jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Μπορείς να καταλάβεις Τζωνάκυ
κάτι από τα σύμβολα στην απόδειξη ;
Το jω τι σημαίνει ; Ξερεις ;
Θυμίζει λίγω johnny.
Για πες...
ασε ρε λαλακη
Μπορείς να καταλάβεις Τζωνάκυ
κάτι από τα σύμβολα στην απόδειξη ;
Το jω τι σημαίνει ; Ξερεις ;
Θυμίζει λίγω johnny.
Για πες...
Νομιζω τα κλιμακια του ΙΚΑ γενικως ξαμολιούνται οταν πλησιαζει ο χρονος παραγραφης της οφειλης και φοβουνται μην τους κατηγορησουν για απιστία, αν τα αφησουν να παραγραφούν. Νομίζω, ξαναλέω.Τούτοι δεν ήταν που θα καταργούσαν τον ΕΝΦΙΑ; Μαντέψτε τι πήρε το μάτι μου. Κλιμάκια του ΙΚΑ έχουν βγει και κόβουν κοστούμια σε ιδιοκτήτες οικοδομών που τις κατασκεύασαν τα τελευταία -δεν ξέρω πόσα- χρόνια και δεν έχουν πληρώσει το ΙΚΑ. Θα μου πείτε, καλά δεν κάνουν; Καλά κάνουν, αλλά τώρα που το θυμήθηκαν, έχουν οι άλλοι να τα δώσουν;
Ας τα εδιναν στην ωρα τους λοιπον....τωρα να κοψουν το λαιμο τους να τα βρουνε αφου τις καλες εποχες δεν τα εδωσαν οταν επρεπεΒρε το τυπικά σωστό είναι να τα πάρεις από αυτούς που χρωστάνε. Το θέμα είναι ότι όλοι αυτοί ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ για να γλιτώσουν τον ΕΝΦΙΑ και τώρα τους έρχεται κι αυτό. Το πραγματικό πρόβλημα όμως είναι ότι πολλοί ίσως να μην έχουν να τα δώσουν. Το σπίτι το έφτιαξαν τις καλές εποχές που υπήρχε χρήμα. Τότε έπρεπε να τους τα πάρουν.
Καλά τους κάνει,να τους γαμήσει....ειδικά αυτούς που χρωστάνε και είχαν γράψει στα αρχίδια τους την περαίωση πριν μερικά χρόνια...........Τούτοι δεν ήταν που θα καταργούσαν τον ΕΝΦΙΑ; Μαντέψτε τι πήρε το μάτι μου. Κλιμάκια του ΙΚΑ έχουν βγει και κόβουν κοστούμια σε ιδιοκτήτες οικοδομών που τις κατασκεύασαν τα τελευταία -δεν ξέρω πόσα- χρόνια και δεν έχουν πληρώσει το ΙΚΑ. Θα μου πείτε, καλά δεν κάνουν; Καλά κάνουν, αλλά τώρα που το θυμήθηκαν, έχουν οι άλλοι να τα δώσουν;
Καλά τους κάνει,να τους γαμήσει....ειδικά αυτούς που χρωστάνε και είχαν γράψει στα αρχίδια τους την περαίωση πριν μερικά χρόνια...........
H περαιωση ειναι αλλη πουστια...αλλα τεσπα. ΑΠο την εφορια και το κρατος κανεις δεν γλυτωνει (μικρος)Έτσιιιιιιιιιιιιιιιιι,ξέρω πολλά μουνόπανα που τους δόθηκε ευκαιρία με την περαίωση και την έγραψαν στα αρχίδια τους...
Η ταβέρνα-ταβέρνα όμως κτλ.....
Γαμήστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε τους................
Έτσιιιιιιιιιιιιιιιιι,ξέρω πολλά μουνόπανα που τους δόθηκε ευκαιρία με την περαίωση και την έγραψαν στα αρχίδια τους...Ας τα εδιναν στην ωρα τους λοιπον....τωρα να κοψουν το λαιμο τους να τα βρουνε αφου τις καλες εποχες δεν τα εδωσαν οταν επρεπε
ελα ρε αδερφαρες τσυριζαιοι
δεν υπαρχει τωρα ανθρωπιστικη κριση ;
δεν εχουν φτασει οι φορολογουμενοι απο τα κακα μνημονια στα φορολογικα τους ορια ;
δεν πεινανε πια οι ανθρωποι;
ου να χαθειτε λαμογια
κοροιδευατε τον κοσμο 5 χρονια τωρα
εσεις αρχιπροδοτες τσυριζαιοι κρατατε τα μνημονια
τα θελατε απο παντα για να λαικιζετε και να δεσετε τον κοσμο να σας κανει κυβερνηση
αλητες ρουφιανοι γερμανοτσολιαδες τσυριζαιοι αρχιτσιρκουλα θα ερθει η ωρα σας
οι θηλιες ηδη εχουν περαστει στα λαιμουδακια σας
Εδω μερικοι ΣΥΡΙΖΑιοι ομως οταν ελεγα οτι πρεπει να κοβουν αποδειξη κοροιδευαν και λεγανε δε θα κανουμε τους ρουφιανους.Ποσες φορες μου χει τυχει να ζηταω αποδειξη και να μου τη πεταει νευριασμενη επιδεικτικα η υπαλληλος λες και μου κανει χαρη.Και μιλαμε για μαγαζια που αποδεδειγμενα εχουν πολυ και σταθερη δουλεια.Ας τα εδιναν στην ωρα τους λοιπον....τωρα να κοψουν το λαιμο τους να τα βρουνε αφου τις καλες εποχες δεν τα εδωσαν οταν επρεπε
Δεν εισαι ο μονος και εμενα μου εχει συμβει. Οσο για το ρουφιανους τωρα να μην κλαινει για τα μετρα και ειδικα για τον φπα. Το 23% οπως και επι ΝΔ ετσι και τωρα σημαινει 10% επιπλεον κλεψιμο απο τα μαγαζια.Εδω μερικοι ΣΥΡΙΖΑιοι ομως οταν ελεγα οτι πρεπει να κοβουν αποδειξη κοροιδευαν και λεγανε δε θα κανουμε τους ρουφιανους.Ποσες φορες μου χει τυχει να ζηταω αποδειξη και να μου τη πεταει νευριασμενη επιδεικτικα η υπαλληλος λες και μου κανει χαρη.Και μιλαμε για μαγαζια που αποδεδειγμενα εχουν πολυ και σταθερη δουλεια.
Μια απόδειξη, η οποία αποτυπώνει χαρακτηριστικά την απόγνωση καταναλωτών και επαγγελματιών σχετικά με το πώς υπολογίζονται διαφορετικά οι τιμές στα είδη διατροφής, μετά την εφαρμογή των νέων συντελεστών ΦΠΑ, κάνει το γύρο του διαδικτύου.
http://[URL unfurl="true"]www.enikos.gr/data/photos/7d5bc121a21487a81fd8b8d70f84c866.JPG[/img[/URL]]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote] Τι είναι αυτό ? Από βιβλίο .............μαθηματικών?
Ναι ναι λες και θελουν εκλογες οι αλλοι να πανε στο 7%Αυτο το γουσταρω και γω. Γιατι με σιγουρους ψηφους το παιζουν μαγκες!
Αυτο το γουσταρω και γω. Γιατι με σιγουρους ψηφους το παιζουν μαγκες!Θα έχει μεγάλη πλάκα να μην πάρει ψήφο εμπιστοσύνης απόψε η Κυβέρνηση καί να τουμπάρει. Τότε θα σπάσει μεγάλη πλάκα ο Αδωνης Γεωργιάδης.