Νέα

Πολιτική κρίση στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 154K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
χαζος εισαι ρε?δηλ αν πχ,για να ξεφυγουμε,την πεσει η ρωσσια στο καζακσταν,τι θα γινει?θα την υποβαθμισει η φιτσ  με την μουντυς κ θα της κοπουν τα ποδια? :grin:

Ασφαλώς κι αν εμπλακούν σε μακροχρόνιο πόλεμο με το Καζακστάν που ανέφερες θα έχουν τεράστιες οικονομικές απώλειες και επακόλουθη υποβάθμιση. Νομίζεις πως την αντέχουν; Τα μαύρα τους τα χάλια έχουν οικονομικά, μόνο να πουλάνε τσαμπουκά στους αδύναμους γείτονές τους μπορούν.
Σαν να έκαναν οι ΗΠΑ εισβολή στον Καναδά ή το Μεξικό! Οποίο κατόρθωμα!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Διότι όλα κι όλα,ο γιανεβάνης δεν γουστάρει με τίποτε τον ιμπεριαλισμό ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ να 'ουμ.

Για τον ιμπεριαλισμό ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ το συζητάει αμαλάχει να 'ουμ.

γηια ποιόν ακριβώς ιμπεριαλισμό το συζητάμε ???

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Την προβοκάρισαν ώστε να φαίνεται ότι ο Πούτιν είναι ο καλός και οι Ουκρανοί οι κακοί φασίστες ! Οι ομοϊδεάτες τους Χρυσαυγίτες άλλωστε είναι ανοιχτά με τον Πούτιν. Καμιά άλλη απορία ?

Άρα οι φασίστες τα αρπάξανε από τον Πούτιν για να κάνουν και καλά επανάσταση να βρει αφορμή να μπουκάρει. Δηλαδή αυτά που λένε άλλοι περί συνεργασίας ΕΕ, ΗΠΑ με ναζί είναι μαλακία. Το ανάποδο συμβαίνει. Σε έπιασα καλά τώρα;

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Σε Γιουγκοσλαβία και Αφγανιστάν [glow=red,2,300]είχαν δίκιο φίλε[/glow], γιατί οι μεν έσφαζαν τους Κοσοβάρους και οι δε έδιναν άσυλο σε τρομοκράτες.Εκτός αυτού ήταν επιθέσεις του ΝΑΤΟ και όχι μονομερείς των Αμερικανών.
συγνωμη πιστευεις οτι οι αμερικανοι καναν του συγκεκριμενους πολεμους για να προσταψουν κοσμο και οχι για να εξυπηρετησουν δικα τους συμφεροντα; αυτο μου λες; :think:

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Ασφαλώς κι αν εμπλακούν σε μακροχρόνιο πόλεμο με το Καζακστάν που ανέφερες θα έχουν τεράστιες οικονομικές απώλειες και επακόλουθη υποβάθμιση. Νομίζεις πως την αντέχουν; Τα μαύρα τους τα χάλια έχουν οικονομικά, μόνο να πουλάνε τσαμπουκά στους αδύναμους γείτονές τους μπορούν.
οποιος εχει τα οπλα κανει κουμαντο
η ηπα ειναι το πιο φαληρισμενο κρατος απο τα δυτικα ,αλλα κανει ΜΟΝΗ ΤΗς κουμαντο λογω στρατου
δηλ αν τοους λειπουν φραγκα ,πχ ενεργεια ,βρισκουν ενα προσχημα,μπουκαρουν κ δεν τρεχει καστανο
οι λοιποι παλευουν μ ετις "αγορες"... :grin:

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.851
Πόντοι
34.478
σημερα στην Οδησσο εγιναν 2 συγκεντρωσεις
η μια η φιλορωσσικη με περιπου 5000 διαδηλωτες
κι αυτη τη στιγμη με τους ευρωπαιστες οπου ζητημα αν ειναι 300-400 ατομα
εδω σηκωσαν στο δημαρχειο ρωσσικη σημαια η οποια κατεβηκε 20 λεπτα μετα

πληροφοριες λενες απο ντοπιους εδω οτι το ΚΚ ουκρανιας προτεινε ομοσπονδιοποιηση τουλαχιστων 3 οντοτητων

αρκετοι εδω οδεσσιτες μιλανε για ανεξαρτητη οδησσο με ενωση με την υπερδνειστερια
αν και με κουβεντες που εχω εδω οι οδεσσιτες ειναι οι πλεον ουδετεροι αυτη τη στιγμη και την λυση της ανεξαρτητοποιησης την βλεπουν πιο θερμα απο ενωση με ανατολικη ή δυτικη ουκρανια

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Νεονάζουλοι και φιλελέδες στην υπηρεσία της ΕΕ και των ΗΠΑ γίνονται πολτός απο τα πουτινικά τανκ...δεν με χαλάει,αν και θα προτιμούσα η φανέλλα να γράφει CCCP.

Ποντικέ δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά συμπλέεις ΑΠΟΛΥΤΑ με τον πλέον ειδεχθή οπαδή της Χ.Α., τον Ιεραπόστολο.
Όχι πως εμένα μου κάνει εντύπωση βέβαια...

teengenerate

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
6
Η σα να πήγαινε ο Λαβρόφ σε μπάχαλα στο Μεξικό για να απευθύνει χαιρετισμο στα δικά του καθάρματα...
http://[URL unfurl="true"]www.bostonglobe.com/rf/image_r/Boston/2011-2020/2013/12/16/BostonGlobe.com/Foreign/Images/2013-12-15T133257Z_1518145049_LR1E9CF11MM0Y_RTRMADP_3_UKRAINE.r.jpg[/img[/URL]]
Λεπτομέρειες που διέφυγαν της προσοχής των φίλων της δημοκρατίας,που όμως τώρα τα παίρνουν στο κρανίο που οι ρώσσοι δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια...

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Πάντα ήταν σύντροφε !!

Τσάροι,Λένιν,Στάλιν,Μπρέζνιεφ,Πούτιν !  Έπιξαν στη δημοκρατία οι φίλοι μας οι Ρώσοι !  :2funny:
Ο Πούτιν ζήτησε άδεια από τη Δούμα ρε,δεν είναι δημοκρατικό αυτό? :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.364
Πόντοι
2.606
EΙΣΒΟΛΗ στο μεξικο?......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: πετυχεσια παραδειγμα παιχτη...20 χρονια στηνουν τειχη ,ρειντζερς,ελικοπτερα με θερμικες,πεζα περιπολα και οι αλλοι σκαβουν τουνελ,περνανε ερημους,τους τρωνε τα τσακαλια στις ερημιες,οι μαφιοζοι πρεζεμποροδουλεμποροι ...αλλα παιζει να τους ξηγηθουν και μια εισβολη για τσαμπουκα...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:...αλλα και αυτοι οι μαλακες οι καναδοι -τα θελει ο κωλαθρακος τους...πουτανα τα εκανε ο μπιμπερ στο usa τελευταια....
υ.σ...την παλευεις?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ποντικέ δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά συμπλέεις ΑΠΟΛΥΤΑ με τον πλέον ειδεχθή οπαδή της Χ.Α., τον Ιεραπόστολο.

ούτε και μένα...

85884-janus.gif

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Άρα οι φασίστες τα αρπάξανε από τον Πούτιν για να κάνουν και καλά επανάσταση να βρει αφορμή να μπουκάρει. Δηλαδή αυτά που λένε άλλοι περί συνεργασίας ΕΕ, ΗΠΑ με ναζί είναι μαλακία. Το ανάποδο συμβαίνει. Σε έπιασα καλά τώρα;

Όχι γιατί την επανάσταση δεν την ξεκίνησαν οι φασίστες,την ξεκίνησε όλη η αντιπολίτευση και ο λαός γενικά. Οι φασίστες ουσιαστικά προβοκάριζαν για να φανεί η Ρωσία η καλή και η Ουκρανία η κακή...Η συντρόφισσά μου Μέρκελ παρενέβη αργότερα για να μη γίνει σύρραξη και να βρεθεί μια μέση λύση με μεταβατική φιλοδυτική κυβέρνηση μέχρι τις εκλογές, ο δε Ομπάμα κοιμόταν όπως συνήθως !  

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
[glow=red,2,300] Σαν να έκαναν οι ΗΠΑ εισβολή στον Καναδά ή το Μεξικό! Οποίο κατόρθωμα! [/glow]
δεν ειναι το ιδιο...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.364
Πόντοι
2.606
συγνωμη πιστευεις οτι οι αμερικανοι καναν του συγκεκριμενους πολεμους για να προσταψουν κοσμο και οχι για να εξυπηρετησουν δικα τους συμφεροντα; αυτο μου λες; :think:
ρε φιλε ,τι βυζαρες ειναι αυτες στο αβαταρι σου.....  :o :o

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
σημερα στην Οδησσο εγιναν 2 συγκεντρωσεις
η μια η φιλορωσσικη με περιπου 5000 διαδηλωτες
κι αυτη τη στιγμη με τους ευρωπαιστες οπου ζητημα αν ειναι 300-400 ατομα
εδω σηκωσαν στο δημαρχειο ρωσσικη σημαια η οποια κατεβηκε 20 λεπτα μετα

πληροφοριες λενες απο ντοπιους εδω οτι το ΚΚ ουκρανιας προτεινε ομοσπονδιοποιηση τουλαχιστων 3 οντοτητων

αρκετοι εδω οδεσσιτες μιλανε για ανεξαρτητη οδησσο με ενωση με την υπερδνειστερια
αν και με κουβεντες που εχω εδω οι οδεσσιτες ειναι οι πλεον ουδετεροι αυτη τη στιγμη και την λυση της ανεξαρτητοποιησης την βλεπουν πιο θερμα απο ενωση με ανατολικη ή δυτικη ουκρανια
ΟΔΗΣος
ειναι οι πιο κονομημενοι,γιατι  και ειναι τοπος διακοπων ολων, κ ειναι κ το  ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΛΙΜΑΝΙ,και για ρωσους κ για ουκρανους
οποτε δεν εχουν λογω να λαβουν στρατοπεδο,ουτε κ βεβαια ν απανε μαζι με τους εσ εσ απο το λβοβ,που ετσι κι αλλιως δεν τους πανε,, ;)

teengenerate

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
6
Βάσικα είδα τους ομοιδεάτες του ιεραπόστολου στο Κίεβο,όταν δεν παίρναν εντολές κατευθείαν απο Ashton,Nuland,τον γερμανό ΥΠΕΞ κλπ,να είναι τσηκ του τσηκ με τους εκεί φιλελέδες,με τους οποίους συνεργάζονταν(παρελθόντας χρόνος)εδώ και πολύ πολύ καιρό...και αυτό σου διέφυγε,ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι,τι να κάνουμε...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
οποιος εχει τα οπλα κανει κουμαντο
η ηπα ειναι το πιο φακηρισμενο κρατος απο τα δυτικα ,αλλα κανιε κουμαντο λογω στρατου
δηλ αν τοους λειπουν φραγκα ,πχ ενεργεια ,βρισκουν ενα προσχημα,μπουκαρουν κ δεν τρεχει καστανο
οι λοιποι παλευουν μ ετις "αγορες"... :grin:

Τί λες μωρέ κι εσύ; Το παλεύουν με τα δολάρια που κόβει αβέρτα η Fed!
Αλλιώς μετά από κάθε πόλεμο το δημόσιο χρέος τους αυξάνει!
Από την εποχή του Δημοσθένη το ξέρουμε αυτό "Δει δε χρημάτων ω άνδρες Αθηναίοι και άνευ τούτων ουδέν έστι γεννέσθαι των δεόντων", με δυο λόγια "Ο πόλεμος κοστίζει!"...

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166

Stories

Νέο!