Koιτα πιστευω οτι πρεπει να κρατησει και ενα καλο ποσοστο το οχι. Ωστε και μετα να "κρεμεται" σαν απειλη.. Ενα προγραμμα δε τελειωνει με μια τζιφρα. Ενα 45 % οχι πχ θα κρεμεται παντα απο πανω τους, στα επομενα σταδια του οποιο μελλοντικο προγραμματος.
Θα μου πεις το υπολογιζουν ακριβως? Αλλα παιζουν και ξερουν ακριβως σε ποιες δεξαμενες θα πατησουν.
Αλλιως αν ηταν θα εβαζαν συνδικατα, οργανωσεις κλπ να οργιασει το ΟΧΙ. Εχουν τους μηχανισμους πιστευω να το κανουν.
Αλλα το κυριοτερο θα φροντιζαν να πανε σε δημοψηφισμα απο πιο πριν, οταν υπηρχε ακομη ο ELA , ωστε να μη παιξει κατι με τις τραπεζες. Τωρα υπο αυτες τις συνθηκες ειναι σα να θελουν να υπονομευσουν τη δικη τους θεση.
Θα μου πεις και παλι θα μανιπουλαρουν απολυτα ενα δημοψηφισμα? Οχι γιατι αυτο το κανουν μονο επειδη θελουν να απεγκλωβιστουν. Διοτι δεν ειναι ο Τσιπρας , ο Λαφαζανης και ο Στρατουλης ΤΟ καθεστως, οπως δεν ειναι ο Χατζηδακης, ο Κυρ. Μητσοτακης και ο Αδωνις Γεωργιαδης.
Το ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΙΚΟ καθεστως που στηριζει το ΣΥΡΙΖΑ, ητοι κρατικοολιγαρχες, υψηλοβαθμη κρατικη γραφειοκρατια κλπ, κερδισμενο θα ναι ετσι και αλλιως.
Με ΝΑΙ ,μενουμε ευρωπη, ρεει χρημα, πεφτουν ΕΣΠΑ , ετσι και αλλιως ο λογαριασμος θα παει στα κοροιδα.
Με ΟΧΙ, αντιο κακια ευρωπη και λιτοτητα, κοβουμε δραχμουλα το κρατος ριχνει χρημα και εμεις παιρνουμε εργα και συνεχιζεται το παρτυ. Τα γνωστα κοροιδα παλι θα υποστουν το οποιο κοστος , δλδ πληθωρισμο, ενω τιποτα δεν αποκλειει οτι θα υπαρχουν σκληρα μετρα λιτοτητας κλπ , πασπαλισμενα παλι με την καταλληλη δοση υπερηφανειας " για το καλο του λαου" κλπ.
Παντως δε μου καθεται καλα, οτι οι διαπραγματευσεις στις οποιες δε τα βρηκαν, αφορουσαν το ΦΠΑ και τις συνταξεις. Κατι πιο χοντρο θα ηταν σιγουρα και πιστευω οτι ηταν το κουρεμα ( με την οποια μορφη ) .