Επισκέπτης
ναι γιατι οχι
καλυτεροι ειναι οι αλλοι;
οχι ...
απλα εχουν περισσοτερους μαλακες που τους ψηφιζουν ...
ναι γιατι οχι
Πολυ γελιο
Δεν εγινε πρωθυπουργος η Ντορα και περιμενουμε να γινει η κυρα Φωφη
Δηλαδή τι περιμένεις από τη Φώφη? Να κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση??
οχι ...
απλα εχουν περισσοτερους μαλακες που τους ψηφιζουν ...
Αφού όλοι οι ΔΥ έχουν πάει στο ΣυΡΙΖΑ, πιστεύεις ότι θα γυρίσουν?ναι γιατι οχι
μαλιστα
αυτη η νοοτροπια ειναι μια απο τις αιτιες που φτασαμε σε αυτο το σημειο
ολοι ιδιοι ειναι κλπ κλπ
Ρε φίλε αυτά που γράφεις δεν έχουν καμία συνοχή μεταξύ τους.
Ο λαός θα εκλέξει το πρώτο κόμμα, ο ηγέτης του γίνεται πρωθυπουργός, και αφού είσαι υπέρ της απλής αναλογικής θα συνεργαστείς με τον πρώτο. Αυτό ζήτησε ο λαός, δεν θα πάει κόντρα.
Η Γερμανία με κυβερνήσεις συνεργασίας πόσα χρόνια τώρα, κάνει κουμάντο την Ευρώπη. Δεν είναι αυτοδύναμη η Μέρκελ, αλλά και οι άλλοι ξέρουν ότι αν οδηγήσουν τα πράγματα σε νέες εκλογές θα πατώσουν, κάθε επαναληπτική διαδικασία θα ενισχύει το πρώτο κόμμα.
συνεργασια με πρωτο κομμα το πασοκ και συνεργασια με σοβαρο εταιρο
οχι με το τσιρκο του τσυριζα η την νουδου του εξωγηινου
Ωραια Χωνυ ηρθε λεμε (και καμια μαλακία) πρώτο το ΠΑΣΟΚ.
Δεν συνεργαζεται με ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ.
Με ποιον κανει κυβέρνηση?
γιατι ρε μαστορα να μην ειναι πρωτο το πασοκ;δεν πειστηκε ακομα ο πανσοφος οτι τσυριζα και νουδου ειναι κομματα της πλακας ;
οχι βεβαια θα ειναι η καταστροφη του
ειπα στουκα
με ενα σοβαρο κομμα που μπορει να ειναι και νεο με σοβαρους ανθρωπους
Αύριο ανοίγει το πρόγραμμα για επιδοτούμενες διακοπές από τον οαεδ σε άνεργους και χαμηλόμισθους.
Νικολα ασε τα παρασιτα και διαβασε τιποτα ενδιαφερον να ξεστραβωθεις λιγάκι....
BDRY: Ελληνικής έμπνευσης επενδυτικό προϊόν που παρακολουθεί τους ναύλους στα πλοία ξηρού φορτίου
Tο πρώτο και μοναδικό επενδυτικό προϊόν παγκοσμίως που διαπραγματεύεται σε χρηματιστήριο και παρακολουθεί τα ναύλα στα πλοία ξηρού φορτίου (Dry Bulk) χρησιμοποιώντας συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης (Futures), είναι το Breakwave Dry Bulk Shipping ETF (ticker: BDRY). Δημιουργήθηκε από Έλληνες και επικεντρώνεται αποκλειστικά στα μεγάλα φορτηγά πλοία παρέχοντας απευθείας πρόσβαση σε ένα βασικό κομμάτι της παγκόσμιας ναυτιλίας που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν ήταν εύκολα προσβάσιμο. Κι αυτό γίνεται με ένα απλό, διαφανή και αποτελεσματικό τρόπο.
με 800€ μισθό νομίζεις ότι με νοιάζουν τα νέα των εφοπλιστών?
σου εχω νέα κανένας κοινωνικά ασθενέστερος δεν τους ενδιαφέρει τι κάνουν οι πλοιοκτήτες αλλά πως θα υπάρχει ένα κοινωνικό κράτος
με 800€ μισθό νομίζεις ότι με νοιάζουν τα νέα των εφοπλιστών?
σου εχω νέα κανένας κοινωνικά ασθενέστερος δεν τους ενδιαφέρει τι κάνουν οι πλοιοκτήτες αλλά πως θα υπάρχει ένα κοινωνικό κράτος
Αύριο ανοίγει το πρόγραμμα για επιδοτούμενες διακοπές από τον οαεδ σε άνεργους και χαμηλόμισθους. Για να έχουν και οι φτωχοί πρόσβαση σε επιδοτούμενες διακοπές.Με πλήθος ξενοδοχείων μάλιστα.Επίσης όσοι επιλέξουν να εξαργυρώσουν τις διακοπές τους σε νησιά όπως Λέσβου, Λέρου, Σάμου, Χίου και Κω αντί για 5 διανυκτερεύσεις η επιδότηση θα είναι για 10 διανυκτερεύσεις. Όπως τα υπολογίζω θα είμαι δικαιούχος. Το σεπτέμβριο θέλω να εξαργυρώσω την επιδότηση. Θα ψάχνω για ξενοδοχείο με πισίνα να εξαργυρώσω την επιδότηση
ο δικαιούχος παίρνει από τον οαεδ επιταγή επιδότησης όπου την εξαργυρώνει στο ξενοδοχείο για κάθε μέρα διακοπών πληρώνει μια εισφορά 5€ την ημέρα και δικαιούται από το ξενοδοχείο διαμονή και 1 γεύμα την ημέρα
Νικολιό, βλέπω σου αρέσει πολύ η λέξη εξαργυρώνω!
Μάθε λοιπόν να τη χρησιμοποιείς σωστά.
Από το Βικιλεξικό:
"εξαργυρώνω (παθητικό: εξαργυρώνομαι)
μετατρέπω σε μετρητά τίτλους με χρηματική αξία (π.χ. επιταγές, μάρκες στο καζίνο κλπ)
Η επιταγή δεν εξαργυρώθηκε ποτέ
(μειωτικό) ζητάω την ανταμοιβή για κάποια εξυπηρέτηση ή υποχώρηση που έκανα
Φίλε μου πρέπει κι εγώ να εξαργυρώσω. Για να προσλάβουν πέρσι την κόρη σου φίλησα κατουρημένες ποδιές"
Βλέπεις δεν πάει με τις διακοπές.
Πάει όμως με τις κατουρημένες ποδιές.
Την ειδικότητά σου.
σε ρωτάνε όταν πάρεις να κλείσεις: από εργατική Εστία είστε; Ναι. Δεν έχουμε δωμάτια.ο δικαιούχος παίρνει από τον οαεδ επιταγή επιδότησης όπου την εξαργυρώνει στο ξενοδοχείο για κάθε μέρα διακοπών πληρώνει μια εισφορά 5€ την ημέρα και δικαιούται από το ξενοδοχείο διαμονή και 1 γεύμα την ημέρα