athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.687
- Πόντοι
- 12.756
Ωραια δεν ξαναεχει γυφτιες αυτη τη φορα θα παμε μπουζουκιαπου ? Ελλάδα ? Χριστούγεννα
Ωραια δεν ξαναεχει γυφτιες αυτη τη φορα θα παμε μπουζουκιαπου ? Ελλάδα ? Χριστούγεννα
Ωραια δεν ξαναεχει γυφτιες αυτη τη φορα θα παμε μπουζουκια
Σωστος.Ειμαι μεσα εχω πολυυυ καιρο να σε δωκαι μπουζούκια πάμε ... δεν θες καλύτερα να πάρουμε την Ελενα ? καλύτερα θα μας τραγουδήσει
Τύπε, ο Κώστας Λαδάκης λέει ότι είσαι Αγγλία.και μπουζούκια πάμε ... δεν θες καλύτερα να πάρουμε την Ελενα ? καλύτερα θα μας τραγουδήσει
Τύπε, ο Κώστας Λαδάκης λέει ότι είσαι Αγγλία.
Τι λέει, πάει no-deal Brexit η φάση;
η αναπτυξη επι συριζα εφτασε σχεδόν 2% άλλο που δεν θες να το πιστεψεις μπες στην ελστατ και ψαξε.
αν ηταν ζημιογόνες θα τις ειχαν αποκρατικοποιησει οι νδ,εφοσον δεν το κανουν ακομα βγαζουν ψωμι.
άλλο ζημια άλλο πτωχευση άλλο μαυρη τρυπα ψαξτο να δεις τις διαφορες.
σου εχω και ευχαριστο νέο το 2021 ο συριζα θα είναι κυβερνηση παλι.
Ο Mr Bullshit με τα χρυσά μαλλιά, είναι μεγάλο νούμερο. Μεγάλος μαλάκας, αλλά απρόβλεπτος.πιστεύω σε deal-Brexit ή no-Brexit... ο μουρλός θα κάνει τελευταία στιγμή πίσω αλλιώς τον βλέπω στον Πύργο του Λονδίνου με αλυσίδες στα πόδια... τα έχουν πάρει στο κρανίο με την άρνηση του να κάνει αυτό που ψήφισε η βουλή...
και η γιαγια δεν θα τον στηρίξει αυτήν την φορά... θα τον δώσει βορά στους λύκους...
Ο Mr Bullshit με τα χρυσά μαλλιά, είναι μεγάλο νούμερο. Μεγάλος μαλάκας, αλλά απρόβλεπτος.
Όμως κάνεις λάθος imho για τη γιαγιά. Έχει μάλλον σκοτεινό ρόλο στην υπόθεση.
Tι ανετα? Χωρις σταυρο βγηκε ως πρωην πρωθυπουργοςβγηκε ανετα ξανα βουλευτης στην Αχαια.
Έχεις δίκιο. Είναι γάμησέ τα η κατάσταση.αν κάνει την παπαριά ο Bojo τότε το Unted Kingdom of Great Britain and Wales θα γίνει United Kingdom of Britain and Wales... Scotland & Northern Ireland bye-bye στην πενταετία
αν δε η γριά τον στηρίξει τότε βλέπε United Britain and Wales...
δεν θα διακινδυνεύσει τον θρόνο για τον Bojo...
Έχεις δίκιο. Είναι γάμησέ τα η κατάσταση.
Όλα αυτά διότι ο μαλάκας ο Cameron είχε υποσχεθεί δημοψήφισμα και τελικά το υλοποίησε για να σώσει το τομάρι του.
Ο ΜΑΛΑΚΑΣ μιλάμε!
Τελικά μήπως πρώτα πρέπει να αποφασίσουμε για το εάν θέλουμε να γίνονται δημοψηφίσματα ή όχι και εάν καταλήξουμε στο ότι θέλουμε να γίνονται τότε να συμφωνούμε ότι και τα αποτελέσματα πρέπει να γίνονται σεβαστά.
Μήπως έχεις κάποια ΕΠΊΣΗΜΗ δήλωση του ΓΑΠ για αυτό;Απο οτι φαινεται δεν θελουμε
Το 11που ακουστηκε απο τονπαπανδρεου σηκωθηκαν ολες οι ταραντουλες ντοπιες και ξενες να τον φανε
Και το 15 που εγινε αυτο το αθλιο ψευτοδημοψηφισμα και το γυρισε ο αρχικολοτουμπας κατσαπλιας τον ξαναβγαλανε μετα βαιων και κλαδων
Σε αυτη την χωρα μονο ο καλος σανος επικρατει
Ευτυχειτε
Δε γνωριζω τι ισχυει για πρωην πρωθυπουργους. Μου αρκει οτι ο Γιωργος Παπανδρεου ειχε περιπεσει εδω και χρονια στη χλευη, την απαξια, στο περιθωριο, και μολις του ηρθε οτι θελει να ενταχθει ξανα στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, "αναγκασε" την ηγεσια του κομματος να κανει δεκτη την επιθυμια του να ειναι ξανα στη Βουλη. Και ο Παπανδρεου οφειλουμε να του αναγνωρισουμε ακομα κι αν δε συμφωνει κανεις μαζι του, οτι ειναι στο πρωτο εδρανο, δραστηριος, ανησυχος. Οχι σαν τον Κωστα Καραμανλη που επιλεγει το τελευταιο εδρανο να ριχνει καναν υπνο. Και υπαρχει και ο Καραμανλης ο νεοτερος που πηρε θεση σε υπουργειο. Ικανος βουλευτης εδειχνε, αλλα το ονομα φυσικα και επαιξε το ρολο του. Αυτο δειχνει οτι οσο κι αν καποιοι βριζουν τις πολιτικες αυτες δυναστειες, εχουν ακομα εμφανη επιρροη.Tι ανετα? Χωρις σταυρο βγηκε ως πρωην πρωθυπουργος
πιστεύω σε deal-Brexit ή no-Brexit... ο μουρλός θα κάνει τελευταία στιγμή πίσω αλλιώς τον βλέπω στον Πύργο του Λονδίνου με αλυσίδες στα πόδια... τα έχουν πάρει στο κρανίο με την άρνηση του να κάνει αυτό που ψήφισε η βουλή...
και η γιαγια δεν θα τον στηρίξει αυτήν την φορά... θα τον δώσει βορά στους λύκους...
Εγώ νομίζω πως κάτι θα γίνει και δε θα γινει το μπρέξιτ, φτάνουν στο όριο το θέμα και μεταθα μείνει ευρώπη υποταγμένη κι αυτή στη γερμανία.Το πραμα παει για no deal Brexit, το πιο πιθανο
Μάλλον για εκεί πάει το πράμα.Το πραμα παει για no deal Brexit, το πιο πιθανο
Για το δημοψήφισμα του ΓΑΠ... κατι επίσημο έχουμε;Επίσημη δήλωση για ποιό πράγμα ρε τύπε; Δεν είδες ότι όταν πήγε να κάνει το δημοψήφισμα μέχρι και ο Τσίπρας, ο διάδοχος του Φιντέλ, έβγαινε και έλεγε να μη γίνει γιατί θα αναστατωθούν οι αγορές;
Τι επίσημο;Για το δημοψήφισμα του ΓΑΠ... κατι επίσημο έχουμε;