jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Δε νομίζω ότι με το να καταστρέψεις τη μισή Αθήνα θα μειώσεις φόρους και θα ανεβάσεις τους μισθούς και τις παροχές του κράτους.τα καλύτερα είναι μπροστά μας... ;)
Δε νομίζω ότι με το να καταστρέψεις τη μισή Αθήνα θα μειώσεις φόρους και θα ανεβάσεις τους μισθούς και τις παροχές του κράτους.τα καλύτερα είναι μπροστά μας... ;)
Σποραδικά γεγονότα,όχι γενικευμένη σύρραξη!και οχι μόνο διόδιο, ενίοτε, μπουρλοτιάζουμε και καμμία τράπεζα.......
η EE ειναι πιο μπροστα απο ολους σε ιστορικο χρονο ειναι μια μεταμοντερνα κατασταση οι ΗΠΑ βρισκονταιΈτσι! Ίσως να υπάρχουν ακόμα κάποια άλλα μεγάλα κράτη αντίστοιχα (ΗΠΑ, Ιαπωνία), αλλά φυσικά σε σχέση με κάτι Ρωσίες-Ουκρανίες ή Κούβες-Βενεζουέλες, για να μην αναφερθούμε σε Αραβικά ή Αφρικανική κράτη, είμαστε συγκριτικά "Παράδεισος"!
Ναι εδώ μας βάζουν το χέρι στην τσέπη και μας παίρνουν τα λεφτά με το έτσι θέλω. Όμως εκεί σου παίρνουν την ζωή με το έτσι θέλω! Κι αν όχι ολόκληρη την ζωή, ενίοτε ένα χέρι ή πόδι μόνο...
Κι αν είναι και και 3-4 μεταξύ των οποίων και μία έγγυος μέσα και τους κάψουμε κι αυτούς ακόμα καλύτερα!
Μετά θα βγουν και κάποιοι "προοδευτικοί διανοητές" και θα πουν "Καλά να πάθουν, αφού ήταν απεργοσπάστες και υπηρετούσαν το ληστρικό τραπεζικό σύστημα!"
βλέποντας τα τεκτενόμενα στην Ουκρανία μού φάινεται λίγο περίεργο αλλοι να σκοτώνοντε για να μπούν στην Ε. ένωση και εμείς να είμαστε στο κατώφλι της εξόδου
Ποια επανάσταση,συγγνώμη κιόλας...Κάτι φοιτητές της ΠΚΣ τα λένε αυτά.Δεν γνωρίζω τις υπόγειες διαδρομές αυτών που έκαναν το έγκλημα.
Αν είναι αριστεροί δεξιοί παρακρατικοί κτλ.
Αυτό που μπορώ να φανταστώ όμως είναι γιατί το έκαναν.
-Δεν χρειαζόμαστε επαναστάσεις φάτε το αγγούρι,που σας αναλογεί, όμορφα ήσυχα και ωραία και μην αντιδράτε
Δε θυμάμαι κι ακριβώς αλλά νομίζω ΠΚΣ λέγονται οι άπλυτοι με τα γυαλιά μυωπίας και τα μακριά μαλλιά.Οταν ήμουν εγω φοιτητής υπήρχε η πανσπουδαστική.
Εχει καμία σχέση το ΠKΣ; ή είναι αναγραμματισμός του γνωστού σε όλους ΠΣΚ;
Και αυτοι το ξερουν, απλα βρισκουν ενα βημα εκτονωσης και στριμωγματος της κυβερνησης.Εγώ το ξέρω! Αυτοί που ψηφίζοντάς τον περιμένουν να ξαναγίνει 2.500 η σύνταξη τους, να μειωθούν οι φόροι (αν μη και να τους επισραφεί το χαράτσι) και να διοριστούν τα εγγόνια τους στο δημόσιο το ξέρουν; ;)
Διότι ΑΥΤΟΙ (και τα εγγόνια κυρίως εννοείται) θα κάνουν το χαμό...
εξεγερσητα όσα συμβαίνουν σήμερα στην ουκρανία τι είναι?
Σαν τι δηλαδή να κάνει?Να πάει τους μισθούς στα 1000 ευρώ?Και αυτοι το ξερουν, απλα βρισκουν ενα βημα εκτονωσης και στριμωγματος της κυβερνησης.
Απο την αλλη ο Συριζα εχει περιθωρια αν παρει το γκουβερνο και αν θελησει να κανει 5-6 πραγματα που η
δεξια δεν τολμησε.
η ιστορια εχει ριζες που δεν μπορεις να τις κοψεις ισως ποτε.οι εξι δυτικες επαρχιες ουσιαστικα εναντιωνονται. Η ανατολικη Ουκρανια και η Κριμαια ειναι ρωσοφιλοι. Κοιτα να δεις που μπορει να δικαιωθει ο πορνομεταναστης που λεει οτι αυτη η χωρα μαλλον θα χωριστει .
μα ο Κλαουζεβιτς δεν μιλαγε για εξεγερσεις αλλα για πολεμους μεταξυ κρατων .με στόχο να επιφέρει αυτό που δεν μπόρεσε η πολιτική...
δεν είναι αθηναϊκός Δεκέμβρης του 2008.
οι εξι δυτικες επαρχιες ουσιαστικα εναντιωνονται. Η ανατολικη Ουκρανια και η Κριμαια ειναι ρωσοφιλοι. Κοιτα να δεις που μπορει να δικαιωθει ο πορνομεταναστης που λεει οτι αυτη η χωρα μαλλον θα χωριστει .
H EE ειναι δημοκρατικη,φιλελευθερη,σεβεται τα ανθρωπινα δικαιωματα εχει μοναδικη κοινωνικη συνοχη
υψηλο οικονομικο και πολιτιστικο επιπεδο.Η καλυτερη περιοχη του Κοσμου.
H EE ειναι δημοκρατικη,φιλελευθερη,σεβεται τα ανθρωπινα δικαιωματα εχει μοναδικη κοινωνικη συνοχη
υψηλο οικονομικο και πολιτιστικο επιπεδο.Η καλυτερη περιοχη του Κοσμου.
Τους πάω τους Ουκρανούς...
Όσον αφορά το ξύλο και το χάος είναι τρομεροί.