Νέα

Πολιτική κρίση στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 154K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Μα σου έχω απαντήσει ότι το γνωρίζω. Ουσιαστικά η Ουνία  περιορίζεται σε 4 όμπλαστ .
Αλλα δεν βλάπτει προπαγανδιστικά νομίζω (τους Ρώσσους εννοώ, πάντα)  να υπενθυμίζουν ότι Δεξιός τομέας σημαίνει φασισμός + Ουνία .
αυτα τα 4 ομπλαστ που λεω κι εγω,,τερνοπιλ λβιβ φρανκιβσκ ροοβνο

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.864
Πόντοι
34.478
Γιατι αρχισαν να χανουν στον πολεμο τον εντυπωσεων.Τα γεγονοτα στην Ουκρανια τα παρακολουθη ολος ο πλανητης.Η μεντορες τους δεν θελουν να γειρει η πλαστιγγα υπερ τον ρωσων και να δωσουν αφορμη για επεμβαση.Δεν μπορεσαν οπως υπολογιζαν για μια μερα να καταλαβουν την πολη και ουτε επιθυμουν γενικη συρραξη. Ειναι γενικα πολυ προσεκτικος ο στρατος της Ουκρανιας σε αντιθεση με τα ζωα του δεξιου τομεα.
οι ρωσσοφιλοι εχουν ασπιδα γερονυια και παιδια και ο στρατος ειναι πολυ προσεκτικος....αν μη τι αλλο δεν εχουν την βαρβαροτητα του Ασσαντ

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.864
Πόντοι
34.478
Κι ομως δεν ξερεις καλα την Ουκρανια.Σε πολλα μερη της δυτικης Ουκρανιας δεν μιλανε
τι λες ρε νυκτερε 50 χρονια στο σχολειομαθαιναν μονο ρωσσικα και δεν μιλανε;;; οκ οτι πεις....το οτι τελευταια αρνουντε να μιλησουν,,,αυτο ειναι αλλο θεμα...και σουμι και λβοβ και λοιπες περιοχες μια χαρα ρωσσικα μιλαγα....αυτο που περνεις να το δωσεις και σε μενα  :grin:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Γιατι αρχισαν να χανουν στον πολεμο τον εντυπωσεων.Τα γεγονοτα στην Ουκρανια τα παρακολουθη ολος ο πλανητης.Η μεντορες τους δεν θελουν να γειρει η πλαστιγγα υπερ τον ρωσων και να δωσουν αφορμη για επεμβαση.Δεν μπορεσαν οπως υπολογιζαν για μια μερα να καταλαβουν την πολη και ουτε επιθυμουν γενικη συρραξη
:thumbsup:
Ειναι γενικα πολυ προσεκτικος ο στρατος της Ουκρανιας σε αντιθεση με τα ζωα του δεξιου τομεα.
:2funny: :2funny: Ποιός στρατός. Ο υπάρχων που κατά 75% αποτελείται από Ρώωωόφωνους ή αυτός που θα φτιάξουν τώρα που έκαναν ξανα υποχρεωτική τη θητεία.

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991
εγω παντως δεν βγαζω ακρη...εχουμε και λεμε η ουκρανια..ξεκινησε εκαθαριστικες επιχειρησεις...θυμιζω οτι το ΔΝΤ (ΒΛ.ΑΜΕΡΙΚΗ)...ειπε οτι θα σας δωσω 14δισ...αλλα πρωτα θα στασθεροποιησετε την κατασταση....ε πηρε φωτια ο κωλος τους και ξεκιναν την σταθεροποιηση...
απο την αλλη μερια...δεν φανταζομαι πως αυτος ο στρατηγιστης πουτιν..θα αφησει ρωσους να καιγονται ζωντανοι  απο..παραστρατιωτικους...ακροδεξιους..
 δεν φανταζομαι..οτι ηθελε την κριμαια..με την ελπιδα η ανατολικη ουκρανια..να..ηρεμησει σιγα σιγα..η οτι αλλαξαν τα σχεδια του βλεποντας το κοστος της επιχειρησης..στρατιωτικης και μετα προσαρτησης της ανατολικης ουκρανιας..
 το οτι αποφασισαν οι ουκρανοι να ριξουν στρατο..σημαινει..οτι..τους πιεζουν οι δυτικοι για να τους δωσουν δανεικα..οπως εγραψα παραπανω και οτι εχουν πληροφοριες απο τους αμερικανους οτι οι ρωσοι και η διαταξη των δυναμεων τους δεν ειναι ετοιμοι για εισβολη..η μηπως συμβαινει το αντιθετο...και τρεχουν να προλαβουν...
βοηθατε κυριοι δημητρης νυκτερος..νταβαρις..και συγνωμη αν ξεχνω κανενα..γιατι με τις ειδησεις μπερδευτηκα περισσοτερο :s&m_2:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
τι λες ρε νυκτερε 50 χρονια στο σχολειομαθαιναν μονο ρωσσικα και δεν μιλανε;;; οκ οτι πεις....το οτι τελευταια αρνουντε να μιλησουν,,,αυτο ειναι αλλο θεμα...και σουμι και λβοβ και λοιπες περιοχες μια χαρα ρωσσικα μιλαγα....αυτο που περνεις να το δωσεις και σε μενα  :grin:
Εγω λεω αυτα που ξερω και τα ξερω πολυ καλα.Εσυ παντα διαφωνεις μονο με εναν σκοπο για να διαφωνεις  :grin:

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.864
Πόντοι
34.478
:thumbsup:
quote author=nukteros link=topic=192759.msg5423871#msg5423871 date=1399230779] Είναι γενικα πολυ προσεκτικος ο στρατος της Ουκρανιας . :2funny: :2funny: Ποιός στρατός. Ο υπάρχων που κατά 75% αποτελείται από Ρώωωόφωνους ή αυτός που θα φτιάξουν τώρα που έκαναν ξανα υποχρεωτική τη θητεία.
ναι αυτος....vonmakoulis το οτι ειναι ρωσσοφωνοι δεν ειναι απολυτο οτι ειναι και ρωσσοφιλοι

θεωρια μπουζουκιου....ο μπατσος ειναι οργανο,,,το μπουζουκι ειναιοργανο αρα ο μπατσος ειναι μπουζουκι

αρα ο σημερινος λιθουανος, λεττονος, εσθονος, που 20+ χρονια απο την απελευθερωση της χωρας του ειναι ρωσσοφωνος (σχεδον ολοι δηλαδη) αρα ειναι και ρωσσοφιλος....δεν παει ετσι και το ξερεις

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.864
Πόντοι
34.478
Εγω λεω αυτα που ξερω και τα ξερω πολυ καλα.Εσυ παντα διαφωνεις μονο με εναν σκοπο για να διαφωνεις  :grin:
δηλαδη αν παω τωρα στο ουζμπεκισταν δεν θα καταλαβουν ρωσσικα δηλαδη;;; ασε μας ρε νυκτερε

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
δηλαδη αν παω τωρα στο ουζμπεκισταν δεν θα καταλαβουν ρωσσικα δηλαδη;;; ασε μας ρε νυκτερε
Θα με κανεις τωρα να γραφω αραδες και δεν εχω ορεξη.Εφοσον στο λεμε εδω τρια ατομα εσυ γιατι επιμενεις?

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.864
Πόντοι
34.478
Θα με κανεις τωρα να γραφω αραδες και δεν εχω ορεξη.Εφοσον στο λεμε εδω τρια ατομα εσυ γιατι επιμενεις?
πες μου μια πολη που πηγες και δεν ηξεραν ρωσσικα τοτε....

Q5m9hEsyj7E.jpg

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
@ geroksouras . Το ότι όλοι οι ρωσσόφωνοι δεν είναι και ρωσσόφιλοι ισχύει. Πλην όμως είναι γεγονός ότι οι Ενοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας αποτελούνται κατά το μεγαλύτερο ποσοστό από αυτούς. Και είδαμε πολύ καλά πως ενήργησε ο στρατός αυτός στην Κριμαία. Έβγαλαν τα ουκρανικά διακριτικά και έβαλαν της Κριμαίας. Μεγαλύτερη ξεφτίλα (για τις ουκρανικές ΕΔ εννοώ)  από την αποσκίρτηση του Ουκρανού ναυάρχου του Στόλου τους 6 μόλις ώρες μετά την ανάθεση των καθηκόντων του δεν νομίζω ότι γνωρίζω.
Όσον αφορά το θέμα της γλώσσας. Όπως έγραψε σωστά  και ο τεντυμπόϋς παραπάνω, ναι όλοι ξέρουν ρώσσικα. Ναι τα κάναν 12 χρόνια στο σχολείο. Αλλά είναι πολλοί αυτοί που θα σε καταλάβουν μεν πλην όμως δεν θα μπορούν να σου μιλήσουν στα ρώσσικα. Το έχω δεί με τα μάτια μου. Να μιλά ο ένας μόνο ρώσσικα και ο άλλος μόνο ουκρανικά και να καταλαβαίνονται απόλυτα, χωρίς όμως να μπορούν να μιλήσουν ο ένας τη γλώσσα του άλλου.  

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.864
Πόντοι
34.478
@ geroksouras . Το ότι όλοι οι ρωσσόφωνοι δεν είναι και ρωσσόφιλοι ισχύει. Πλην όμως είναι γεγονός ότι οι Ενοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας αποτελούνται κατά το μεγαλύτερο ποσοστό από αυτούς. Και είδαμε πολύ καλά πως ενήργησε ο στρατός αυτός στην Κριμαία. Έβγαλαν τα ουκρανικά διακριτικά και έβαλαν της Κριμαίας. Μεγαλύτερη ξεφτίλα (για τις ουκρανικές ΕΔ εννοώ)  από την αποσκίρτηση του Ουκρανού ναυάρχου του Στόλου τους 6 μόλις ώρες μετά την ανάθεση των καθηκόντων του δεν νομίζω ότι γνωρίζω.
Όσον αφορά το θέμα της γλώσσας. Όπως έγραψε σωστά  και ο τεντυμπόϋς παραπάνω, ναι όλοι ξέρουν ρώσσικα. Ναι τα κάναν 12 χρόνια στο σχολείο. Αλλά είναι πολλοί αυτοί που θα σε καταλάβουν μεν πλην όμως δεν θα μπορούν να σου μιλήσουν στα ρώσσικα. Το έχω δεί με τα μάτια μου. Να μιλά ο ένας μόνο ρώσσικα και ο άλλος μόνο ουκρανικά και να καταλαβαίνονται απόλυτα, χωρίς όμως να μπορούν να μιλήσουν ο ένας τη γλώσσα του άλλου.  
απαντανε ουκρανικα απο αποψη....αν εχεις δει εκπομπες τυπου βοις ή ντανσινγκ οι μισοι μιλανε ρωσσικα οι μισοι ουκρανικα.....στην γιαγια και τον παπου που μεγαλωσε μονο με ρωσσικα στη δυτικη ουκρανια ρωσσικα μιλανε,,,,,, οι ουκρανοι ειναι ΟΛΟΙ ρωσσοφωνοι...και το 90% την εχει σαν πρωτη γλωσσα

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
μαγκες παντου στην ανατολικη ουκρανια γινετε της πουτανας στην οντεσσα τα ιδια οι μολδαβοι λενε οτι οι ροσοι ετοιμαζονται για μεγαλο χαβαλε και αρχιζουν να περνουν μετρα !!! στην οντεσσα παλι σημερα το απογευμα εγινε οπαα !!! καλες η αναλησεις αλλα τα γεγονοτα προτα αν κατεχει κανεις τι γινετε τορα!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.864
Πόντοι
34.478
μαγκες παντου στην ανατολικη ουκρανια γινετε της πουτανας στην οντεσσα τα ιδια οι μολδαβοι λενε οτι οι ροσοι ετοιμαζονται για μεγαλο χαβαλε και αρχιζουν να περνουν μετρα !!! στην οντεσσα παλι σημερα το απογευμα εγινε οπαα !!! καλες η αναλησεις αλλα τα γεγονοτα προτα αν κατεχει κανεις τι γινετε τορα!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Анонимно!!! Город Ильичёвск - возле Одессы!!! Все практически квартиры сняты русскими и людьми с приднестровья! Также переполнена гостиница "снежная королева" и курени возле моря русскими!

dgUYJ88qGBk.jpg

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Πολλα αλλαξαν τα τελευταια χρονια στην Ρωσια , αυτο που ποτε δεν θα αλλαξει  ειναι  η μεθοδικοτητα και ο τροπος ασκησης εξουσιας απο το Κρεμλινο .Τα σχεδια της Ρωσιας ειναι μεσο μιας συντονισμενης εκστρατειας υποκινησης φιλορωσων αυτονομιστων , αυξησεις τιμων στο γκαζι ,μποικοταζ στα ουκρανικα προιοντα ,στρατο στα συνορα, προπαγανδα κτλ  να προκαλουσουν την αποσταθεροποιηση της καταστασης στην Ουκρανια . Ειμαι πεπεισμενος οτι δεν θα υπαρξει επεμβαση του ρωσικου στρατου και το λεω με απολυτη σιγουρια .Τα σχεδια του Κρεμλινου ειναι να συρουν τους ουκρανους σε διαπραγματευσεις μεσα σ αυτο το κλιμα του χαους και της ανασφαλειας και κατω απο την πιεση μιας ενδεχομενης επεμβασης του ρωσικου στρατου . Αυτο το ειδος διαπραγματευσεις το λενε στην Ρωσια <<διαπραγματευσεις  με το πιστολι στον κροταφο >>  Σαν εξυπνοι διπλωματες που ειναι θα ζητησουν πολλα με πρωτο την ομοσπονδιοποιηση της Ουκρανιας . Οι ουκρανοι και να μην δεχτουν την ομοσπονδια θα ειναι υποχρεωμενοι να δεχτουν ολα τα αλλα <<να μην μπει ως μελος στο ΝΑΤΟ και στη ΕΕ η Ουκρανια μεγαλυτερη αυτοδιαχείριση των μειονοτητων στο εδαφος της Ουκρανιας , καθως και να επαναφερουν σαν δευτερη γλωσσα της χωρας τα ρωσικα>> . Πραγματικα πιστευω οτι θα φερουν την κατασταση στην χωρα οπως ηταν επι Γιανουκοβιτς . Ο Γιανουκοβιτς  δεν ειχε μονιμη φιλορωσικη σταση, για να αντιμετωπισει το προβλημα του χρεους στραφηκε αρχικα στο ΔΝΤ, αλλα αρνηθηκε τους σκληρους ορους που του επεβαλλε, αντιστοιχους με αυτους που επιβαλλει παντου το ΔΝΤ. Και εκει αρχισαν οι διαπραγματευσεις με την Ρωσια, η οποια  καλυψε μεγαλο μερος του χρεους , προσφεροντας 15 δισεκατομμυρια, χαμηλοτοκα δανεια, και πολυ φτηνο φυσικο αεριο. Οποια καταληξη και να εχουν οι διαπραγματευσεις χαμενοι θα ειναι οι ουκρανοι . Αδικες οι θυσιες της μαινταν αδικες και οι θυσιες τοσον ανθρωπων που σκοτωθηκαν για ενα πραγματικα χειροτερο αυριο .
Αυτα τα ειχα πει πριν ενα μηνα,αυτα ισχυουν και σημερα με την παρουσα κατασταση. Ουτε επεμβασεις της Ρωσια θα υπαρξουν ουτε εξωγηινοι θα κατεβουν στην γη.Εγω αυτο που βλεπω  ειναι μια διπλωματικη λυση. Εχω κοκκινο τηλεφωνο σπιτι μου και κατευθειαν επικοινωνια με τον Πουτιν και το Κρεμλινο  :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Анонимно!!! Город Ильичёвск - возле Одессы!!! Все практически квартиры сняты русскими и людьми с приднестровья! Также переполнена гостиница "снежная королева" и курени возле моря русскими!

dgUYJ88qGBk.jpg
 εδο για πιο καλα !!!!! παντα επαλιθευομαι  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  παει η ουκρανια που ξεραμε αδερφε !!!! και το ξαναγραψα η οντεσσα ειναι το κλιδη αν ειναι αποφασισμενος τσαμπουκας θα γινει στην οντεσαα αιματηρος χαμος!!!!!!! :S :S :S οπια πλευρα την χαση θα χαση και την ουκρανια!!! εχει και φορουμ η πραβντα για επικινονια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom