Επισκέπτης
Φεύγει από την Ελλάδα και η Chiquita Hellas! Αποδίδει καρπούς η φοροεπιδρομή
Φεύγει από την Ελλάδα και η Chiquita Hellas! Αποδίδει καρπούς η φοροεπιδρομή
Ελα Τσιπρα μπαναναααα....Μπαναναααα Αλεξη...
γιατί θα το κάνουν? έτσι και αλλιώς όσοι βγάζουν τόσο κέρδος μαλάκες είναι να το χάσουν η νομίζεις ότι είναι εύκολο να αλλάξουν χώρα
απλά πολλές κερδοφόρες επιχειρήσεις δεν θα επεκταθούν στην Ελλάδα όχι ότι θα κλείσουν
Κάτσε τώρα θα βγει ο λεφτης να μας πει ότι δεν χρειαζόμαστε μπανάνες διότι παράγουμε χαρουπια
60.000 ελληνικες επιχειρησεις πηγαν στη βουλγαρια μονο λογω capital controls - σκεψου και ποσες αλλες θα πανε αν η φορολογια φτασει το 70% που φαντασιωνεσαι οταν οι γειτονες εχουν 10% (το ιδιο εκανε και ο ολαντ στη γαλλια - το αποτελεσμα το εχεις ακουσει ? το λονδινο ειναι στη δευτερη θεση αναμεσα στις πολεις με τις περισσοτερες γαλλικες επιχειρησεις)
ποσο δυσκολο νομιζεις οτι ειναι σημερα να μετακομισει μια επιχειρηση σε αλλη χωρα ? (α ξεχασα - θα τα κολλεκτιβοποιησεις ολα )
σουπερφουντελα τωρα - αφου τα χαρουπια ειναι πεντανοστιμα
Ερώτημα "Ποιος διάσημος κομμουνιστής ηγέτης έφερε την ευημερία στην Βουλγαρία;"
Μην την πατήσετε και πείτε "Δημητρώφ", αυτός τους έφερε δυστυχία. Το σωστό είναι "Τσίπρας".
αν την τελείωσες γιατί δεν σου αναθέτει άλλη δουλειά??
αν δεν έχει κάτι άμεσο στο πόστο σου να σε στείλει να βοηθήσεις κάποιον συνάδελφο που έχει πολύ δουλειά…
αν δεν έχει άλλη να σου αναθέσει σημαίνει ότι δεν σε χρειάζεται για πλήρη απασχόληση και θα πρέπει να σε έχει με μερική απασχόληση όταν και όποτε έχει κάτι να σου αναθέσει να κάνεις…
τεμπελόσκυλο….
Ρε μαλάκες αποπήραμε την Λέφτη και μπορεί να το πήρε σοβαρά και να αποφάσισε να δουλέψει.
Αν πάθει τίποτα από την υπερκόπωση το παιδί το κρίμα θα πέσει στο λαιμό μας, ρεμάλια.
εγώ τουλάχιστον υπάρχουν ώρες οι μέρες που δεν ποστάρω κάτι
εδώ όμως υπάρχουν κάποιοι που δουλεύουν πολλές ώρες και στον ιδιωτικό τομέα μάλιστα και ποστάρουν συνέχεια εδώ
Σωστος,αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν εισαι τεμπελαρος και κοπροσκυλο.για αυτο και εισαι και χοντρος.Αυτο που αποφεύγεις να γράψεις (κ)λεφτη είναι ότι ο ιδιωτικός τομέας και ειδικά οι εργαζόμενοι του δεν σιτίζονται από τους φόρους του ελληνικού λαού σε αντίθεση φυσικά με σένα.
Οπότε δεν έχεις απολύτως κανένα δικαίωμα να κάνεις κριτική στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα διότι μόνον το αφεντικό τους έχει. Εσύ επειδή είσαι δημόσιος έχεις αφεντικό τον Έλληνα φορολογούμενο δηλαδή τον καθέναν μας
και που ξέρεις ρε πανέξυπνε ότι δεν κάνω και άλλη δουλειά ταυτόχρονα ενώ ποστάρω? εσύ μας λες ότι εργάζεσαι 16 ώρες την ημέρα αλλά συνέχεια ποστάρεις εδώ μέσα
και στο τμήμα μου μια χαρά καταμερισμός εργασίας γίνεται
α έχουν έλλειψη προσωπικού οι βοηθοί εργάτες μήπως θες να πάω να δουλέψω εκεί?
επίσης ξέρεις καμία θέση στο δημόσιο να είναι τετράωρη μήπως θες να αλλάξουμε ολόκληρο δημοσιουπαλληλικό κώδικα για να σε ικανοποιήσουμε?
Σωστος,αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν εισαι τεμπελαρος και κοπροσκυλο.για αυτο και εισαι και χοντρος.
Σωστος,αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν εισαι τεμπελαρος και κοπροσκυλο.για αυτο και εισαι και χοντρος.
Καλα αυτο ναι,ειναι πιστευτο,2,5 μυρια στην ακρη και κλαιγεσαι ολη μερα καθε μερα στο μπου.κομ.Και που να ειχες μονο 1 μυριο,σκεψου τι θα εκανες.θα αυτοκτονουσες.Αυτο σημαίνει ότι είμαι ικανός αφού σαν τεμπελαρος κατάφερα να έχω 2.5 μύρια στην άκρη και δύο σπιτια
Σκέψου και να ήμουν εργατικός τι θα είχα φτιαξει
Αυτο που αποφεύγεις να γράψεις (κ)λεφτη είναι ότι ο ιδιωτικός τομέας και ειδικά οι εργαζόμενοι του δεν σιτίζονται από τους φόρους του ελληνικού λαού σε αντίθεση φυσικά με σένα.
Οπότε δεν έχεις απολύτως κανένα δικαίωμα να κάνεις κριτική στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα διότι μόνον το αφεντικό τους έχει. Εσύ επειδή είσαι δημόσιος έχεις αφεντικό τον Έλληνα φορολογούμενο δηλαδή τον καθέναν μας
Αυτο σημαίνει ότι είμαι ικανός αφού σαν τεμπελαρος κατάφερα να έχω 2.5 μύρια στην άκρη και δύο σπιτια
Σκέψου και να ήμουν εργατικός τι θα είχα φτιαξει