κάτσε δηλαδή θες να μας πείς ότι λύση το 2014 ήταν ο σαμαράς και ο μπένι? ναι το 2014 θέλαμε αλλαγή και δοκιμάσαμε τσίπρα μέχρι το δημοψήφισμα του 2015 λειτουργούσε καλά μετά μας πούλησε μας πρόδωσε και τη λαική βούληση του δημοψηφίσματος για αυτό ζητάμε άλλον
μη ξεχνάς ότι στη καταλληλότητα για πρωθυπουργός της ελλάδας στις δημοσκοπήσεις πρώτος είναι ο κανένας για ακόμα μια φορά
δεν την παλεύετε με τιποτα λεμε, έτσι;
δεν μου κάνει εντύπωση βέβαια γιατι η νοοτροπία σου ειναι να κάθεσαι και να μην παλεύεις για τη ζωή σου, απλά ψάχνεις να βρεις ποιος θα σε βολέψει.
Είπα εγώ αυτό; Σας τα έλεγα και πριν από τις εκλογές. Το γεγονός πως οι προηούμενοι ήταν άχρηστοι, δεν σημαίνει πως πρέπει να δοκιμάσουμε στις πλάτες μας όποιον μπαγλαμα μας πουλήσει μαλακίες.
Το πρόβλημα των Ελλήνων ειναι πως είναι κοντόφθαλμος λαός.
Δεν μπορει με τιποτα να σχεδιασει και γιαυτο δεν πάει μπροστά.
και γιαυτό τα γαμάει όλα. Γιατι τον ενδιαφέρει απλά να περάσει καλά εδω και τώρα. Τα υπόλοιπα δεν γαμιούνται...
Λοιπόν, για να τελειώνουμε ... κι εσυ και όλοι όσοι τον ψηφίσατε τον Τσίπρα για τους ίδιους λόγους. Ξεχάστε το παρελθόν. Τελειώσανε τα βολέματα αν θελετε να φτιάξει η κατάσταση. Και αποφασίστε πως η γενιά μας τον ήπιε και παλεύουμε για να έχουνε καλύτερο μέλλον τα παιδιά μας ή τα εγγόνια μας.
Αν συνεχίσετε έτσι απλά θα γαμήσετε ακόμα 3 γενιές μετά από εμάς.
Κι αυτοί που έχουμε πάνω κι αυτοί που τους ψηφίζετε.
Και μην πεις πως δεν τον θες τον Τσίπρα πια....γιατι ξέρω πως και η επόμενη επιλογή σου θα ειναι με τα ιδια κριτήρια. Του βολέματος του εαυτούλη σου.