Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
Grexit δεν νομιζω πως θα υπαρξει...Τα δυο τελευταια οχυρα της μεταπολιτευσης ειναι το κουρεμα καταθεσεων και η σταση πληρωμων δημοσιοκηφηνων και συνταξιουχων. Αν συμβει κατι απο τα δυο νομιζω οτι θα ζησουμε στιγμες Λευκης Τρομοκρατιας στην χωρα με το ξυλο να ειναι ανελεητο..Εγω νομιζω οτι θα το παει απο δω απο κει και στο τελος ειτε θα πεσει στα 4 και θα τα υπογραψει ολα ειτε θα παει σε εκλογες...
Δεν διαφωνώ ότι το παραπάνω που περιγράφεις είναι εναλλακτικές εκδοχές ενός άλλου ( απο αυτό που εγώ περιγράφω ) σεναρίου.
Για το οποίο όμως σενάριο υπάρχει μια βασική προυπόθεση. Τό ότι οι ξένοι δεν έχουν βαρεθεί να ασχολούνται πλεον με τη πάρτη μας.
Και δεν είμαι βέβαιος ότι συντρέχει η παραπάνω προυπόθεση. Δυο φορές στο παρελθόν που ήταν έτοιμοι οι ξένοι να μας διαολοστείλουν επενέβη ο Ομπάμα και μας κράτησε για γεωοπολιτικούς λόγους. Θα το ξανακάνει ??
Επιπλέον η επαπειλούμενη έξοδος απο τη Σένγκεν τι άλλο είναι απο μια προετοιμασία εξόδου απο την Ευρώπη γενικότερα ??
Μακάρι να είναι όπως το λες και να τη βγάλουμε πάλι καθαρή, αλλά αυτή τη φορά θα είναι ακόμη πιο δύσκολο.
Περυσι το καλοκαίρι τη γλυτώσαμε στις καθυστερήσεις του αγώνα !! Πόσες πιθανότητες έχει αυτό να ξαναγίνει ???