Προσωπικα τρομαζω οταν ακουω πολιτικους αρχηγους να λενε οτι αν και οταν τους δοθει η ευκαιρια θα προχωρησουν στην αναδιαρθρωση του κρατους σε κομουνιστικη κατευθυνση εχοντας ως προτυπο τη Σοβιετικη Ενωση.Μεχρι τοτε θα αγωνιζονται στο υπαρχον συστημα.Αν εβγαινε αλλος πολιτικος αρχηγος και ελεγε Αν μου δινοταν η ευκαιρια να παρω την εξουσια και να φτιαξω το κρατος, ως προτυπο μου εχω την Ιταλια επι Μουσολινι και φασισμο και την Γερμανια επι Χιτλερ με ναζισμο.Δε θα λεγανε αισχος,τι πραγματα σκοταδιστικα και απαραδεκτα ειναι αυτα που λες.Πως λοιπον οταν ακουνε τον Κουτσουμπα και τον Λαφαζανη να λενε ονειρευομαι την Ελλαδα ως νεα Σοβιετικη Ενωση και προσδοκω σ αυτο,μακαρι να γινει,δε τρεχει τιποτα;Και κατι γνωστους κομουνιστες που εχω σε συζητηση επι του θεματος μου εχουν πει ξεκαθαρα οτι θελουν κατι τετοιο και μαλιστα οταν γινει θα συνοδευτει με κυνηγι αντιφρονουντων.Και οταν τους ειπα,καλα και το λες ετσι;μου απαντησα,γιατι οχι,αφου αυτο πιστευουμε.Και να μη ξεχναμε τα μπουρδελα απαγορευονταν αυστηρα στο σοβιετικο συστημα και οι πελατες διωκoνταν δια ροπαλου.Σε ταινια που εχω δει παλιοτερα εδειχνε να παρακολουθουν ποιος ξενοπηδαγε,ποιος την εβαζε που και γενικα αν σε επιαναν να πηγαινες επι πληρωμη την ειχες ασχημα.