Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Greek Summer is a state of mind
Για Αλβανούς τους κόβω όλους αυτούς
Greek Summer is a state of mind
,η ψυχη του ελεγε όχι αλλα το μυαλο του ναι,οποτε ναι θα ψηφιζε.Τι ψήφισες στο μουφοψήφισμα, τύπε;
Εύκολο ερώτημα σου θέτω.
Έτσι χώσε τού τα του "ακροδεξιού πασόκου"τι κοινοποιεις ρε πασοκικο ακροδεξιο ψωλοχυμα?
κανε μωκο και πηγαινε στη πιατσα σου
85???? ασε μας ρε που εισαι 8585 ειμαι βλακα. Οποτε οταν βλεπεις να γραφω εγω, ο Αλεξ, ο Τραμου και 4-5 ακομα θα ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΣΟΥ και θα διαβαζεις προσεκτικα μπας και παρεις καμια στροφη.
ρινο γτ τι είναι?Έτσι χώσε τού τα του "ακροδεξιού πασόκου"
ρε τσιγγουνικο φασιστομουτρο τι θα κερδισεις αν τη βαλεις 1.23 από ότι 1.25 η 1.26?Άμα εσύ είσαι τεμπέλης και ηλίθιος και μπαίνεις στο πρώτο βενζινάδικο που βρίσκεις μπροστά σου, τότε δε φταίνε οι άλλοι.
Εγώ γέμισα με 1,235 και χωρίς να απομακρυνθώ πολύ από το σπίτι.
εξακολουθεις να επιβεβαιώνεις την ασχετοσυνη σου.δηλαδή άλλαξες το μισό αυτοκίνητο... από ηλεκτρικά πως πας ? τα φώτα ανάβουν πατώντας το χειρόφρενο ?
δηλαδή άλλαξες το μισό αυτοκίνητο... από ηλεκτρικά πως πας ? τα φώτα ανάβουν πατώντας το χειρόφρενο ?
αυτό θέλω να δείξω... ότι το αμάξι θα έχει διαλυθεί πριν χαλάσουν οι μπαταρίες... με έναν μέσο όρο 20χιλ χιλιομέτρων τον χρόνο σημαίνει ότι έχεις κατά μέσο όρο 60 - 80 κύκλους φόρτισης τον χρόνο και αν βάλουμε τις εκφορτίσεις λόγω idle +50% αντε 120 κύκλους φόρτισης τον χρόνο που σημαίνει τους 1800 κύκλους θα τους φας σε 15 χρόνια ...
εεε σε 15 χρόνια θα το έχεις ήδη ρημάξει το αμάξι λόγω πολυκαιρίας...
ο αγγλετερος νομιζει και τα σερβις του αυτοκινητου ότι είναι βλαβες.χαχαχαχαχαΡε γέρο ... με 230.000 χλμ θα μπορούσε να μην έχει αλλάξει
δισκόπλακες-τακάκια-αμορτισέρ-ιμάντες-ρουλεμάν ;;;
ακρόμπαρα, αντλία βενζίνης οκ , θα μπορούσε να μην έχει αλλάξει ....
ο αγγλετερος νομιζει και τα σερβις του αυτοκινητου ότι είναι βλαβες.χαχαχαχαχα
και τα ακρομπαρα καταπονουνται από τους κωλοδρομους που εχουμε,μονο η αντλια δεν δικαιολογειται.
ρινο το ονειρο δεν βγηκε τοτε,περιμεναμε εξοδο από την ευρωπη και το ευρω και μια αριστερη πολιτικη με γνωμονα το κοινωνικο κρατος.
ναι μεν ο συριζα ισορροπησε μεταξι αριστερης κοινωνικης πολιτικης και μνημονιο αλλα αν δεν υπηρχε το μνημονιο όλα θα ηταν καλυτερα.
αν βιαζεσαι να προλαβεις κανα πλοιο κ μεινεις απο μπαταρια?
προβλεψη σε 10 χρονια
το ποσοστο των ηλεκτρικων ιχ θα ειναι 20% το πολυ στην ελλαδα
στο κλαδο των δχ πχ ταριφες , το 80% θα εχει ηλεκτρικο και το 20% φυσικο αεριο
να τρέξουμε να πάρουμε ηλεκτρικό όπως τρέξαμε τότε με τα αμάξια μεγάλου κυβισμού επι Καραμανλή
Να στηρίξουμε την γερμανική βιομηχανία, που μας στηρίζει
και δεν λέει η κυβέρνηση
με τι υποδομές θα πάρουμε ηλεκτρικά αυτοκίνητα;;;
Πόσοι έχουν πάρκινγκ για να μπορούν να τα φορτίζουν;;;
Άστο εσύ, μην πάρεις. Δεν είναι και υποχρεωτικό!