Gianis klavdios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.095
- Πόντοι
- 206
Όντως τον λυπάμαιΜη τον βρίζεις μαν...αρκετά τον ταπείνωσες...
Αλλα μου κωλοτριφτηκε πολυ ρε φιλε
Όντως τον λυπάμαιΜη τον βρίζεις μαν...αρκετά τον ταπείνωσες...
Νταξ..άντρας είσαι και συ..τι να κάνεις;Όντως τον λυπάμαι
Αλλα μου κωλοτριφτηκε πολυ ρε φιλε
Ωραιος τελυΣτο διόρθωσα ....
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.Κάνετε τους μαλάκες ή ΕΙΣΤΕ?
Του ελεγα μη μου κωλοτριβεσαι εκει αυτος το βιολι τουΝταξ..άντρας είσαι και συ..τι να κάνεις;
Μη τον βρίζεις μαν...αρκετά τον ταπείνωσες...
Φτάνει ρε ναυάγιο, ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΛΑΙΣ ΑΚΟΜΑ;;;;;; Θα με αναγκάσεις να ζητήσω συγνώμη που ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΑ ΤΟ ΥΓΡΑΣΙΑΣΜΕΝΟ ΥΠΟΓΕΙΟ, ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ.έλα ρε το παιδί .......
βρήκε μια φωτό φίλου του στο fb με καγιέν ... που πήγαινε μπάνιο με γυναίκα με σαγιονάρες δίπλα και την ανέβασε ....
τουλάχιστον δεν ταλαιπωρήθηκε ... την κατέβασε και την έβαλε εδώ .....
άλλος που έτρεχε χάραμα να βγάλει είσπραξη μαγαζιού φωτό στις 03.45 ;
φαντάζεσαι ταλαιπωρία ;;;
Ναι πας στην καντίνα στο σταθμό λαρίσης, έχει πολύ καλό βρώμικο.Απο τη χαρα μου παω φυλης να πηδηξω,ακουω προτάσεις που να παω.
Δεν υπάρχει στρατιωτική σαγιονάρα - όχι γιατί μπορεί να ζεματιστεί από το τζάκι που βράζει - αλλά δεν έχω γιατί είμαι ξυπόλυτοςβλέπω πόδι με σαγιονάρα ;;
τέτοια εποχή ;;
Απο τη χαρα μου παω φυλης να πηδηξω,ακουω προτάσεις που να παω.
πόσο μαλάκες πια....άντε ρε μαλάκες ... τον χάσαμε .......
πάει τώρα ... άλλο ημεηλ .... άλλο λογαριασμό .......
Μου αρεσει που καθεσαι και ασχολεισαι με μαλακες και προσπαθεις να αποδειξεις τι εχεις και τι δεν εχεις.πόσο μαλάκες πια....
καταλαβαίνετε ότι είστε γελοίοι ή το προσπερνάτε?
Μια απορία,γιατί τον λέει κοντό?Μου αρεσει που καθεσαι και ασχολεισαι με μαλακες και προσπαθεις να αποδειξεις τι εχεις και τι δεν εχεις.
Προς ολους και στ αρχιδια μου οποιος δεν το πιστευει. Εχω μπει σε αυτην. Την καγιεν του Rebirthed εννοω.
Γιατί είναι μαλακας, ζαν είναι αυτός.Μια απορία,γιατί τον λέει κοντό?