EnglandRules
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
τυπε μπορεις να ποσταρεις τη φοτο με τα δολαρια ζιμπαμπουε που τα σκουπιζουν.μεγαλη να ειναι ωστε να κατεβει ευκολα.Με την δραχμή θα γίνουμε εκατομμυριούχοι τύπε
http://[URL unfurl="true"]www.sigmalive.com/assets/image/imageArticle/dollarZimbabwe.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.newmoney.gr/media/k2/items/cache/1e90843ed2f7c9c7030b4878f0693829_XL.jpg?t=-62169984000[/img[/URL]]
[img]https://news.makedonias.gr/wp-content/uploads/2015/06/zimpampoue.jpg
εχει ενα μεγαλο θετικο το grexit....οσοι εχουνε σε ευρω καταθεσεις στο εξωτερικο θα ερχονται και θα αγοραζουνε τα παντα εγχωρια...καποιος που βουλιαζει στα χρεη πρωην επιχειρηματιας θα δινει την βιλα η την φερραρι μιση τιμη...πολλες ευκαιριες να τους τσακισουμε τωρα....
Πρέπει να υπάρχει σατανικό σχέδιο από την πλευρά ΣΥΣΣΩΜΗΣ της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν τον Τσίπρα όχι σε «Ανδρέα Παπανδρέου», όπως συνήθως λέγεται, αλλά σε νέο Εθνάρχη του είδους του Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση, είναι ολοφάνερα τα πράγματα: Χάσανε τις εθνικές εκλογές, συντρίφτηκαν στο δημοψήφισμα. Και πως αντιδρούν;
Συνεχίζοντας να καθυβρίζουν τον Τσίπρα προσωπικά και τον ΣΥΡΙΖΑ γενικά, να συντάσσονται αναφανδόν με τους δανειστές στο όνομα του «ευρωπαϊσμού». Να συντάσσονται με οτιδήποτε είναι διεφθαρμένο και διαπλεκόμενο στην ελληνική κοινωνία (ιδιωτικά κανάλια, ρουφιάνους δημοσιογράφους, διαπλεκόμενους μεγαλοεργολάβους). Συντάσσονται δηλαδή με οτιδήποτε σιχαίνεται και μισεί η συντριπτική πλέον πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας.
Οι δανειστές συνεχίζουν να επιτίθενται στη χώρα και τον λαό της και αυτοί συντάσσονται με τους εχθρούς. Αυτό το αντιλαμβάνεται πλέον η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού όπως φάνηκε ξεκάθαρα στο δημοψήφισμα.
Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πως συνεχίζουν ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, να μην μαθαίνουν από τα λάθη τους και να τα επαναλαμβάνουν με θρησκευτική προσήλωση. Κάνουν τα πάντα για να συντριβούν εκ νέου σε οποιαδήποτε εκλογική αναμέτρηση. Για ποιο λόγο αυτή η επίμονη ηλιθιότητα που τους οδηγεί από ήττα σε ήττα; Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι;
Δεν είναι μόνο αυτό: δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι και διεφθαρμένοι, και ανίκανοι
Εχω δεκαδες λογους για να είμαι υπερ του ευρώ, αλλά θα σταθώ στα 2 δύσκολα χρόνια.
Μπορείς να μας τα περιγράψεις πως θα είναι αυτά τα δύο δύσκολα χρόνια?
Πόσο δύσκολο θα είναι αν δεν μπορείς να εισάγεις τρόφιμα, μηχανήματα, ανταλλακτικά, εξοπλισμό, φαρμακα, καύσιμα?
Τι πληθωρισμό θα εχεις?
Ποσες υποτιμήσεις θα κανουμε?
Η υποτίμηση με πτωχότερο ή πλουσιότερο λαλάκι????
Οι παραπάνω μήπως εχουν συμφέροντα υπερ της δραχμής?
Αντε φαε σανο λαλακι...
Ευστοχες οι ερωτησεις-αποριες σου.Γιατι δεν πας να ρωτησεις καποιον που τρεφεται απο τα σκουπιδια.Ειμαι σιγουρος οτι θα παρεις απαντησεις σε ολα.
Ζουμε γι αυτη τη μερα τυπε.
Δεν κρυβω οτι κρυφος μου ποθος και ονειρο ειναι να υπηρετησω στη Βασιλικη Χωροφυλακη η το Βασιλικο Ναυτικο
Ευστοχες οι ερωτησεις-αποριες σου.Γιατι δεν πας να ρωτησεις καποιον που τρεφεται απο τα σκουπιδια.Ειμαι σιγουρος οτι θα παρεις απαντησεις σε ολα.
Το αστείο είναι οτι υπαρχουν ανοητοι που τους υποστηρίζουν και πιστεύουν οτι αυτοι οι προδότες πρόσφεραν έργο και θα μας σώσουν.Πρέπει να υπάρχει σατανικό σχέδιο από την πλευρά ΣΥΣΣΩΜΗΣ της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν τον Τσίπρα όχι σε «Ανδρέα Παπανδρέου», όπως συνήθως λέγεται, αλλά σε νέο Εθνάρχη του είδους του Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση, είναι ολοφάνερα τα πράγματα: Χάσανε τις εθνικές εκλογές, συντρίφτηκαν στο δημοψήφισμα. Και πως αντιδρούν;
Συνεχίζοντας να καθυβρίζουν τον Τσίπρα προσωπικά και τον ΣΥΡΙΖΑ γενικά, να συντάσσονται αναφανδόν με τους δανειστές στο όνομα του «ευρωπαϊσμού». Να συντάσσονται με οτιδήποτε είναι διεφθαρμένο και διαπλεκόμενο στην ελληνική κοινωνία (ιδιωτικά κανάλια, ρουφιάνους δημοσιογράφους, διαπλεκόμενους μεγαλοεργολάβους). Συντάσσονται δηλαδή με οτιδήποτε σιχαίνεται και μισεί η συντριπτική πλέον πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας.
Οι δανειστές συνεχίζουν να επιτίθενται στη χώρα και τον λαό της και αυτοί συντάσσονται με τους εχθρούς. Αυτό το αντιλαμβάνεται πλέον η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού όπως φάνηκε ξεκάθαρα στο δημοψήφισμα.
Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πως συνεχίζουν ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, να μην μαθαίνουν από τα λάθη τους και να τα επαναλαμβάνουν με θρησκευτική προσήλωση. Κάνουν τα πάντα για να συντριβούν εκ νέου σε οποιαδήποτε εκλογική αναμέτρηση. Για ποιο λόγο αυτή η επίμονη ηλιθιότητα που τους οδηγεί από ήττα σε ήττα; Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι;
Δεν είναι μόνο αυτό: δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι και διεφθαρμένοι, και ανίκανοι
ρωτησα εγω χθες...μου ειπε αν εχω 100 ευρω να του δωσω να παρει κανενα call-girl
Δηλαδή πήρε εντολή για να ... προσπαθεί, ε?και προσπαθει για αυτο....επισης ομως δεν πηρε εντολη για σκληρα μετρα ;)
Τώρα με την δραχμή δεν θα πιάνει μια το σπίτι τύπεΑ ρε κοροιδο της τραπουλας.
Τώρα με την δραχμή δεν θα πιάνει μια το σπίτι τύπε
Τώρα με την δραχμή δεν θα πιάνει μια το σπίτι τύπε
Αυτοί που έχουν ανεξόφλητα στεγαστικά δάνεια θα τους τα πάρουν οι Γερμανικές τράπεζες τύπε επειδή στην ουσία σε αυτές θα χρωστάνε.etsi k alliws den ta poylame type
Κ εσυ την εκανες την καλη η τα εβαλες στο μουσκιο?