apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Ανοιγει δρομο για το κλεισιμο του καναλιου...η τσυριζαια τι δουλεια εχει εκει περα ;
Ανοιγει δρομο για το κλεισιμο του καναλιου...η τσυριζαια τι δουλεια εχει εκει περα ;
Ανοιγει δρομο για το κλεισιμο του καναλιου...
και αυτο που φανταζεσαι ανοιγει απλα εσυ εχεις να το δεις για χρονια για αυτο δεν σε παρεξηγουμε...μιλα ελευθερα..κατι αλλο ανοιγει αλλα τελος παντων
Και εγω το ειχα ρωτησει τι υποστηριζει αλλα ντρεπονταν να απαντησει.Αρα μαλλον ειναι πουστοπασοκος η πουστονδ.Ετσι δεν ειχες πει ρε ποιο παλαια η κανω λαθος? Να επανορθωσω λοιπον...εαν κανω λαθος. Τι ψηφιζεις?
Ρε τί λέμε τώρα; Γιατί να έχουμε κι αυτά τα 4 ιδιωτικά κανάλια δηλαδή, αφού έχουμε την απολύτως αντικειμενική ΕΡΤ;
Ετσι δεν ειχες πει ρε ποιο παλαια η κανω λαθος? Να επανορθωσω λοιπον...εαν κανω λαθος. Τι ψηφιζεις?
Αγγουρακι απο τα lidl με λιγα λογια.με γευση και ποιοτητα σκατου.Ας το πληρωσουν λοιπον 50 λεπτα οι γερμανοι.Οι ελληνες αγροτες μια χαρα βγαζουν προιοντα,αυτο μας ελειπε να μην εβγαζαν και αυτοι.
Εγω ομως δεν μιλησα για αγροτικα προιοντα.Λεω γιατι σαν χωρα δεν παραγουμε τιποτα.Γιατι δεν ενδιαφερθηκε ποτε κανεις για την βιομηχανια της χωρας;Ξερεις ποσες βιομηχανιες και βιοτεχνιες εκλεισαν την τελευταια 30ετια;
Και αυτές οι 4 άδειες θα είναι τα φιλαράκια του Τσίπρα...Καλά σας ξεσκέπασε ο Λεβέντης λαμόγιαNα σας κλεισουν ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΜΜΕ ετσι ετσι! 4 αδειες και ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ
Πρώτη φορά αριστερά...Θα σας γαμήσει ο Τσίπρας όσοι δεν περνάγατε από ΚΤΕΟ τόσα χρόνια
Tώρα με ένα κλικ μπορείς να δεις άμα είναι ασφαλισμένο....Κάτσε και θα δεις τι έχει να γίνει από δω και πέρα θα βλαστημάνε την ώρα και την στιγμή που τους ψήφισαν όλοι αυτοί που νόμιζαν ότι θα την βγάλουν λάδι σαν τον άλλον με τα διόδιαωχ βλέπω τον αποκαμένο να κλαίει πάλι... αμφιβάλλω αν το τουτού το έχει περάσει ποτέ ΚΤΕΟ ... άσε δε με την πείνα που τον δέρνει δεν θα το έχει και ασφαλισμένο...
Tώρα με ένα κλικ μπορείς να δεις άμα είναι ασφαλισμένο....Κάτσε και θα δεις τι έχει να γίνει από δω και πέρα θα βλαστημάνε την ώρα και την στιγμή που τους ψήφισαν όλοι αυτοί που νόμιζαν ότι θα την βγάλουν λάδι σαν τον άλλον με τα διόδια
Μακαρι να γινει αυτο θα ειναι σωτηριο.Αλλα χλωμο το βλεπω να κανουν και κατι σωστο.Tώρα με ένα κλικ μπορείς να δεις άμα είναι ασφαλισμένο....Κάτσε και θα δεις τι έχει να γίνει από δω και πέρα θα βλαστημάνε την ώρα και την στιγμή που τους ψήφισαν όλοι αυτοί που νόμιζαν ότι θα την βγάλουν λάδι σαν τον άλλον με τα διόδια
Μακάρι και για τις τηλεοπτικές άδειες ας βάλουν 4 που λένε αλλά όποιος δώσει τα περισσότερα να τις πάρει όχι σε όποιους τις έχει τάξει ο Τσίπρας...Αν και νομίζω ότι ούτε θα πληρώσει κανείς ούτε θα αλλάξουν χέρια οι άδειες..Μακαρι να γινει αυτο θα ειναι σωτηριο.Αλλα χλωμο το βλεπω να κανουν και κατι σωστο.
Θα ειναι δημοσιος ο διαγωνισμος;Μακάρι και για τις τηλεοπτικές άδειες ας βάλουν 4 που λένε αλλά όποιος δώσει τα περισσότερα να τις πάρει όχι σε όποιους τις έχει τάξει ο Τσίπρας...Αν και νομίζω ότι ούτε θα πληρώσει κανείς ούτε θα αλλάξουν χέρια οι άδειες..