ρωσιας, το Ν.Α.Τ.Ο στρατιωτικα ειναι 10 χρονια μπροστα απο την Ρωσια και ισως να λεω και λιγα, αυτο που βλεπεις εχει να κανει καθαρα με την ανεπαρκεια ηγεσιας στις τρεις μεγαλες δυναμεις της δυσης (Η.Π.Α, Γαλλια, Βρετανια), καθως και στο σκουληκι της Ρωσιας στην δυση που λεγεται Γερμανια και Μερκελ.
αδερφε παρτο αλιος !!!!το κοστος πολεμικης επιχειρισιακης δρασης του νατο σε σχεση με αυτη τον ροσον ειναι 10 νατο   1 ροσοι η αναλογια !!! συντριπτικη αναλογια υπερ τον ροσον συν του οτι ειναι διπλα συν του οτι οι ανθροπινες απολιες για τους ροσους ειναι κατι το φυσικο ενο στο νατο ριχνει κυβερνησεις!!!! τα αρχιδια του πουτιν πιρανε ακομα μια φορα !!! εδο θα μαστε !!!  ;) ;) ;) ;) ;) οι μαλακες οι ουκρανοι ειναι οι τεραστιοιιιι μαλακεςςςς της υποθεσης !!!!!!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: τελιοσ μα τελιος γκα γκα λεμε  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
τυπε δες στο αλλο θρεντ
ο αλλος λεει οτι πηγε στο ραντεβου θανατου αλλα δεν ησουν εκει :S

Τύπε ακριβώς αυτό είπα και εγω το απόγευμα. Δες τα μηνύματά μου.
Πήγα στην αποβάθρα από τις 14:50 μέχρι τις 15:30 περίπου και το μουνί της λάσπης πουθενά.
Εγώ πούστη να κρατάει γκουμούτσα για πέταμα δεν είδα.
Με ξέρεις....άμα έβλεπα θα του έσκαγα 5 χαστούκια θα του την έβαζα υπόθετο και θα έφευγα κύριος.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
οι ανθροπινες απολιες για τους ροσους ειναι κατι το φυσικο ενο στο νατο ριχνει κυβερνησεις

Μην το δένεις και κόμπο αυτό, τύπε. Δεν είμαστε την εποχή του Τσάρου ή του Στάλιν. Σήμερα παντού το χυμένο αίμα μετράει. Δεν είναι τυχαίο μάλλον που στην εισβολη στην Οσετία ο Μεντβέντεφ είχε στείλει μόνο επαγγελματίες και ούτε ένα φαντάρο.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Εγώ 2-3 Λιθουάνια που ξέρω έχουνε κλάσει μαλλί. Σκέφτονται ότι έρχεται η σειρά τους για πει μπακ ταιμ.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
αδερφε παρτο αλιος !!!!το κοστος πολεμικης επιχειρισιακης δρασης του νατο σε σχεση με αυτη τον ροσον ειναι 10 νατο   1 ροσοι η αναλογια !!! συντριπτικη αναλογια υπερ τον ροσον συν του οτι ειναι διπλα συν του οτι οι ανθροπινες απολιες για τους ροσους ειναι κατι το φυσικο ενο στο νατο ριχνει κυβερνησεις!!!! τα αρχιδια του πουτιν πιρανε ακομα μια φορα !!! εδο θα μαστε !!!  ;) ;) ;) ;) ;) οι μαλακες οι ουκρανοι ειναι οι τεραστιοιιιι μαλακεςςςς της υποθεσης !!!!!!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Μην νομιζεις και στην Αμερικη και στην Αγγλια εχουν εξοικιωθει με τον πολεμο και τις απωλειες, 10 χρονια πολεμος στο Αφγανισταν με τα ταλιμπανια, ΟΚ δεν ειναι σαν τους Ρωσους, αλλα μην ξεχνας οτι εχουν και επαγγελματικο στρατο κατι που η Ρωσια δεν εχει, απλα για εμενα το θεμα ειναι καθαρα ηγεσιας της δυσης, τιποτε αλλο.... οι στρατος του Ν.Α.Τ.Ο ειναι 10 χρονια μπροστα απο των Ρωσικο τοσο απλα.......

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Εγώ 2-3 Λιθουάνια που ξέρω έχουνε κλάσει μαλλί. Σκέφτονται ότι έρχεται η σειρά τους για πει μπακ ταιμ.
Ποιο πολυ οι Εσθονοι, οι Λεττονοι και οι Μολδαβοι, βλεπουν και τον Μπαρακ Χουσειν να παιρνει τηλεφωνα τον μαφιοζο για να τον μεταπεισει, πως να τους ποιασει υπνος λογικο ειναι......

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ποιο πολυ οι Εσθονοι, οι Λεττονοι και οι Μολδαβοι, βλεπουν και τον Μπαρακ Χουσειν να παιρνει τηλεφωνα τον μαφιοζο για να τον μεταπεισει, πως να τους ποιασει υπνος λογικο ειναι......

Ακόμα και στη Μολδαβία οι Ρώσοι έχουν βάλει χέρι με την αυτόνομη Τρανσνίστρια που ελέγχουν !

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
σεβαστεσ οι αποψεις ολον!!!! αλαα κρατηστε αυτο!!!! θα του κλασουν μια μαντρα αρχιδια !!! θα παρει οτι γουσταρει και οι ουκρανοι ακομα θα ψαχνουν να βρουν τι τους εγινε!!!! τα γραφα στην αρχη εδο τα ξαναγραφο τορα !!! θα το διτε στην σινεχεια :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  τους εφερε προ στρατιγικου τετελεσμενου στρατιοτικα με σοβαρη αιτια επεμβασης χορισ απολειες σε χρονο ρεκορ!!! καλητερα δε γινοταν !!! ετσι οπος ειναι τα οικονομικα της δησης και του νατο ουτε τα ρανταρ δεν θα βαλουν μπροστα !! μιν καψουν ρευμα!!! πολι μπλα και κοντρα μπλα μπλα και κλαμααα ουκρανια φαε την δητικη δημοκρατια  :S :S :S :S :S ο ομπαμιας εχει πολυ σοβαροτερα προβληματα διαβαστε τον σημερινο αμερικανηκο τιπο να παρετε χαμπαρι  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: η αμερικη βιαζετε να κανει εναν πολεμο γιατι καταρεει αλλα πρεπει να ειναι σιγουρι οτι θα κερδισει !!!!!!το κοστος θα το μιραστει με τους σιμαχους και δεν θα χει απολειες!!!!!!  αρχιδια μεντολες  δηλαδη!!! ο κινεζος θεριεβει!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:  Υ.Γ οταν λεει ο αμερικανος προεδρος οτι και καλα  η σια δεν το προεβλεψε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: λεει σε αυτους που καταλαβενουν !! αμερικανοι μου δεν φτεο εγο ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΑΤΟΣΑΜΕ!!! ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΧΑΙΒΑΝΙΑ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΗΜΕΝΟς ΣΤΟΝ ΤΥΧΟ ΜΕ ΚΟΛΟΔΑΧΤΗΛΑ ΝΑ ΡΧΟΝΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom