serg.boumka
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
με τα αλευρα?τον βιομηχανο? ντανκεσον μανΚαλώς τον Λούλη !!
με τα αλευρα?τον βιομηχανο? ντανκεσον μανΚαλώς τον Λούλη !!
με τα αλευρα?τον βιομηχανο? ντανκεσον μαν
γραψε καμμια μαλ..ια να περασει η ωρα,,κανε αναλυση,,τι λεει το μεγκα?τι θα γινει?Λούλη μου τα παιδάκια δεν παίζουν με κομπιούτερ τέτοια ώρα ! Πήγαινε για ύπνο γιατί θα σε μαλώσει η μαμά σου !
γραψε καμμια μαλ..ια να περασει η ωρα,,κανε αναλυση,,τι λεει το μεγκα?τι θα γινει?
LOS,,ΞΕΚΙΝΑ ΔΗΛΑΔΗΕυχαρίστως !
Αν διαφωνείς σε κάτι, εφόσον ξέρεις γραφή και ανάγνωση, ανέπτυξε το με επιχειρήματα.
Οχι τωρα δεν ασχολουμε με τιποτα σταθερο (σταθερη δουλεια).Εχω περιουσια (Ρωσσια,Πολωνια,Ελλαδα) και ζω σχετικα άνετα.
Ωραιος Δημητρακη τα εφτιαξες μονος σου ή τα κληρονομησες..;
Αυτό δεν με εξέπληξε και μάλλον ανεμένετο. Αυτό που με εξέπληξε είναι ότι η Κριμαία ενσωματώνεται με τη μορφή δημοκρατίας, που απονέμεται σε μη εθνικά ρωσσικές περιοχές και όχι με την μορφή όμπλαστ.Η Σεβαστούπολη θα εχει γινει город федерального значения μονο η Μοσχα και η Αγια Πετρουπολη εχουν αυτο το στάτους
Στην Ρωσσια και την Πολωνια φυσικα μονος μου.Ελλαδα τα κληρονομισα.Αλλα απο Ελλαδα οσο παει παιρνω και λιγοτερα λογω κρισης.
Φήμες λένε πως η οικογένεια του είναι ευκατάστατη και αρκετά γνωστή, τον εξόρισε για να μην τους προσβάλει και κάνει κακό στην εικόνα τους, με αντάλλαγμα να του στέλνουν ένα σεβαστό ποσό για να ζει μακριά τους ανετα και να .
Γνωρίζουν πως ο δημητράκης θα μείνει για πάντα δημητράκης.....
Ναι και στην Πολωνια και στη Ρωσσια ολα οσα εχω τα κληρονομισα !Ασε ρε Δημητράκη....ποιους δουλεύεις ρε μπαγασσα....
Ναι και στην Πολωνια και στη Ρωσσια ολα οσα εχω τα κληρονομισα !
Θα επαναλάβω τι είπα και ας σφυράς τάχα αδιάφορα δημητράκη:
Φήμες λένε πως η οικογένεια του είναι ευκατάστατη και αρκετά γνωστή, τον εξόρισε για να μην τους προσβάλει και κάνει κακό στην εικόνα τους, με αντάλλαγμα να του στέλνουν ένα σεβαστό ποσό για να ζει μακριά τους ανετα και να
Με λίγα λόγια, είσαι παντελώς ανεπιθυμητος, δεν μπορείς να κάνεις καμία απολύτως δουλειά και ζεις αποκλειστικά από τα εμβάσματα της πλούσιας και γνωστής οικογένειας σου.
Δεν σε κατηγορώ για τον τρόπο ζωής σου και δικαίωμά σου, αλλά μη το παίζεις και επιχειρηματίας.....
Πλούσια οικογένεια και με ενεργούς πολιτικούς στην ψοφοδεξιά. Βέβαια ο γαριδάκης την περιουσία την έχει από το στριπινγκ
Μακαρι τα εμβασματα που λες να φτανανε να εχω ακινητα στη Ρωσσια και διαμερισμα στο κεντρο της Βαρσοβιας ρουχα,ακριβα αυτοκινητα και ηλεκτρονικα (τηλεφωνα κλπ.) αλλα δυστηχως ειναι πολυ λιγα.Δηλαδη θες να πεις οτι οι γονεις μου μου στελνουνε 3000+ Ευρω το μηνα?Λες να εχω πατερα το Λάτση? Οσοι εχουν ερθει εδω εχουν δει πως ζω και εχουνε γραψει σχετικα.Τωρα με την κριση μπορω να σου πω οτι τα ακινητα που εχω στην Ελλαδα (που ναι πηρα απο κληρονομια) εχουν χασει παρα πολυ σε τιμες!Και ειναι και παρα πολλα ξενοικιαστα!Μεχρι πριν μερικα χρονια γινοταν μαχη για να με φερουνε στην Ελλαδα! Μακαρι να ηταν ετσι να θελαν να ζησω εδω αλλα 15+ χρονια με ειχανε σταυρωσει για να ερθω Ελλαδα να ζησω!