maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Μηνύματα
- 7.283
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
φίλος εγώ δεν είπα να γίνει κίνημα του δεν πληρώνω... Παράδειγμα άνετα θα μπορούσαν το 10 να κάνουν ότι έκανε η Ισλανδία η η ΙρλανδίαΧωρίς να έχω διαβάσει για την ΑΑΔΕ, μόνο από το όνομα και το πώς δημιουργήθηκε καταλαβαίνω τι είναι και συμφωνώ με τη δική σου άποψη. Φυσικά και θέλω να φύγει και να μην πληρώνω του ιδιώτες που είναι από πίσω αλλά κινήματα του τύπου "δεν πληρώνω" είναι συναισθηματικές κινήσεις που απλώς μας χώνουν πιο βαθιά στο χρέος. Είναι σαν να παίζουμε πόκερ, να χάνουμε και να λέμε δεν πληρώνω. Ε, μάντεψε, θα σηκωθεί όλο το τραπέζι και θα μας σαπίσει. Αυτό ακριβώς πάθαμε με το "περίστροφο" που βγάλανε στο τραπέζι ο Τσίπρας-Βαρουφάκης (+200δις χρέος, +υπερταμείο 99 χρόνια). Θυμήσου τι έγινε και όταν ο Τρικούπης είπε χρεοκοπήσαμε, τότε πεθάνανε άνθρωποι, χάσαμε έδαφος σαν χώρα και το χρέος μας το ξαναφέρανε πιο μεγάλο.
Ολόκληρος Πούτιν με πυρηνικά και δεν είπε χρεοκοπήσαμε, αλλά το αποπλήρωσε το ΔΝΤ. Γιατί; Γιατί έτσι είναι οι κανόνες. Όποιος κλιμακώσει φανερώνει αδυναμία και μετά τον λένε πούστη και τον ξεσκίζει η ομάδα.
Πώς να το πω αλλιώς. Είναι σαν να μας επιτίθεται τακτικός στρατός κι εμείς να πετάμε πέτρες, απλώς θα τους εξοργίσουμε. Χρειάζεται λίγη σοβαρότητα παραπάνω.
Κρατικοποίηση των τραπεζών εκκαθάριση νέαν περνάν εξυγίανση καλώς αλλιώς απορρόφηση από την εθνική τράπεζα... Τα χρήματα που δόθηκαν σε αυτές να δυνονταν στην αγορά με ορους ανάπτυξης παραγωγής κ κίνητρο αποχώρησης παιδιών... Αυτόματα η αύξηση αυτή της παραγωγής θα ήθελε προσλήψεις κ οι προσλήψεις θα Φερνάν κέρδη αντίθετα από ότι έχει γίνει με την υπερφορολογηση που πλέον όλοι χρωστάνε στην εφορία γιατί δεν έχουν να δώσουν... Βέβαια αυτά δεν μπορεί να τα κάνει κάποιος που είναι μέχρι τον λαιμό μέσα στα σκατα... Δεν είναι μόνο το δημόσιο το πρόβλημα είναι κ οι διάφοροι εργατοπατερες που συντηρούσαν για να μπορούσαν να είναι αυτοί εκεί πάνω κ τρώγαν τα περισσότερα... Αυτοί λοιπόν θα μας σώσουν?
Αυτοί δεν τα δημιούργησαν όλα αυτά?
Κ όχι δεν είναι σαν να μας επιτίθεται τακτικός στρατός στην ουσία μας έχει κατακτήσει ο στρατός από την στιγμή που ένα κράτος δεν ασκεί δικαιώματα κ νομοθετούν άλλοι γι'αυτό τότε με βάση το διεθνές δίκαιο το κράτος αυτό τελεί υπό κατοχή
Αυτό δεν καταλαβαίνουν όλοι
Όταν χτες είπα ότι όλα αυτά είναι σχέσεις νόμου κ με κοροηδευαν εννοούσα ότι δεν περνάνε τα μέτρα να ψηφιστούν από την βουλή τα πασάρουν οι δανειστές τα υπογράφει μόνο ο υπουργός οικονομικών κ αυτά δεν πάνε στην βουλή αλλά μπαίνουν σε ενέργεια αν αυτό λοιπόν δεν σημαίνει ότι οι κυβερνώντες νυν πρωί κ οι μέλλοντες όπως δείχνει δεν είναι απλα μαριονέτες για τα μάτια του κόσμου τι είναι?