poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
Μπα θα παρει σβαρνα τα συνορα ο τύποςΘα πεταχτεις μεχρι Σκοπια ή Βουλγαρια να κανεις αναληψη τύπε?
Μπα θα παρει σβαρνα τα συνορα ο τύποςΘα πεταχτεις μεχρι Σκοπια ή Βουλγαρια να κανεις αναληψη τύπε?
δεν πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουμε σαν λαός να κοιτάμε το τομάρι μας! Και το ξαναλέω σε ποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα απαγορεύτηκαν τα τασάκια αλλα όχι το καπνισμα
Δεν ξέρω για debit, η πιστωτική θα δουλεύει (credit cash και όχι cash σε σύνδεση με τον λογαριασμό όψεως).MASTERCARD DEBIT και πιστωτικη ΕΘΝΙΚΗΣ
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Τι του απαντας μωρε, εδω ανακατεψε και τα τασακια στα μαγαζια τωρα, το ατομο δεν παιζεται.
Θα πεταχτεις μεχρι Σκοπια ή Βουλγαρια να κανεις αναληψη τύπε?
Τύπε σκεψου απο σενα μεχρι προμαχωνα ποσα χωρια και πολιτειες θα εχουν σκεφτει το ιδιοΘεσσαλονίκη στέρεψαν τα ΑΤΜ και λέμε 2-3 φίλοι να πεταχτούμε μέχρι τα σύνορα , μάλλον Προμαχώνα
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Σημερα δεν σου στειλα αρκετα φιλια ;)
ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: Από την πλαϊνή πόρτα έφυγαν Καμμένος και Κατρούγκαλος!
Δε μιλάει δε λαλάει κανείς από τους λαλίστατους Υπουργούς και είναι λογικό...
Εμείς προσπαθούμε να το δούμε και από την ανθρώπινη πλευρά, καθώς αντιλαμβανόμαστε και τη θέση αυτών των ανθρώπων!
Η πίεση είναι μεγάλη ειδικά όταν δείχνει να ξεφεύγει η κατάσταση..
Δεν μπορεί όμως να μην έχουν να πουν κάτι σε αυτές τις κρίσιμες ώρες που βιώνουμε!!!
Σημασία έχει ότι υπάρχει ακόμα και τώρα λίγος χρόνος για τη σωστή επιλογή!
Ευχόμαστε η Κυβέρνηση να πάρει τη σωστή απόφαση!
www.newsone.gr/paraxena/54469-ypoyrgiko-symboylio-apo-ten-plaine-porta-ephygan-kammenos-kai-katroygkalos?ref=yfp]http://www.newsone.gr/paraxena/54469-ypoyrgiko-symboylio-apo-ten-plaine-porta-ephygan-kammenos-kai-katroygkalos?ref=yfp[/url]
όπα παραβίαση του πλαφόν αναλήψεων δεσποσύνη...
Ποτέ τα φιλιά σου δεν ειναι αρκετα.:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Σημερα δεν σου στειλα αρκετα φιλια ;)
Εγω ενα πραγμα αντιλαμβανομαι.
Απο σημερα ζουμε την Ελλαδα ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
Το προγραμμα τελειωσε, αρα εχουμε ηδη την πρωτη ημερα ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
Αυτο δεν θελατε?
Αυτο δεν φαγωθηκατε?
Ε ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
Μπα, εμας οι πολιτικες εξελιξεις μας ανεβαζουν την λιμπιντοόπα παραβίαση του πλαφόν αναλήψεων δεσποσύνη...
;)Ποτέ τα φιλιά σου δεν ειναι αρκετα.
Εδω ο κοσμος καιγεται κι εμεις...
Η Ελλαδα θα σωθει οριστικα οταν κυβερνησουμε εμεις οι δυο θησαυρε μου :-*;)
Λατρεία μου
Λες να ξαναβγει ο Τσιπρας??Ο Σαμαράς δεν ξαναβγαίνει, όσο και να αγωνίζεσαι !
Διασκέδασε τώρα που κάνει δροσιά !