alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Πολυ καλα τα λεειΠού σπούδασες Οικονομικές Επιστήμες να πάω να σπουδάσω κι εγώ;
Η κοινη λογικη δεν σπουδαζεται
Πολυ καλα τα λεειΠού σπούδασες Οικονομικές Επιστήμες να πάω να σπουδάσω κι εγώ;
Πού σπούδασες Οικονομικές Επιστήμες να πάω να σπουδάσω κι εγώ;
Πού σπούδασες Οικονομικές Επιστήμες να πάω να σπουδάσω κι εγώ;
εδώ, παραδόξως, συμφωνούμεΟ ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ούτε προοδευτικό ούτε κομμουνιστικό κόμμα!
Γιατί άραγε;... α, ναι μωρέ, γιατί ο κομμουνισμός, στην πράξη, απέτυχε!Μόνο που δεν υπάρχουν κομμουνιστικα κράτη πλέον..
Ναι εκανε gay pride.Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ούτε προοδευτικό ούτε κομμουνιστικό κόμμα!
Στα κομμουνιστικά κράτη δεν υπάρχουν ανοικτά σύνορα, λαθρομετανάστες ή ανεργία πάνω από 5%!
Δεν είναι προοδευτικό να διορίζεται κάποιος στο Δημόσιο επειδή είναι στενός συγγενής ή φίλη κάποιου στελέχους του κυβερνώντος κόμματος! (Η ΓαΪΔούρου μετά το 2015 διόρισε στο Δημόσιο όλες τις φίλες της μαζί με όλο της το σόι).
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία η οικονομία πάει καλύτερα τώρα από ότι επί 5ετίας, το ίδιο και οι επενδύσεις
ναι μωρέ, τι να σου πω... μεγάααααααλη πρόοδος... το οτι gay pride στην Αθήνα γίνεται απο το 1996 ας πούμε, δεν το υπολογίζουμε....Ναι εκανε gay pride.
Aυτο τι ειναι, οπισθοδρομηση?
Στη Θεσσαλονίκη όμως?ναι μωρέ, τι να σου πω... μεγάααααααλη πρόοδος... το οτι gay pride στην Αθήνα γίνεται απο το 1996 ας πούμε, δεν το υπολογίζουμε....
εν κατέω πράμα. Εγω, χαμουτζής είμαιΣτη Θεσσαλονίκη όμως?
Tι ν αυτα ρε τυπε.εν κατέω πράμα. Εγω, χαμουτζής είμαι
EDIT:
Και εκεί απο τα 90ς... σύμφωνα με την ίδια τη διοργάνωση, και το site... "Η πρώτη απόπειρα διοργάνωσης Pride στην Ελλάδα επιχειρήθηκε από το ΑΚΟΕ (Απελευθερωτικό Κίνημα Ομοφυλόφιλων Ελλάδας) στις 28 Ιουνίου 1980 στην Αθήνα, οριοθετώντας την κυρίως ως πολιτική εκδήλωση και επαναλήφθηκε 2 χρόνια αργότερα στο χώρο του Ζαππείου. Έπρεπε να περάσουν 10 χρόνια για να διοργανωθούν αντίστοιχες εκδηλώσεις, κυρίως από ατομικές πρωτοβουλίες (Λόφος Στρέφη 1992, 1994, 1995, Πεδίον του Άρεως 1993, 1996 και σε κλειστούς χώρους 1998 και 1999). Την ίδια εποχή στην παραλία της Θεσσαλονίκης γίνονται οι αντίστοιχες διοργανώσεις από την ΟΠΟΘ (Ομάδα Πρωτοβουλίας Ομοφυλόφιλων Θεσσαλονίκης) και το περιοδικό “Ο Πόθος”."
Ξαναγράφω προηγούμενο ποστ για τις "επιτυχίες" του ΣΥΡΙΖΑ στην οικονομία.
Η "επιτυχία" του Τσίπρα φαίνεται εδώ.
Το 2014 μετά από μεγάλη ύφεση είχαμε +0,7% αύξηση ΑΕΠ και για πρώτη φορά μείωση ανεργίας.
Αθροιστικά σε 4 χρόνια η Ελλάδα είχε ανάπτυξη 2,8% με την ΕΕ να έχει 9,1% και την Κύπρο για παράδειγμα 15,1%.
Είχαμε το χειρότερο ρεκόρ στο ΑΕΠ όλης της ΕΕ και αυτό παρά την σημαντική πτώση του πετρελαίου (εξαρτόμαστε σε μεγάλο βαθμό από αυτό) και την αύξηση του Τουρισμού από άλλες αιτίες και όχι από δική μας οργανωμένη προσπάθεια.
Η ιδιωτική κατανάλωση τα τελευταία 4 χρόνια είναι σταθερή και μάλιστα στην πραγματικότητα σημαντικά μειωμένη, αφού επιβλήθηκαν μεγάλες αυξήσεις σε έμμεσους φόρους.
Σκατά τα έκανε λοιπόν ο "ηγέτης" στο σημείο που η προπαγάνδα του ισχυρίζεται ότι είναι το δυνατό του χαρτί, στην οικονομία δηλαδή.
Επιπλέον με την ΠΦΑ:
-Mμηδενίστηκε η αξία των τραπεζών. Τον Σεπτέμβριο του 14 η αξία των μετοχών που είχε το δημόσιο ήταν 25 δις, από τα 39 που είχαν πάρει. Σήμερα και 3.000 να πάει ο δείκτης, το δημόσιο ΔΕΝ έχει τίποτα να πουλήσει.
- Αυξήθηκαν όλοι οι φόροι, ιδιαίτερα οι έμμεσοι.
- Γεμίσαμε με λαθρομετανάστες, ενώ δεν υπάρχει σήμερα καμία εμπόλεμη ζώνη.
- Όλοι οι δείκτες εγληματικότητας αυξήθηκαν, όπως και οι αυτοκτονίες βέβαια, η σημαία της ΠΦΑ,
Αυτά στα γράφει κάποιος που ΔΕΝ ψήφισε Σαμαρά και μάλιστα έχει πολύ κακή γνώμη για το β εξάμηνο του 14.
Εσένα το πρόβλημα σου είναι αν γίνονται gay parades?Ναι εκανε gay pride.
Aυτο τι ειναι, οπισθοδρομηση?
Πολυ σωστά Ακριβώς τα ίδια θα εγραφα, συμπεριλαμβανομένου οτι δεν είχα καλη αποψη για την κυβέρνηση Σαμαρα.
Επισης για τους "προσφυγες" που συνεχως ερχονται και παραμένουν, απο που ακριβως έρχονται και που υπαρχει εμπολεμη ζωνη;
Τελικά, ο ΣΥΡΙΖΑ σε λάθος κατηγορία είναι. Δεν θα έπρεπε να είναι κόμμα, party organisers θα έπρεπε να είναιTι ν αυτα ρε τυπε.
Εδω μιλαμε η συμμετοχή στα pride επι σύριζα ειναι πολυ μεγαλύτερη κι απο τις προεκλογικες τους συγκεντρωσεις
Λες να εξαγγέλονται τέτοια?Γιατι πολυ απλα ουδεποτε εξαγγελθηκε 7ημερο
Αυτα ειναι μονταζιερα του Συριζα και ψευδη
αυτό σου κάνει;Τα επίσημα ιστορικά στοιχεία που παρέθεσες δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τους παραπάνω ισχυρισμούς σου για υπερπληθωρισμό!
Βρες κάτι καλύτερο!
640.000.Θα γινόταν ό,τι γινόταν από το 1955 έως και το 2000 που είχαμε το δικό μας νόμισμα, δηλαδή πληθωρισμός και ανεργία περίπου 10% ενώ τώρα έχουμε πληθωρισμό 1% και ανεργία 30% (να υπολογίζετε και τους 500.000 νέους Έλληνες μετανάστες μετά το 2010!)