jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Μην τα ρίχνουμε όλα στη ΝΔ, έκανε λάθη αλλά μην υπερβάλουμε....
τι λαθη μαστορα
εγκληματα εκανε
και τα συνεχιζει και το τσιρκο
Μην τα ρίχνουμε όλα στη ΝΔ, έκανε λάθη αλλά μην υπερβάλουμε....
τι λαθη μαστορα
εγκληματα εκανε
και τα συνεχιζει και το τσιρκο
Εχεις σκεφτεί ότι δυστυχώς οι λογικοί μπορεί να είναι λιγότεροι από τους μισούς?
Για να γίνει κυβέρνηση χρειάζεσαι μαλλον και ψήφους ηλιθίων.
Προσωπικά θα επιθημούσα να ελεγε η ΝΔ ότι σε 6 μηνες θα κανει μαζικές ιδιωτικοποιήσεις και θα απολύσει 30 με 50.000 ΔΥ αγράμματους χωρίς κανένα πτυχίο ή που μπήκαν με ρουσφέτια. Θα κερδιζε όμως σε εκλογές?
Nαι, προσπάθησαν να μοιάξουν στο ΠΑΣΟΚ
Μάξιμε , μην γράφεις τέτοια πράγματα παιδάκι μου, ότι δηλαδή έχουμε 1,5 εκ.που πληρώνονται από το δημόσιο και το διαβάσουν κάποιοι οι οποίοι σκίζουν τα ιμάτιά τους ότι έχουμε μόνο 500 χιλιάδες τέτοιους . Πάμε παρακάτω στους συνταξιούχους . Το κόστος της συνταξιοδότησης είναι τόσο πολύ ανεβασμένο όχι για τους φουκαράδες των 250,-ευρώ μέχρι και 1000,-ευρώ. αλλά για κάποιους οι οποίοι βγήκαν στην σύνταξη Δ.Υ στην ηλικία των 42 ετών που είχαν κάνει μπάϊ -πάς με πλαστική - γρατσουνιά στο στήθος , για στρατιωτικούς άκαπνους γραφιάδες και για τους κ.κ.λειτουργούς της Θέμιδος . Εκεί να δείς συντάξεις να σου φύγει το τσερβέλο. Ας αφήσουμε τους συνταξιούχους πολιτικούς των.................ο κ τ ω ετών. Να μην σε κουράζω. Για όλους αυτούς θα μειωθούν οι συντάξεις και οι μισθοί κάποιων φουκαράδων. Νάσαι καλά , γράψε και άλλα.Το εχω γραψει και παλιοτερα, επαναλαμβανω(-ομαι):
Εχουμε 1.5εκ περιπου ανθρωπους που πληρωνονται απο το δημοσιο.
Αλλους 2,5-2,6 συνταξιουχους οι οποιοι παιρνουν συνολικα 4,4εκ συνταξεις το μηνα (με 2πλες,3πλες εως 10πλες συνταξεις)
Συνολο 4+ εκ. απο τους 11 περιπου κατοικους της χωρας μας κανει ενα 30-35% του εκλογικου σωματος. Αν προσθεσουμε και τους οικειους τους που εχουν αμεση ή εμμεση εξαρτηση πλεον απο το εισοδημα αυτων καταλαβαινετε που φτανουμε.
Απλα πραγματα.
Ο Ελληνας κοιταει ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ του και ΜΟΝΟ, τιποτα περισσοτερο. Ειναι θεμα παιδειας,νοοτροπιας αλλα φυσικα ΚΑΙ λειτουργιας του κρατους. Γιατι αν υπηρχε ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ πολιτικος που δε θα κοιτουσε την παρτη του και το κομμα και τις επομενες εκλογες, καλλιστα σε 6 ΜΗΝΕΣ θα μπορουσαν να μπουν οι βασεις για να γινει αυτο το κωλοχανειο, κρατος.
Γι αυτο δε θα σταματησω να το φωναζω και οποιος εχει αντιρρηση των γραφω στις ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ μου.
ΖΗΤΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ.
ΖΗΤΩ ΟΙ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ.
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΤΕ, PLEASE.
Μάξιμε , μην γράφεις τέτοια πράγματα παιδάκι μου, ότι δηλαδή έχουμε 1,5 εκ.που πληρώνονται από το δημόσιο και το διαβάσουν κάποιοι οι οποίοι σκίζουν τα ιμάτιά τους ότι έχουμε μόνο 500 χιλιάδες τέτοιους . Πάμε παρακάτω στους συνταξιούχους . Το κόστος της συνταξιοδότησης είναι τόσο πολύ ανεβασμένο όχι για τους φουκαράδες των 250,-ευρώ μέχρι και 1000,-ευρώ. αλλά για κάποιους οι οποίοι βγήκαν στην σύνταξη Δ.Υ στην ηλικία των 42 ετών που είχαν κάνει μπάϊ -πάς με πλαστική - γρατσουνιά στο στήθος , για στρατιωτικούς άκαπνους γραφιάδες και για τους κ.κ.λειτουργούς της Θέμιδος . Εκεί να δείς συντάξεις να σου φύγει το τσερβέλο. Ας αφήσουμε τους συνταξιούχους πολιτικούς των.................ο κ τ ω ετών. Να μην σε κουράζω. Για όλους αυτούς θα μειωθούν οι συντάξεις και οι μισθοί κάποιων φουκαράδων. Νάσαι καλά , γράψε και άλλα.
Κι ομως, οι δημοσιοι λειτουργοι, αυτοι οι οποιοι πληρωνονται με ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ δεν ειναι μονο οι 600.000κατι που περιγραφονται στου καταλογους, υπαρχουν συμβασιουχοι,αορτιστου, δημοτικοι κλπ κλπ κλπ κλπ υπαλληλοι οι οποιο δε φαινονται σε αυτη τη λιστα, εκει ειναι μονο οι "μονιμοι".
Κατα τα λοιπα συμφωνουμε απολυτα, το "μειωστε τις συνταξεις" το ποπολο,οι μπουφοι το συνδιαζουν με τους χαμηλοσυνταξιουχους των 300-400Ε, δεν παει ο νους τους σε αυτους που ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ παιρνουν 3-4-4,5k το μηνα. Αφου εχουν παρει και το πλουσιοπαροχο εφαπαξ τους.
ρε παίκτη για στάσου και λίγο...
παίρνω παράδειγμα τον εαυτό μου... πληρώνω δύο ταμεία κύριας ασφάλισης ΙΚΑ και ΤΣΜΕΔΕ ... σε τρία χρονάκια θα έχω 40 χρόνια ασφάλισης στο ΙΚΑ πάντα στην ανωτάτη κλάση και το όριο ηλικίας (62 χρόνων) οπότε δικαιούμαι να συνταξιοδοτηθώ.. .στα 67 μου θα έχω 35 χρόνια ασφάλισης στο ΤΣΜΕΔΕ όλα πληρωμένα σύμφωνα με τους κανονισμούς οπότε επίσης δικαιούμαι να συνταξιοδοτηθώ...
θα μπορούσα να έχω και μία επιχείρηση και να είμαι ασφαλισμένος στον ΟΑΕΕ και να πληρώνω και εκεί και να συμπληρώσω και εκεί τα χρόνια ασφάλισης και τα όρια ηλικίας...
γιατί δηλαδή δεν πρέπει να πάρω πλήρη σύνταξη και από τα δύο ασφαλιστικά ταμεία και μάλιστα τις ανώτατες με δεδομένο ότι οι ασφαλιστικές μου εισφορές στο ΙΚΑ για παράδειγμα είναι μαζί με τον εργοδότη μου γύρω στα τριάντα χιλιάρικα τον χρόνο και κοντά στο δεκάρικο είναι οι ασφαλιστικές εισφορές που πληρώνω προσωπικά στο ΤΣΜΕΔΕ ??
δεν το κατάλαβα αυτό ... πλήρωσα για να πάρω... όποιος δεν πλήρωσε να πάρει αρχίδια και να ψοφήσει της πείνας... 360 και πολύ του είναι...
Εσυ που πληρωσες ΦΥΣΙΚΑ και να παρεις. Αλλα θα παρεις ειτε συνταξη ή εφαπαξ και αναλογικα με τα λεφτα που πληρωσες. Τα ταμεια παντως τα βουλιαξαν αυτοι οι οποιοι βγηκαν στη συνταξη απο τα 40 τους και πηραν και το ξεγυρισμενο εφαπαξ και συνταξη ιλιγγιωδη. Και ναι, φυσικα και μιλαμε ΚΥΡΙΩΣ για συνταξιουχους του δημοσιου.
Φυσικα το ασφαλιστικο ειναι μεγαλο θεμα και πρεπει να οργανωθει απο το 0 και αυτο.
θα μπορουσε να τους αφησει να τρεχουν στο παρων συστημα.το ασφαλιστικό θέλει απλές λύσεις οι οποίες όμως θα θίξουν κεκτημένα και δυστυχώς θα έχουν επίπτωση σε κάποιους οι οποίοι θα είναι σε ενδιάμεσα στάδια...
(1) καθιέρωση εθνικής σύνταξης η οποία θα δίνεται στα 67 σε ΟΛΟΥΣ ... χαμηλές ασφαλιστικές εισφορές γιαυτήν πάντα αναλογικά με την μισθοδοσία ή τα έσοδα και με αναδιανεμητικό χαρακτήρα και κρατική ενίσχυση
(2) καθιέρωση της λεγόμενης αποταμιευτικής σύνταξης στην οποία θα συνεισφέρουν αποκλειστικά ο εργαζόμενος και ο εργοδότης κατόπιν κοινής συμφωνίας με ελάχιστο 1% του μισθού,χωρίς μέγιστο από πλευράς εργαζομένου και με μέγιστο 5% από πλευράς εργοδότη.. δηλαδή ο εργαζόμενος λέει θέλω να βάζω 10% από τον μισθό μου τον μήνα ο εργοδότης βάζει άλλα 5% και έτσι αποταμιεύονται 15%...
από αυτά το κράτος κρατάει 1.5% (το 10%) τα οποία και δεν επενδύονται και ΕΓΓΥΑΤΑΙ τις ελάχιστες αποδόσεις που προβλέπουν τα ασφαλιστικά συμβόλαια (για παράδειγμα σήμερα στην Ελλάδα το Εγγυημένο Μαθηματικό Επιτόκιο είναι 2.25% δηλαδή τα συνταξιοδοτικά προγράμματα βρέξει-χιονίσει πρέπει να αποδόσουν στον ασφαλισμένο 2.25% των όσων έχει πληρώσει) όπως επίσης και την βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος (αν κάποια ασφαλιστική πέσει έξω τα όποια κεφάλαια και συσσωρευμένες αποδόσεις πληρώνονται από το κράτος στους ασφαλισμένους για σύνταξη)...
επίσης αλλάζει και η νομοθεσία περί ασφαλιστικών εταιρειών και δίνεται η δυνατότητα μεταφοράς των κεφαλαίων και αποδόσεων μεταξύ διαφορετικών ασφαλιστικών εταιρειών έτσι ώστε να καλύπτεται ο εργαζόμενος σε περίπτωση αλλαγής εργοδότη (που πιθανόν να συνεπάγεται αλλαγή ασφαλιστικής εταιρείας)...
το πρόβλημα είναι το μεταβατικό στάδιο και το τι γίνονται οι σημερινοί ασφαλισμένοι οι οποίοι έχουν πχ 20 χρόνια ασφάλισης ....
θα μπορουσε να τους αφησει να τρεχουν στο παρων συστημα.
θα μπορουσε να τους αφησει να τρεχουν στο παρων συστημα.
Ωραία τα λεει ο τραμούλης, θα μπορούσε να γίνει
πολιτικός , αλλά τα κατάφερε να αποκαλυφτούν τα στοιχεία του :S
Εβαλε ένα έγγραφο σε ένα ποστ που είχε μισοσβήσει το
ονοματεπώνυμο του , αλλά φαινόντουσαν τα αρχικά του.
Αυτό , μαζί με διάφορα στοιχεία που αποκαλυψε ο Τραμ. , έκανε
τον Τερρελλ ( νικ) να ταυτοποιήσει τον Τραμ. και να στειλει με πμ
τα στοιχεία του σε πολλούς.
Μετά έβαζε την φωτο του Τραμ. σε ποστ του.
Τώρα ο Τραμου αν πολιτευτεί ,οι δημοσιογραφοι θα βγαζουν ποστ του
στο μπουρντελα και θα γελαάει ο κόσμος !
Ωραία τα λεει ο τραμούλης, θα μπορούσε να γίνει
πολιτικός , αλλά τα κατάφερε να αποκαλυφτούν τα στοιχεία του :S
Εβαλε ένα έγγραφο σε ένα ποστ που είχε μισοσβήσει το
ονοματεπώνυμο του , αλλά φαινόντουσαν τα αρχικά του.
Αυτό , μαζί με διάφορα στοιχεία που αποκαλυψε ο Τραμ. , έκανε
τον Τερρελλ ( νικ) να ταυτοποιήσει τον Τραμ. και να στειλει με πμ
τα στοιχεία του σε πολλούς.
Μετά έβαζε την φωτο του Τραμ. σε ποστ του.
Τώρα ο Τραμου αν πολιτευτεί ,οι δημοσιογραφοι θα βγαζουν ποστ του
στο μπουρντελα και θα γελαάει ο κόσμος !