κοίταξε... αν έχεις αξιοπρέπεια πληρώνεις αυτά που χρωστάς...
ή αποδέχεσαι τις συνέπειες επειδή δεν γουστάρεις να πληρώσεις...
αν θες και να μην πληρώσεις και να μην έχεις συνέπειες αφενός μεν δεν γίνεται αφετέρου για να γίνει έστω και λίγο θα πρέπει να κατεβάσεις τον πήχυ της "αξιοπρέπειας"... γιατί έτσι και αλλιω΄ς από μόνος σου τον έχεις κατεβάσει για να μην πω τον έχεις μηδενίσει...
οκ
σε επιπεδο πολιτη τι γινεται??? αν δεν χρωσταω τιποτα, γιατι δεν συμμετειχα ουδεποτε σε καναενα φαγοποτι και δεν εχω να πληρωσω και κινυνευει το σπιτι μου τι γινεται η δεν εχω να δωσω στο παιδι μου τι γινεται?? κι αν ειναι να μου απαντησεις με τις συνηθισμενες σκατοψυχες ατακες σου του τυπου "ας προσεχες"...αστο καλυτερα μην απαντησεις
στην περιπτωση της ελλαδος δεν μιλαμε για οφειλη αλλα για ξεζουμισμα...καποιοι κερδοφορισαν και κερδοφορουν στις πλατες του λαου, καποιοι επωφελουνται απ το ξεπουλημα....καποιοι πλουτισαν και πλουτιζουν και τυχαινει να ειναι οι εχοντες....
με την ιδια λογικοι αφου χρωσταμε, γιατι δεν μας αποπληρωνουνε οι γερμανοι το κατοχικο αφου τα εχουν κιολας....εμεις στη τελικη δεν τα εχουμε και πουτανες δεν θα γινουμε...γκεγκε...
τωρα τα περι ηθικης, για τα γαμησιατικα των εχοντων αλλα να την πληρωνουν οι γνωστοι ταλαιπωροι και να νιωθουν και αξιοπρεπεις κι απο πανω πεστα σ κανα συγχισμενο φιλελε ;)