tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
δινει κωλο...γαμησε μας ρε
είσαι wrong size, wrong sex, wrong age
δινει κωλο...γαμησε μας ρε
έχεις δοκιμάσει να κλείσεις αεροπορικό εισητήριο παίκτη μου με ελληνική πιστωτική ?? έχεις δοκιμάσει να κλείσεις ξενοδοχείο στο εξωτερικό με ελληνική πιστωτική παίκτη μου ?? έχεις δοκιμάσει να ανανεώσεις την συνδρομή σου σε πχ μια ξένη εφημερίδα με ελληνική πιστωτική παίκτη μου ??
...το χω γραψει πριν με ρωτησεις καν...το ΟΧΙ σημαινει οτι, αν οχι ηδη, το επομενο λεπτο πρεπει να πας στο χωραφι και το μαντρι για τα βασικα(κυριολεκτω)...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ να το βαλεις μπροστα,η παραγωγη της χωρας ΔΕΝ καλυπτει τις βασικες αναγκες καν σε τροφη...η πας η πεινας...και βεβαια επειδη δεν υπαρχει περιπτωση να παει κανεις ,χιλιες φορες καφετερια και ποζερια...το ΝΑΙ θα ειναι συντριπτικο...θα προτιμησει ο κοσμος(ετσι αφουγκραζομαι) εναν ταπεινωτικο συμβιβασμο παρα ενα γενναιο αλμα στο δυσκολο δυσβατο ανεξαρτητο ομως μελλον....
υγ...διατηρω ομως ακομα την αποψη ΠΩΣ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΒΛΑ...
ο γερμανος ηλεκτρολογος ρε μαλακα εχει μερσεντε πετνακοσαρα τριπατη μαιζοναιτα εξοχικα σε 2 ευρωπαικες χωρες και κοτερο....βλημα
Εχεις ρωτησει κανεναν εμπορο πώς τα βγαζει περα αυτες τις μερες κομματοσκυλο?
και οχι μονο η γιαννα και ο βαρδης και το παιδοβουβαλο (μαρινακης)Η Γιαννα δεν στηριζε Συριζα τύπε?
Τωρα σου ξινισε?
ΕΧΩ ρωτησει 976!...ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΖΟΡΙ!Στα ορια τους....παλευουν με το τσουναμι...Εχεις ρωτησει κανεναν εμπορο πώς τα βγαζει περα αυτες τις μερες κομματοσκυλο?
Δε χρειάστηκε. Εσύ; Όντως καίγεσαι για κάτι από αυτά και έχεις πρόβλημα ή το λες σα το Βαρβιτσιώτη που τα έβαψε μαύρα γιατί δεν μπορεί να παίξει angrybirds στο κινητό του;
Δηλαδή από τις 52 εβδομάδες του χρόνου, επείγει τώρα να ανανεώσει κάποιος τη συνδρομή του σε περιοδικό;
Να κάνει κράτηση κάποιος δωμάτιο μπορεί σίγουρα και με τηλέφωνο. Είμαι σίγουρος πως θα δείξουν κατανόηση.
Και στο κάτω κάτω, υπάρχουν και οι pre-paid, υπάρχει και το e-banking.
είσαι wrong size, wrong sex, wrong age
Τυπε η Γιαννα προεκλογικα δεν στηριζε Τσιπρα??
η κόρη μου πάντως που χρειάστηκε να κλείσει εισητήριο αεροπορικό για να πάει να ψηφίσει η κάρτα της δεν έγινε δεκτή.. και είναι χρεωστική έχει και e-banking ...
μην ψηφισετε ΟΧΙ γιατι τη γιαννα (μια ειναι η γιαννα) το βαρδη, το μαρινακη, τον αλαφουζο, το μπομπολα
θα τους κανετε μεταναστες θα αφησουν τα αγαπημενο τους ψυχικο και την αγαπημενη τους εκαλη
και θα παρουν τα βουνα (της ελβετιας και του λονδινου)
πως θα ζησουν με capital controls και ημερησιο οριο αναληψης
οι κλεφταραδες
ο γερμανος ηλεκτρολογος ρε μαλακα εχει μερσεντε πετνακοσαρα τριπατη μαιζοναιτα εξοχικα σε 2 ευρωπαικες χωρες και κοτερο....βλημα
SOS - 18 Μαιου 2015
Βαρουφάκης το Μάιο ΤΟΥ 2015: Κακά τα ψέματα, αν γίνει δημοψήφισμα θα είναι για το ευρώ
]
Δειτε το τελος στο 34ο λεπτό!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ