Mexikanos_
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2011
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
...
Γνώμη μου.
Βάλτη στον κώλο σου.
...
Γνώμη μου.
Βάλτη στον κώλο σου.
Αυτή είναι η αγαπημένη σου συνήθεια, ο δικός μου ο κώλος, πληροφοριακά, είναι μόνο έξοδος.
Βλάκα συριζαιε.
ελα, δεν αλλαζεις κατι, ειπαμε, η γνωστη κασετα...ναι ρε μαστορα αναγκαστηκε
γιατι τετοια οικονομια αφησε ο μπουχεσας
τι να κανουμε τωρα θα αλλαξουμε τα πραγματα επειδή μερικοι ειστε εμπαθεις κατά του παπανδρεου;
[size=20pt]Νύχτα βίας στο Παρίσι
Στη διάρκεια των ταραχών έγιναν εννέα συλλήψεις[/size]
Εξαγριωμένοι νεαροί πέταξαν βόμβες μολότοφ κατά της αστυνομίας κι έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητα σε περιοχή βορείως του Παρισιού στη διάρκεια της νύχτας, μετά το θάνατο ενός νεαρού στα χέρια της αστυνομίας νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.
Πρόκειται για τη δεύτερη συνεχόμενη νύχτα βίας, με τη συμμετοχή 200 διαδηλωτών στην περιοχή Val d'Oise σε απόσταση 40 χλμ., βορείως του Παρισιού. Στη διάρκεια των ταραχών έγιναν εννέα συλλήψεις, ενώ κινητοποιήθηκαν 180 αστυνομικοί.
Οι διαδηλωτές πυρπόλησαν 15 αυτοκίνητα και δεκάδες κάδους απορριμμάτων, ενώ πέταξαν βόμβες μολότοφ σε παιδικό σταθμό και στο τοπικό δημαρχείο.
Οι τοπικές αστυνομικές αρχές δε διασυνδέουν τα επεισόδια αυτά με την αιματηρή επίθεση που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στη Νίκαια.
Από τα επεισόδια που έγιναν τις δύο προηγούμενες νύχτες δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ το Παρίσι είχε βρεθεί στο επίκεντρο μεγάλων ταραχών το 2005, μετά το θάνατο νεαρών που έπαθαν ηλεκτροπληξία όταν είχαν αποκλειστεί από την αστυνομία, σε σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος.
πηγη
Το αίμα κυλάει εκδίκηση ζητάει
δεν ξερω αν το εχεις παρει χαμπαρι...αλλα ο Ολαντ δηλώνει αριστερος. Απο κει και περα δεν διαβασα καπου για ταυοτητα των ταραξιων. Δηλαδη μπορει να ειναι και απλα 200 μαλακες που θελουν να πηγαινουνε τυαμπα διακοπες εις βαρος των αλλων και να κανουνε φασαρια....[size=20pt]Νύχτα βίας στο Παρίσι
Στη διάρκεια των ταραχών έγιναν εννέα συλλήψεις[/size]
Εξαγριωμένοι νεαροί πέταξαν βόμβες μολότοφ κατά της αστυνομίας κι έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητα σε περιοχή βορείως του Παρισιού στη διάρκεια της νύχτας, μετά το θάνατο ενός νεαρού στα χέρια της αστυνομίας νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.
Πρόκειται για τη δεύτερη συνεχόμενη νύχτα βίας, με τη συμμετοχή 200 διαδηλωτών στην περιοχή Val d'Oise σε απόσταση 40 χλμ., βορείως του Παρισιού. Στη διάρκεια των ταραχών έγιναν εννέα συλλήψεις, ενώ κινητοποιήθηκαν 180 αστυνομικοί.
Οι διαδηλωτές πυρπόλησαν 15 αυτοκίνητα και δεκάδες κάδους απορριμμάτων, ενώ πέταξαν βόμβες μολότοφ σε παιδικό σταθμό και στο τοπικό δημαρχείο.
Οι τοπικές αστυνομικές αρχές δε διασυνδέουν τα επεισόδια αυτά με την αιματηρή επίθεση που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στη Νίκαια.
Από τα επεισόδια που έγιναν τις δύο προηγούμενες νύχτες δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ το Παρίσι είχε βρεθεί στο επίκεντρο μεγάλων ταραχών το 2005, μετά το θάνατο νεαρών που έπαθαν ηλεκτροπληξία όταν είχαν αποκλειστεί από την αστυνομία, σε σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος.
πηγη
Το αίμα κυλάει εκδίκηση ζητάει
δεν ξερω αν το εχεις παρει χαμπαρι...αλλα ο Ολαντ δηλώνει αριστερος. Απο κει και περα δεν διαβασα καπου για ταυοτητα των ταραξιων. Δηλαδη μπορει να ειναι και απλα 200 μαλακες που θελουν να πηγαινουνε τυαμπα διακοπες εις βαρος των αλλων και να κανουνε φασαρια....
Λεω εγω τωρα
Ακόμη δεν ψόφησε ρε παράσιτο να γλυτώσουμε αυτά που σε ταΐζουμε?
αχαααχαχαχαχαχαχαχχααχαχααΟ Ολάντ είναι τόσο αριστερός όσο και ο τσίπρας και η βία φέρνει πάντα βία. Αυτά παθαίνεις με την ακραία καταστολή των μπάτσων
ποιόν ακριβώς ταίζεται??? ποιος να ψοφήσει??? ποιος είναι παράσιτο???
ποιόν ακριβώς ταίζεται??? ποιος να ψοφήσει??? ποιος είναι παράσιτο???
Ακόμη δεν ψοφησες ρε παράσιτο που σε ταΐζουμε σε ποτίζουμε και έχεις και απαιτησεις
αλλωστε το εχουμε ξαναπει.... η επιστημη σηκωνει τα χερια της ψηλα με εσεναχαίρω άκρας υγείας και δεν με ταίζεις ούτε με ποτίζεις και πάντα θα διεκδικώ το δίκιο μου για ένα καλύτερο και ανθρώπινο αύριο
αχαααχαχαχαχαχαχαχχααχαχαα
δεν θα διαφωνησω σε αυτο που λες.
να σε ενημερωσω μονο πως το μαλακα τον αναρχικο που γαμαει τη δημοσια περιουσια εγω θελω ο μπατυσος να του κοψει τα αρχιδια και να τον βαλει να τα φαει.
τα πραγματα για τα οποια πληρωνω εγω με τον ιδρωτα μου δεν θα τα γαμαει οποιος γουσταρει.
αν εχει θεματα να παει να γαμησει τον ιδιο τον πολιτικο αμα κιοταει. Τα πραγματα και η δημοσια περιουσια δεν του φταινε
ο μπάτσος όταν σκότωνε το παιδί χωρίς λόγο θα έπρεπε το κράτος που τον επέλεξε ότι θα φέρει έναν κύκλο βίας (που και εγώ διαφωνώ με τη βία)και οι περιουσίες και τα χρήματα είναι πάνω από τις ανθρώπινες ζωές
Τι λες ρε παλιομαλάκα, παράσιτο, σκουπίδι της κοινωνίας.
Καλά έκανε και το σκότωσε το μπασταρδάκι, ΑΝ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ. Άλλο αν κάτι πουστράκια σαν κι εσένα ΕΚΑΨΑΝ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ επειδή ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ και κάποιοι άλλοι τους άφησαν ανενόχλητους. Και κακώς που παραμένει ατσαλάκωτο το άλλο το μπασταρδάκι ο ρωμανός.
Αντε απόβλητα της κοινωνίας.
χαίρω άκρας υγείας και δεν με ταίζεις ούτε με ποτίζεις και πάντα θα διεκδικώ το δίκιο μου για ένα καλύτερο και ανθρώπινο αύριο
ου να χαθεις ρε
μπαν τωρα σου χρειαζεται
θα σε κλεισουμε σαν το μεγκα σκουληκαντερα
Ουστ μωρή κοπριά εσύ, εδώ γράφουν μεγάλοι άνθρωποι. Τράβα να τσατάρεις με κανένα γυναικείο νικ μήπως δεις επιτέλους τι σχήμα έχει το μουνί. Βλήμα.