arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Όνειρα, πουλιά μου ταξιδιάρικα.
Μην ανησυχείς νικολιό, αυτός ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν, αυτό δε θα συμβεί ποτέ.
το ξέρω ευτυχώς
Όνειρα, πουλιά μου ταξιδιάρικα.
Μην ανησυχείς νικολιό, αυτός ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν, αυτό δε θα συμβεί ποτέ.
Ρε τύπε, πες μου σε 5 γραμμές πως μπορεί να λειτουργήσει το μοντέλο δραχμής. Δε μιλάμε για πυρηνική φυσική.
Εσύ τραβατρόμπα , τις τουαλέτες εκεί που δουλεύεις τις καθαρίζεις μόνος σου;
το έχω αναλύσει άπειρες φορές με εθνικό νόμισμα και παράλληλο νόμισμα απλά οι έχοντες θα χάσουν χρήματα
εσύ δεν μου απαντάς επί της ουσίας με μνημόνιο λειτουργεί?υπάρχει λύση?η ελλάδα το 2018 δεν θα χρειαστεί νέο μνημόνιο?
το έχω αναλύσει άπειρες φορές με εθνικό νόμισμα και παράλληλο νόμισμα απλά οι έχοντες θα χάσουν χρήματα
εσύ δεν μου απαντάς επί της ουσίας με μνημόνιο λειτουργεί?υπάρχει λύση?η ελλάδα το 2018 δεν θα χρειαστεί νέο μνημόνιο?
όχι αλλά το γραφείο μου το αφήνω καθαρό και χωρίς ίχνος χαρτιού ... ααα ναι και τις σακούλες από καλαθάκια των αχρήστων ΟΛΟΙ (ακόμη και ο CEO) μόνοι μας τις βγάζουμε στο τέλος της ημέρας και τις τοποθετούμε στα μεγάλα καλάθια... και αυτό για σεβασμό προς το προσωπικό καθαριότητας και όχι για άλλον λόγο...
κατάλαβες μαλάκα ?
με εθνικό νόμισμα οι έχοντες θα γίνουν πλουσιότεροι και παράσιτα σαν και του λόγου σου θα ψοφήσουνε της πείνας... γιατί οι έχοντες θα συνεχίσουν να έχουν στην τσέπη τους ευρώ ενώ εσύ θα έχεις στην τσέπη σου χεσμένο κωλόχαρτο που θα το αποκαλείς ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ
Ο Νικολάκης ο απόφοιτος οικονομικού ΑΤΕΙ ακόμα δεν κατάλαβε τη ΜΠΑΡΟΥΦΑ του μπαρουφάκη με τα ΙΟU και το τι γέλιο και κλάμα είχε να πέσει.
τι να καταλάβει ρε αφού έχει πνευματικό καρκίνο...
Ναι αλλά έχει και πτυχίο ΑΤΕΙ.
Τα μνημονια ηταν αποτυχια.Το παραδεχονται και οι ιδιοι που τα εφαρμοσαν.Σταματα βρε ηλιθιε να υποστηριζεις κλεφτες.Δεν μιλαμε για ομαδες εδω.Φυσικά και υπάρχει λύση. Έστω και τώρα να εφαρμοστεί μνημόνιο ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ. Χωρίς ισοδύναμα, χωρίς αποκλίσεις, χωρίς "ροζ γραμμές", χωρίς μαλακίες. Αν είχες σπουδάσει επιμελώς θα ήξερες οτι 1+1=2.
Όσο χαιδεύουν τα αυτάκια των μπούφων που τους ψηφίζουν, τόσα μνημόνια θα χρειαζόμαστε.
Κάτι πήγε να κάνει ο Σαμαράς με το Βενιζέλο αλλά είχε τους κοπρίτες του τσίπρα στους δρόμους και έριξε την κυβέρνηση. Τη μόνη που πήγε να κάνει κάτι και ήταν αρκετά κοντά.
Τα μνημονια ηταν αποτυχια.Το παραδεχονται και οι ιδιοι που τα εφαρμοσαν.Σταματα βρε ηλιθιε να υποστηριζεις κλεφτες.Δεν μιλαμε για ομαδες εδω.
τι να απαντήσω ακριβώς εδώ ο άλλος υπολόγισε και τα μόρια μου.Από που και ως πού υπολόγισε τα μόρια μου.Εδώ δεν ξέρει καν πως να κάνει μια αίτηση στον ασεπ φαντάζομαι αν του αναφέρω την εντοπιότητα δεν ηξέρε καν τι ρόλο παίζει στον ασεπ
δηλαδή θα πρέπει να εκδώσω στο σαιτ τα προσωπικά μου στοιχεία και δεδομένα
ο καθένας στο φόρουμ αναλύει της απόψεις του
στηριζόμαστε στα γραπτά που λέει κάθε μέλος μπορεί να ισχύουν μπορεί και όχι
Δεν βγαινει με τιποτα ρε κομματοσκυλο
παραξεδου το επιτελους οτι σε βαλανε με τηλεφωνο
συμφωνα με αυτο ειχες
12 μορια απο ανεργια 30 απο χαμηλο εισοδημα
απο ηλικια δεν ξερω ποσο εισαι αν εισαι 18-29 παιρνεις 15 και 30-44 30
σου βαζω οτι εισαι πανω απο 30 για να μην λες οτι σου βαλα λιγα μεχρι εδω 72 μορια κεα 20 μορια +15 εντοπιοτητα=107 μορια
οταν για θεσεις διοικητικου οι βασεις ειναι πανω απο 130 μορια
λέφτη αυτοί είναι οι κανόνες για δουλειά σε ένα μαγαζί ... ενδιαφέρεσαι ? δίνουν τον βασικό και φυσικά ασφάλιση και πληρώνουν μέχρι και το δεκάλεπτο υπερωρίας..
επειδή είσαι και άσχετος η συγκεκριμένη φώτο τραβήχτηκε από το κατάστημα μουστάκας στο ριβερ γουεστ έγινε σάλος σε διάφορα αριστερά σάιτ για παράλογες απαιτήσεις της εργοδοσίας. Μετα το σάλο και τα κράξιμο στη κυβέρνηση συριζα ανέλαβε το ΣΕΠΕ όπου επέβαλε αυστηρά πρόστιμα και τους ενημέρωσε για τις παράλογες απαιτήσεις τους
[size=20pt]Το ΣΕΠΕ στο «Μουστάκα» μετά τις απειλές σε βάρος εργαζομένων[/size]
Ελεγκτές του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) βρέθηκαν στον Μουστάκα, μετά τη δημοσιοποίηση των «οδηγιών»-απειλών από τη διεύθυνση της ετιαρείας προς εργαζομένους.
«Γενικότερα δουλεύουμε πολύ, μιλάμε λίγο», και στο τέλος «έξω υπάρχει ανεργία». Το περιεχόμενο των «οδηγιών» που έδινε στους εργαζόμενούς του το κατάστημα «Μουστάκας», όπως είχε γράψει και η aftodioikisi.gr, προκάλεσε και επίσκεψη των επιθεωρητών Εργασίας.
Oι οδηγίες, είχαν αναρτηθεί στο κατάστημα του «Μουστάκα» στο River West του Αιγάλεω, και περιείχαν διάφορες «προτροπές» προς τους εργαζόμενου, οι οποίες κατέληγαν με την απειλή απόλυσης, στην περίπτωση που δεν εφαρμοζόντουσαν.
Μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών, όπως σημειώνει ο Κ.Θ.Π. στη σημερινή Αυγή, το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας προχώρησε σε έλεγχο στο κατάστημα, τον δεύτερο μέσα σε διάστημα μερικών ημερών. Εντοπίστηκαν 3 εργαζόμενοι να δουλεύουν εκτός ωραρίου και θα επιβληθεί πρόστιμο τις επόμενες ημέρες.
Παρ’ ότι ζητήθηκε από το ΣΕΠΕ, δεν δόθηκε ο κανονισμός λειτουργίας του καταστήματος, και δόθηκε διορία μέχρι το κατάστημα να τον καταθέσει. Το κατάστημα αρνήθηκε ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε στο κατάστημα του Αιγάλεω.
πηγή
και από ότι γράφεις δεν του κάνανε ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτε και πολύ σωστά... και όσο για τους εργαζομενους εκτός ωραρίου θα τους πληρώσει υπερωρία και θα ξεμπερδεύει...
αλήθεια ο παραλογισμός που είναι ? εγώ την βλέπω μια χαρά την ανακοίνωση...
1ον άσχετε ετεροχρονισμένα δεν μπορεί να δηλωθεί υπερωρία βάση εργατικού δικαίου. η υπερωρία πρέπει να δηλωθεί 1 ώρα πριν την έναρξη και το διάστημα της υπερωρίας Θα πληρώσει την υπερωρία και το πρόστιμο
έχει επιβληθεί ήδη πρόστιμο και αν δεν καταθέσει τον κανονισμό λειτουργίας εντός των ημερών που προβλέπεται από το σεπε θα υπάρξει και άλλο πρόστιμο
επίσης αν η εργοδοσία δεν είναι ανθρώπινοι με το προσωπικό θα προχωράμε σε καταγγελίες στο σεπε ώστε να γίνονται συχνοί έλεγχοι
κατά τη διάρκεια του ελέγχου από το σεπε δεν εξυπηρετούνται πελάτες φυσικά
επίσης συλλογικότητες μαζεύουμε αλληλέγγυους να πηγαίνουμε έξω από το κατάστημα κάθε Σαββάτο για διαμαρτυρία ήδη το οργανώνουν συλλογικότητες από Αιγάλεω περιστέρι
Παιρνεις μια ειδικοτητα "γενικων καθηκοντων" και οχι καφεδες αλλα και πιπες θα κανεις. Εισαι τυχερος που δε δουλευεις στο Δημο της περιοχης μου ή σε κανα ακριτικο Δημο να σου φορτωσουν 4-5 ειδικοτητες: πρωτοκολλο, δημοτολογιο, κοιμητηριο, οικονομικη, γραμματεια κλπ.θα τους πώ ότι δεν προβλέπεται από τον κανονισμό να καθαρίζω τουαλέτες υπάλληλος διορίστηκα όχι καθαριστής
ακριβώς τι θα κάνω δεν ξέρω
ξέρω ότι η δουλειά είναι δουλειά γραφείου έτσι προβλέπει ο κανονισμός τι δεν καταλαβαίνεις
ετσι κανατε και στη ζωνη στο περαμα πριν χρονια. εφτασε το μεροκαματο 150 ευρω και μεσα σε 6 μηνες εστειλαν οι εφοπλιστες τα βαπορια τους στα ναυπηγεια τουρκιας και αιγυπτου και ψαχνετε μεροκαματο με το δικανο κοπριτες.1ον άσχετε ετεροχρονισμένα δεν μπορεί να δηλωθεί υπερωρία βάση εργατικού δικαίου. η υπερωρία πρέπει να δηλωθεί 1 ώρα πριν την έναρξη και το διάστημα της υπερωρίας Θα πληρώσει την υπερωρία και το πρόστιμο
έχει επιβληθεί ήδη πρόστιμο και αν δεν καταθέσει τον κανονισμό λειτουργίας εντός των ημερών που προβλέπεται από το σεπε θα υπάρξει και άλλο πρόστιμο
επίσης αν η εργοδοσία δεν είναι ανθρώπινοι με το προσωπικό θα προχωράμε σε καταγγελίες στο σεπε ώστε να γίνονται συχνοί έλεγχοι
κατά τη διάρκεια του ελέγχου από το σεπε δεν εξυπηρετούνται πελάτες φυσικά
επίσης συλλογικότητες μαζεύουμε αλληλέγγυους να πηγαίνουμε έξω από το κατάστημα κάθε Σαββάτο για διαμαρτυρία ήδη το οργανώνουν συλλογικότητες από Αιγάλεω περιστέρι