jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Πόσα?Παρόλο που δυστυχως ειναι μέλος σε κάτι το πολυ βρώμικο
το βρωμικο ειναι να εισαι παιδοφιλος και να κανεις ματι σε παιδια του δημοτικου
Πόσα?Παρόλο που δυστυχως ειναι μέλος σε κάτι το πολυ βρώμικο
1,50 εδινε το ΝΑΙ χθες και 2,50 το ΟΧΙ.Ξέρει κανείς από γραφεία στοιχημάτων τι δίνουν για το ΝΑΙ ή ΟΧΙ
1,50 εδινε το ΝΑΙ χθες και 2,50 το ΟΧΙ.
Λογικά επιστρεφονται τα ποσά.Αν δεν γίνει δημοψήφισμα, χάνουν
τα στοιχηματικά γραφεία !
Εφοσον συμφωνησουν και τερματισθει η περιπετεια, ειναι οκ για μενα.
Εγώ φίλε μου δεν περιμένω τίποτα μα απολύτως τίποτα. Απλά γράφω τι λένε κάποιοι ανα τας οδούς καί τας πλατείας. Καί κακά έκανα που τα μετέφερα. Νάσαι καλά.
μαλιστα αφεση αμαρτιων στο τσιρκο
ωραια
ααααααααααααααααααααααααχαχαχαχα !
Και εγώ το 2004 ψήφισα ΝΔ , νομίζοντας ότι θα γίνει κάθαρση
στο σάπιο Πασοκ, αλλά η ΝΔ ήταν σχεδον χειρότερη !
Τα βόδια της ΝΔ αποτελείωσαν το Κρατος .
Ντρέπομαι που το λέω αλλά ήμουν ΝΔ.
Ρε μουνια που ειστε πισω απο αυτο το νικ,ποιος θα τους δικάσει, εσείς?μαλιστα αφεση αμαρτιων στο τσιρκο
ωραια
Oχι απαραιτητα...μπορει ας πουμε να ζητησει τον Πειραια τπτ ξερονησια εκει μωρε που ειναι γκριζα ζωνη...!Και να το αποπληρωσουμε μετα στην Τουρκια με μηδενικο επιτοκιο.
:S
Σωστά είναι όλα αυτά που λές (γράφεις) φίλε Αντώνη αλλά αυτοί είναι περέες από διάφορους ,δισφόρων ηλικιών και μόρφωσης που μπλαμπλαδίζουν στην Φωκίωνος Νεγρη στην Κυψέλη. Περαστικός ήμουν καί τους άκουσα. Μπορεί καί να μήν τους ξανασυναντήσω μέχρι που να πεθάνω.Αυτόματη ή ημιαυτόματη έξοδος της Ελλάδας από την ΕΕ τι να σου πώ. Αλλά μια καί το συζητάμε τώρα . Το να μην πλήρώνουν οι τράπεζες συντάξεις καί να μην δέχονται τα μπουρδελο πρατήρια κάρτες δεν είναι χούντα? Τον καιρό της Χούντας είχε πάει το ΦΠΑ στο 23% ? Αστα να πάνε , δικαιολογημένα κάποιοι λένε για ακραίες - ηλίθιες καταστάσεις.να πεις στους στρατοκαυλους λοιπον οτι αλλη ειναι η δουλεια του στρατου και οχι η χουντα που ονειρευονται - επεμβαση του στρατου ισοδυναμει με αυτοματη εξοδο απο την ΕΕ
Ρε μουνια που ειστε πισω απο αυτο το νικ,ποιος θα τους δικάσει, εσείς?
πεστο ρε παπαρα οτι εισαι συνενοχος στην καταστροφη που μας το παιζεις παρθενοπη
αυτοι που περιμενουν ωρες στις ουρες για να παρουν 60 ευρω
ενταξει παιδοφιλε;
Δε τους κοβω, ακομα και οι στρατογκαβλοι φλωρεψανε.
Αχ, που παει αυτη η χωρα. :'(
http://[URL unfurl="true"]www.onalert.gr/image/?w=630&src=/files/Image/ONALERTPHOTOS/GES/EIDIKESDYNAMEIS/tziakis.jpg[/img[/URL]]
;D
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Φίλε Τσάμπο, τη στιγμή που δεν υπάρχει εντολή από
τις ΗΠΑ για πραξικόπημα στην Ελλάδα, δεν υπάρχει κανένας λόγος
ανησυχίας.
Σε ευχαριστώ και πάλι για το σάίτ libgen.org που μου υπέδειξες .
Είναι αντίστοιχο με το avasearch.se.