stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
κακώς να τα δηλώσεις και να πληρώσεις τους φόρους σου
Θα τα δηλώσω αλλά σε αλλη χώρα νικόλα....
έβαλες στο μάτι και το ΚΕΑ του Κατάρ?κακώς να τα δηλώσεις και να πληρώσεις τους φόρους σου
Ωχ Νικο,παει το επιδομααααααΘα τα δηλώσω αλλά σε αλλη χώρα νικόλα....
Δεν είναι υποχρεωμένος ΜΑΛΑΚΑ.
Ωχ Νικο,παει το επιδομαααααα
Ο Καρανίκας είναι και μπαίνει με ψευδώνυμο για να σχεδιάσει μετά και να προτείνει στο Τσίπρα.nikos_plat, τα σχόλιά σου που διάβασα δείχνουν άτομο εκτός πραγματικότητας. Αν δεν είσαι υπάλληλος κόμματος, κάνεις κακό ατον εαυτό σου που εκτίθεσαι έτσι
φωνάζει ο κλέφτης
Ο ηθικος ανθρωπος να φροντιζε, θεος σχωρεστον, να μην εκθετει την παραταξη. Δεν του φταιει κανενας.
Δεν ζήτησε κανένας την άποψη σου σκουπίδι. Μην πετάγεσαι εσύ θα γράφεις όταν σου απευθύνουν τον λόγο και με σεβασμό προς αυτούς που σε ταΐζουν
εσύ σκασμός όταν πληρώνεις τους φόρους σου στο ακέραιο θα μιλάς
εκτός από πιτσαδόρος είναι και μιζαδόρος
Τυπε για το 2018 γνωρίζω πολύ καλά ότι ενας σαν τον νικόλα ΔΕΝ θα φαει από τους φόρους μου.
Και είμαι περιφανος για αυτό!!!
Σωστα. Να μην εχουμε διχασμο για άλλα εκατο χρονια?
Όταν πληρώσεις τις ασφαλιστικές εισφορές που έκλεψες χτίζοντας το αυθαίρετο τότε να μιλάς. .
Μέχρι τότε όταν μου μιλάς θα στέκεσαι προσοχή σκύλε
όλα τα νόμιμα πρόστιμα έχει πληρώσει η μητέρα μου επι τρίτση δεν είναι αυθαίρετο αλλά νόμιμα με κατόψεις
σιγά ρε τη μεγάλη προσωπικότητα που θες και προσοχή ζώο
νικολιό για σένα μιλάω... που απασχόλησες εργάτες στην ανακατασκευή χωρίς να τους κολλήσεις ένσημα λαμόγιο...
και που είσαι... σταματώ τελείως να πληρώνω φόρους... έτσι για να σου κοπεί το μηνιάτικο και να ψοφήσεις της πείνας σκουπίδι...
εργάζομαι και παράγω