gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
έτσι λειτουργεί ο καπιταλισμός
Το ακριβώς αντίθετο! Τεμπέληδες και άχρηστοι μόνο σε συνθήκες "σοσιαλισμού" προκόβουν...
έτσι λειτουργεί ο καπιταλισμός
Στην καπιταλιστική ΕΥΔΑΠ διορισε τον γαμια της η καπιταλίστρια Δούρου
Η ιστορια διδασκει παντως.
Οι Μπολσεβικοι χρειαστηκαν εναν Κερενσκι.
Οι κοπριτες του ΣΥΡΙΖΑ , εναν αλητη Σαμαρα.
Αυτός εβαλε τα 20 εκ. στην attika τυπε
επίσης άνοιξε το σύστημα taxis για τις φορολογικές δηλώσεις και θα διαρκέσει ένα τρίμηνο με την σαν υπολογίσουμε παρατάσεις και εκκαθάριση λογικά θα τελειώσει τον Αύγουστο
βάση των στοιχείων δικαιούμαι και του χρόνου να συμμετέχω στο πρόγραμμα ανθρωπιστικης κρίσης μιας και μιας και το μάιο θα κάνουμε πάλι χαρτιά δεδομένου ότι δεν θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της φορολόγησης του 2015 θα πάμε με τα στοιχεία του 2014 που δεν είχα εισόδημα
Ρε Λακη ερωτα εχεις με αυτους τους μπολσεβικους πια;Η ιστορια διδασκει παντως.
Ρε Λακη ερωτα εχεις με αυτους τους μπολσεβικους πια;
Και ουτε εχουν μιλησει τα οπλα ακομα,που το πας αυτο;Είναι όντως ο λακης μαστεράκο?
Δεν εχω δει ακόμα
Και ουτε εχουν μιλησει τα οπλα ακομα,που το πας αυτο;
Θα ξέρει απο business το παιδί
Ειναι προσεκτικος ακομη τύπε, σιγα σιγα του ξεφευγουν, με τα δοντια κρατιεται να μην ριξει τα γνωστα μπινελικια και χεσιματαΕίναι όντως ο λακης μαστεράκο?
Δεν εχω δει ακόμα
Λάκη ομολογησε την αληθινη σου ταυτοτηταΗ ιστορια διδασκει παντως.
Λες να μυριστηκε χρημα τυπε;Με τους λαθρομεταναστες και το κοσμο να ψαχνεται ,με τοσα οπλα διαθεσιμα ,αν τα βγαζε στο σφυρι θα κονομαγε.Δεν ειδες ο Αμπελαλες;2 εβγαλε και γιναν αναρπαστα.Αφου ελεγε μη μου στελνετε αλλα μηνυματα.Παντως μου θυμησε λακη33 τυπε... μακαρι να είναι
Ποια εκκαθαριση ρε τύπε, πού ζεις? Αυτοματα γινεται πλεον. Εισαι και λογιστης τρομαρα σου.επίσης άνοιξε το σύστημα taxis για τις φορολογικές δηλώσεις και θα διαρκέσει ένα τρίμηνο με την σαν υπολογίσουμε παρατάσεις και εκκαθάριση λογικά θα τελειώσει τον Αύγουστο
βάση των στοιχείων δικαιούμαι και του χρόνου να συμμετέχω στο πρόγραμμα ανθρωπιστικης κρίσης μιας και μιας και το μάιο θα κάνουμε πάλι χαρτιά δεδομένου ότι δεν θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της φορολόγησης του 2015 θα πάμε με τα στοιχεία του 2014 που δεν είχα εισόδημα
Ειναι προσεκτικος ακομη τύπε, σιγα σιγα του ξεφευγουν, με τα δοντια κρατιεται να μην ριξει τα γνωστα μπινελικια και χεσιματα
Ποια εκκαθαριση ρε τύπε, πού ζεις? Αυτοματα γινεται πλεον. Εισαι και λογιστης τρομαρα σου.
αυτοματα μετά από λίγες μέρες..! Γαματα θα πληρώσω φέτος τα Αντερα μου γιατι είχα μαλακά λογιστή γαμω το σπίτι του! Δεν πειράζει όμως πάνε στον ΑΓΙΟ ΑΛΕΞΗ!! 100 χρόνια τσιπρααααααΠοια εκκαθαριση ρε τύπε, πού ζεις? Αυτοματα γινεται πλεον. Εισαι και λογιστης τρομαρα σου.
Καλαματιανό τύπε? Αριστη ποιοτητα?αυτοματα μετά από λίγες μέρες..! Γαματα θα πληρώσω φέτος τα Αντερα μου γιατι είχα μαλακά λογιστή γαμω το σπίτι του! Δεν πειράζει όμως πάνε στον ΑΓΙΟ ΑΛΕΞΗ!! 100 χρόνια τσιπραααααα