★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.086
- Πόντοι
- 3.556
Εσύ δεν έχεις αποδείξεις για αυτά που λες, εγώ βέβαια ναι είμαι φούρναρης και είναι τιμή μου.Ότι και να λες και να ανεβάζεις... άστο! Είσαι καμένος. Και φούρναρης! Δεν θα μπορούσες να εισαι κάτι άλλο! Σαν τι δηλαδή? Δικηγόρος? Γιατρός? Οικονομολόγος? Μαθηματικός? Λογιστής? Μπα! Μέχρι φούρναρης. Και γι αυτό είσαι φούρναρης! Και θα παραμείνεις φούρναρης! Και πάντα θα έχεις το μένος στην αστική τάξη η οποία δεν σε υπολογίζει καν!
Σταθμιζεις το ίδιο 2-3 ξυλιες σε έναν αληταρα που αντιστάθηκε στην αρχή (αλλά θα μου πεις τι ξέρεις εσύ από αρχές? Εσύ που βάζεις τον πατέρα σου να κερατώνει τη μάνα σου πληρώνοντας του κιόλας?) με το καψιμο μπατσου. Από ποια οικογένεια να πάρεις αρχές? Από αυτή? :
Εσύ που είσαι υποστηρικτής του κουφοντίνα? Φούρναρης θα ήσουν.
Εσύ που υποστηρίζεις τα μπάχαλα και τα indymedia? Τόσο που δεν βλέπεις καλά την εικόνα? Φούρναρης θα εισαι! Και κακός φούρναρης μιας που δηλητηρίασες ένα σωρό κόσμο με τα σάπια που δίνεις!!!!!
Φούρναρης... λαμογιο, αληταρας και καμένος! Εκ οικογένειας!
Τόσο μετράς!
Τράβα Αλβανία για διακοπές!
Να είσαι άεργος κι αδρανής είναι η μεγαλύτερη ντροπή, βέβαια εσύ εκτός από αυτά είσαι και ψεύτης, μας το παίζεις ο καμποσος εδώ μέσα αλλά δεν έχεις δεύτερο 20άρικο για φυλής. ΜΌΝΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΈΧΕΙΣ ΠΕΙ.
και έρχεσαι εδώ μετά να μας το παίξεις σπουδαίος και μεγαλοεισοδηματιας;;;
Στρουνθοκαμηλισμος νομίζω λέγεται αυτό που κάνεις, κάπως έτσι τέλος πάντων, λέγε, επειδή αρκετά σε γλεντησα κι απόψε και έχω αρχίσει να σε λυπάμαι, να σου δώκω εγώ το δεύτερο 20άρικο να γαμησεις σαν άνθρωπος;;
ΕΤΣΙ Η ΦΥΛΉΣ ΑΠΟΚΛΕΊΣΤΗΚΕ
XAXAXAXAXAXAXAXA