Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Ξερεις και ποια ειναι η δουλεια της?
ρε φιλε τι την νοιαζει να ξέρει για τον Ιουλιο Καισαρα? βρηκατε πράγμα για να την κράξετε
ποσο απαραδεκτοι ειστε?
Ξερεις και ποια ειναι η δουλεια της?
Πού την εκραξα ρε τύπε? Εγω την στηριξα κιολας.ρε φιλε τι την νοιαζει να ξέρει για τον Ιουλιο Καισαρα? βρηκατε πράγμα για να την κράξετε
ποσο απαραδεκτοι ειστε?
ξερεις εχουμε ανακαλυψει και μεις το γκουγκλΗ "μανα" δεν ειναι του Γκορκι?
Την "μανα" του Γκορκι την ειχα δανειστει στην εκτη δημοτικου απο την δανειστικη βιβλιοθηκη του σχολειου.ξερεις εχουμε ανακαλυψει και μεις το γκουγκλ
πάμε λαδακη πεθαινω για τις φωτογραφιες που ανεβαζεις το μεθυσμενο μπουλντογκακι τι απεγινε? το πλακωσε καμια χιονοστοιβαδα στο σεφιλντ?
Ααααα, σκεφτόμουνα ακριβώς το "Άλογο που κλαίει".
Μα ακριβώς λέμε.
Νομίζω πως "Η Μάνα" ήταν Ντοσκόϊ αλλά το "Άλογο που κλαίει" Παρατζάνοφ.
Αλλά δεν είμαι πλέον και 100% σίγουρος.
Το "Άλογο που κλαίει" είναι Ντονσκόι, είμαι σίγουρος! Κι αν σου πω που το είχα δει, δεν θα το πιστέψεις! Στο "Εσπέρια" στην Περγάμου, τότε ήταν σινέ τέχνης πριν γίνει τσοντάδικο.
Αλλά τί τους τα λέμε αυτά; Αυτοί εδώ και τις τσόντες σε DVD τις προτοείδαν, για σινέ τέχνης άστο καλύτερα...
ρε φιλε τι την νοιαζει να ξέρει για τον Ιουλιο Καισαρα? βρηκατε πράγμα για να την κράξετε
ποσο απαραδεκτοι ειστε?
ο Γκορκι δε σου εσπασε τα μουτρα που πιρφοριζες με τη μανα του?Την "μανα" του Γκορκι την ειχα δανειστει
Tο μεθυσμενο μπουλντογκακι o Τραμούλης , ήπιε τα
συνηθισμένα ουϊσκάκια του και έπεσε
τάβλα για ύπνο , στην κάτω πόζα ...
Επειδή ροχάλιζε πολύ, ο Βολταιράκος
που είναι angry bird , τον τσιμπάει να σταματήσει !
Τύπε, πιθανόν οι υποψήφιοι πελάτες συνδέουν την ασχετοσύνη περί Ρώμης με πιθανή ασχετοσύνη στις παρτούζες
αυτα τα λεει ο ανθρωπος που νομιζε οτι το σολζενιτσιν ηταν σεντερ φορ του γαυρου στην θρυλικη τετραδα μαζι με σαβιτσεφ λιτοφτσενκο προτασοφ και τον ειχε φερει στην ελλαδα ο σαλιαρελληςΤην "μανα" του Γκορκι την ειχα δανειστει στην εκτη δημοτικου απο την δανειστικη βιβλιοθηκη του σχολειου.
Ευτυχως ομως το αναβαθμισε ο ΓΑΠ τύπε και το θυμομαστε το νησι καθε φορα που μιλαμε για ΔΝΤ.
ΓΑΠ προς Αλέξη
"Αλέξη να πας και εσύ στο Καστελόριζο για διάγγελμα"
Α και πού εισαι γιατρε, μην απαξιωνεις ετσι το κοριτσακι που δεν ηξερε τον Ιουλιο Καισαρα!!!
Εξαλλου δεν ειπε οτι δεν τον ηξερε.
Ειπε οτι δεν ηξερε οτι ειχε πεθανει πριν τη γεννηση του Χριστου.
τυπε, τα μελη εδω νομιζουν οτι τα τειχη του θεμιστοκλη στον πειραια ειναι απλα το ονομα της περιοχης, δεν τα εχουν προλαβει να χρησιμοποιουνται ως αμυντικο μεσοΤο "Άλογο που κλαίει" είναι Ντονσκόι, είμαι σίγουρος! Κι αν σου πω που το είχα δει, δεν θα το πιστέψεις! Στο "Εσπέρια" στην Περγάμου, τότε ήταν σινέ τέχνης πριν γίνει τσοντάδικο.
Αλλά τί τους τα λέμε αυτά; Αυτοί εδώ και τις τσόντες σε DVD τις προτοείδαν, για σινέ τέχνης άστο καλύτερα...
Μπραβο γιατρε. Δεν σβηνεις τωρα το ποσταρισμα?
Σ' ωραιος.Το τροποποίησα...