barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.163
- Πόντοι
- 5.506
Μενος εχω για οσους κατεστρεψαν τον τοπο μας.Και εσεις τους ψηφιζετε.
Κλασσικη απαντηση. Εσυ "δεν" τους ψηφιζεις, ξερω ξερω.
Μενος εχω για οσους κατεστρεψαν τον τοπο μας.Και εσεις τους ψηφιζετε.
Ο Barock , που είναι κλώνος του Μάξιμου 555
εξακολουθεί να σαλιαρίζει με γυναικεία νικ ,
αλλά αντί να υποστηρίζει Τζήμερο ,
το γύρισε στον Κούλη !
Κάτσε ρε Μάξιμε 555= Barock , να διαβάσεις κανένα
βιβλίο , κανένα άρθρο, να μάθεις 5 πράγματα !
Αφού έχεις Ιντερνετ , κάτσε να μελετήσεις λίγο
αντί να σου τρέχουν τα σάλια για την Εριναλ !
Πιρφόρεεεεεεεεεεεεεεεεε Μπαρόκοοοοοο !
Ο μεγαλύτερος Πιρφόρος του μπου.κομ,
είναι ο Barock !
Το πρωτοσελιδο της real news τα ελεγε όλα και ισχυει.Ολοι σπευδουν να απομακρυνθουν,οπου φυγει φυγει.Μεσα στο 2017 η παραπαιουσα ελληνικη οικονομια θα παει ακομα χειροτερα.Οσες υγιεις επιχειρήσεις εχουν παραμεινει,σκεφτονται πλεον πολύ σοβαρα να κανουν το βημα και να μεταφερουν το αφμ τους στις γειτονικες βαλκανικες χωρες.Αν καποιος επιχειρηματιας μικρος η μεγαλος εχει ολη τη καλη διαθεση να εξακολουθησει να ειναι τίμιος,να δηλωνει τα παντα στην εφορια,να πληρωνει κανονικα τις υποχρεώσεις του στο κρατος,απλως θα πρεπει να δουλευει από το πρωι μεχρι το βραδυ και να δινει για παράδειγμα στις 10.000 ευρω κερδη,τις 7000 στο κρατος.Λουκετο δηλαδή.Επειδη το θελουν οι ΣΥΡΙΖΑιοι.Ολοενα περισσοτεροι το συνειδητοποιουν πλεον και ψαχνουν να βρουν λυση.Η λυση,η λουκετο η να δωσουν τα κλειδιά στον Τσιπρα,προτιμοτερο ειναι από το να δουλευουν για να τα δινουν στους δημοσιους που παει να διορισει από το παραθυρο συμβασιούχους η στους λαθρομετανάστες.Στο κυκλο μου,ελεγε ενας βιομήχανος με 30 χρονια δραστηριοτητα στα Γιάννενα,οτι μολις ολοκληρωσε τη μεταφορα της παραγωγης εκτος.Εκλεισε το εργοστασιο του και το μετεφερε στην Αλβανια.Εδω θα αφησει μονο ένα μικρο πρατηριο.Υγιης επιχειρηση με μεγαλο πελατολογιο και συνεχη ροη παραγγελιων.Δε σκοπευει όμως όπως ειπε να πεταξει 30 ετων κοπων και προσπαθειών για κανεναν.Αλλη περιοτωση,βιοτεχνης μετεφερε την εδρα της επιχείρησης στη Βουλγαρια.Επαγγελματικα οχήματα με βουλγαρικες πινακίδες,τα παντα ετοιμα .Μια ζωη πληρωνε εγκαίρως τα παντα και με προσωπικη εργασια καταφερε να είναι κερδοφορα η εταιρεια.Απο ένα σημειο και μετα εκτιμησε ότι θα είναι ασυμφορο πια.Σε ποιο κοσμο ζει ο ΣΥΡΙΖΑ και το δημοσιουπαλληλικο συναφι του;
τα βλακομουτρα πουλάνε και εξυπνάδα και νομιζουν οτι τα λεφτα τους τα πηραν με τη μαγκια τους και οχι επειδη το ηθελε το αφεντικο τους,το αφεντικο που ακομα θελει αφου κρατάει το πουστη το τσίπρα και δε του τραβάει τη μπρίζα γαμιωντας όλους εμας τους υπόλοιπουςσυριζο-ερτ
Φυσικα και δεν τους ψηφιζω.Ποσο δυσκολο σου ειναι να μην ψηφισεις κανεναν απο οσους εκαναν κακο στην χωρα;Το να εισαι δ.υ. και να σε εχει βολεψει συριζα,πασοκ,νδ,να το καταλαβω.Κλασσικη απαντηση. Εσυ "δεν" τους ψηφιζεις, ξερω ξερω.
Φυσικα και δεν τους ψηφιζω.Ποσο δυσκολο σου ειναι να μην ψηφισεις κανεναν απο οσους εκαναν κακο στην χωρα;Το να εισαι δ.υ. και να σε εχει βολεψει συριζα,πασοκ,νδ,να το καταλαβω.
Το να μην εισαι,και να τους ψηφιζεις ακομη,συγνωμη αλλα σε κανει ηλιθιο.
Ναι αυτό εννοώ!
Nαι,οταν ομως ειδα οτι δεν κανουν αυτα που πρεπει να κανουν,δεν τους ξαναψηφισα.Απλα πραγματα,που ομως ενας ανοητος δεν μπορει να τα κατανοησει.Και θα συνεχισει να ψηφιζει νδ πασοκ συριζα.Και θα πιστευει κιολας,με το ηλιθιο μυαλο του,οτι αυτα τα κομματα θα φερουν την λυση.Ρε φίλε, κάποια στιγμή και συ ψήφισες κάποιον απ όλους αυτούς. Είσαι ή δεν είσαι ΔΥ/βολεμένος (εγώ δεν είμαι ούτε πρόκειται να μπω ποτέ στη διαδικασία). Μετά Χριστόν προφήτες δε χρειαζόμαστε, ΛΥΣΕΙΣ χρειαζόμαστε.
Mεγάλη αλήθεια η οποία άρχισε να φαίνεται αργότερα όταν και βγήκαν τα στατιστικά και οι εκτιμήσεις των οικονομικών παραγόντων της Ευρωζώνης. Όπως επίσης ακόμα μεγαλύτερη αλήθεια είναι πως αποδείχθηκε στην πράξη το "πόσο χειρότεροι μπορεί να είναι από τους προηγούμενους" αυτοί που τους ψήφισε ο κόσμος με μοναδικό επιχείρημα αυτό μέσα στα " ".
Αλλα όπως βλέπεις συνεχίζεται η ίδια επιδερμική και βολική αντίληψη και αντιμετώπιση των πραγμάτων, δε βάζουμε μυαλό.
Δύσκολο, έως αδύνατον.
τα βλακομουτρα πουλάνε και εξυπνάδα και νομιζουν οτι τα λεφτα τους τα πηραν με τη μαγκια τους και οχι επειδη το ηθελε το αφεντικο τους,το αφεντικο που ακομα θελει αφου κρατάει το πουστη το τσίπρα και δε του τραβάει τη μπρίζα γαμιωντας όλους εμας τους υπόλοιπους
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ δήλωση της Γιάμαλη, της «Αυγής» και της ΕΡΤ
Γιάμαλη Αναστασία: ΕΡΤ1 : «Ας μην ζητούν οι άνεργοι και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι των 800€, να μειωθούν οι μισθοί 1.500€ των δημοσίων υπαλλήλων, αλλά ας ζητήσουν και αυτοί αύξηση από το αφεντικό τους.»
Η ηλίθια νοοτροπία που πέρασε στο DNA πολλών: με τη "διεκδήκηση" (δλδ φωνές, τσαμπουκάδες, τραμπουκισμούς, προσωπικές επιθέσεις, απεργίες, κτλ) οτιδήποτε μπορεί να επιτευχθεί, όσο εξωπραγματικό και αν είναι.
Αυτό μόνο με ένα ισχυρό σοκ πραγματικότητας αλλάζει.
??ποια ειναι η αριστερα ?ο τσιπρας???ο πρόβλημα είναι πως καταστρέφει τις ζωές των μη ηλιθίων με τις βλακώδεις του αποφάσει, σημειωτέον στις προηγούμενες εκλογές ΔΕΝ ψήφισα επειδή ΤΙΠΟΤΑ δε με ικανοποιούσε, τώρα όταν γίνουν με κινεί μόνο η ανάγκη να φύγει η αριστερά.
??ποια ειναι η αριστερα ?ο τσιπρας???
μλμ..μλμ...μλμ...κλπ
Ρε φίλε, κάποια στιγμή και συ ψήφισες κάποιον απ όλους αυτούς. Είσαι ή δεν είσαι ΔΥ/βολεμένος (εγώ δεν είμαι ούτε πρόκειται να μπω ποτέ στη διαδικασία). Μετά Χριστόν προφήτες δε χρειαζόμαστε, ΛΥΣΕΙΣ χρειαζόμαστε.
Nαι,οταν ομως ειδα οτι δεν κανουν αυτα που πρεπει να κανουν,δεν τους ξαναψηφισα.Απλα πραγματα,που ομως ενας ανοητος δεν μπορει να τα κατανοησει.Και θα συνεχισει να ψηφιζει νδ πασοκ συριζα.Και θα πιστευει κιολας,με το ηλιθιο μυαλο του,οτι αυτα τα κομματα θα φερουν την λυση.
Αμα μου πεις τι σημασια εχει να ψηφισουμε...Απο ολους αυτους αποδεδειγμενα κανεις δεν μπορει να παει προς το καλυτερο.Μονο προς το χειροτερο.Το μονο που μπορουν να κανουν νδ και συριζα ειναι να αυξανουν το χρεος.Περιμένω να δω τι θα ψηφίσουν τα "έξυπνα" μυαλά. Απάντηση "δεν ξαναψηφίζω" δεν είναι αποδεκτή.