tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Καθόλου παράξενο ...
το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει...
Καθόλου παράξενο ...
obwian δυστυχως ολα αυτα ειναι και θέματα ανατροφής και σε τι οικογενεια έχει μεγαλωσει το παιδι. Αν έχεις ενα παιδι και το αφηνεις να κάνει οτι θέλει ειναι λογικο. Και απο την ανατροφη ξεκινάει.
Αντιμίλησες στον καθηγητη? έκανες καταληψη στο σχολειο? στρατιωτικά καψώνια. Κάθε μερα επι 1 εβδομάδα μαζι μου 5 το πρωι ξύπνημα τρέξιμο 1 χιλιομετρο με 2 και 50-100 κάμψεις λέγοντας δεν θα ξανακλεισω σχολειο που δεν μου ανήκει. Δεν θα ξαναδειξω ασέβεια σε χωρο που δεν ειναι δικος μου.Στα 45-50 μου ελπιζω να αντέχω ακομα να κάνω κάμψεις και να τρέχω.Για να τρέχουμε μαζι με τον γιο ή την κορη μου.
Αυτά που λές είναι λαϊκή ηθική. Οι πραγματικοί άρχοντες της κοινωνίας κονόμησαν και έγιναν άρχοντες γιατί δεν είχαν καμία ηθική. Είναι δίκοπο μαχαίρι και αναγκαίο "σχολειο" η απόλυτη ατομικιστική ελευθερία για αυτούς.
Λάθος κανεις. Δεν ηταν ολοι οι αρχοντες και οι στρατηγοι ανηθικοι. Και ηθικος αμα εισαι μπορεις να πάς μπροστα αρκει να μην αφηνεις τους μλκες να εκμεταλευτουν την ηθική σου.
obwian δυστυχως ολα αυτα ειναι και θέματα ανατροφής και σε τι οικογενεια έχει μεγαλωσει το παιδι. Αν έχεις ενα παιδι και το αφηνεις να κάνει οτι θέλει ειναι λογικο. Και απο την ανατροφη ξεκινάει.
Αντιμίλησες στον καθηγητη? έκανες καταληψη στο σχολειο? στρατιωτικά καψώνια. Κάθε μερα επι 1 εβδομάδα μαζι μου 5 το πρωι ξύπνημα τρέξιμο 1 χιλιομετρο με 2 και 50-100 κάμψεις λέγοντας δεν θα ξανακλεισω σχολειο που δεν μου ανήκει. Δεν θα ξαναδειξω ασέβεια σε χωρο που δεν ειναι δικος μου.Στα 45-50 μου ελπιζω να αντέχω ακομα να κάνω κάμψεις και να τρέχω.Για να τρέχουμε μαζι με τον γιο ή την κορη μου.
Ειτε έχει σχολειο ειτε οχι θα έχει ποινή τα πρωινά αμα έχει κανει κάτι σοβαρό. Η ποινη θα ειναι εντονη γυμναστική.
Και μπορει και απαγορευση εξοδου , κοψιμο χαρζτηλικιου για μια εβδομάδα κτλπ
Kοβεις στο κωλοπαιδο το χαρτζιλικη και στρωνει.
Περιμένεις να σηκωθει απο τις 5:00?
Θα τον σήκωνα εγώ.
Έγερσις έγερσις πρωινή έγερσις. Περάστε για πρωινη γυμναστική σε 5 λεπτά.
Ηταν. Πάντα υπερβαση των κανόνων έκαναν που επέβαλαν στους πιο ανίσχυρους για να υπερισχύουν. Οι αριστοκράτες του σήμερα είναι απόγονοι κλεπτών και σφαγέων του χθές. Πάντα έτσι γίνεται.
αυτος εδω δεν ηταν ανέντιμος ουτε ανήθικος. Αν ειναι να μιλήσουμε για σοβαρά προτυπα ομως και σοβαρους ηγέτες οχι να μου πεις "ηγέτες" σαν τους δικούς μας.
αυτος εδω δεν ηταν ανέντιμος ουτε ανήθικος. Αν ειναι να μιλήσουμε για σοβαρά προτυπα ομως και σοβαρους ηγέτες οχι να μου πεις "ηγέτες" σαν τους δικούς μας.
Θα σε γράφει στα αρχιδια του.
Εκτος αν βγει πουστης κ σε γράφει στην σουφρα του
1 μήνα χωρις φράγκο για εξόδους λογω απειθειας. Διοτι δεν κατέβηκε για πρωινη γυμναστική οπως ηταν προγραμματισμένο θα πάρω και ποινολογιο να γράφω
o ΓΑΠ ο οποίος παράνομα και καταπατώντας κάθε έννοια ευρωπαϊκής νομιμότητας έσυρε τη χώρα σε παράνομες διαδικασίες δανεισμού όπως οι τροϊκες και οι τράπεζες.Ποιος εδωσε το δικαιωμα στο τσιρκο του Συριζα να διασυρει διεθνως τη χωρα μου?