jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Ο νικολιος εχει διωρο διαλειμμα για εργασια 10 λεπτωνΓι'αυτό γαμιούνται οι δημόσιοι υπάλληλοι κι'εσύ μαζί τους, συριζαίικη μύξα.
Ο νικολιος εχει διωρο διαλειμμα για εργασια 10 λεπτωνΓι'αυτό γαμιούνται οι δημόσιοι υπάλληλοι κι'εσύ μαζί τους, συριζαίικη μύξα.
πολύ ωραία... συνεπώς οκτάωρο σπαστό όπως όλοι οι εμπορουπάλληλοι στα μαγαζιά που κλείνουν το μεσημέρι...
καλά έκανε αν έτσι την βόλευε... μια ώρα για μάσα, ξεκούραση, κατούρημα, χέσιμο κλπ
Ο νικολιος εχει διωρο διαλειμμα για εργασια 10 λεπτων
Τι μιλατε για ωραρια νομους και κανονισμους στον ιδιωτικο τομεα ρε.
Αφου δεν ισχυουν αυτα.
Το πασοκ και η νδ χωρισαν τους ελληνες σε δημοσιους και ιδιωτικους.
Και φυσικα ο συριζα το διατήρησε αυτό.
Σε ποια χώρα ζειτε δεν εχω καταλάβει
Όλοι δημοσιοι ειστε εδω μεσα?
Τι μιλατε για ωραρια νομους και κανονισμους στον ιδιωτικο τομεα ρε.
Αφου δεν ισχυουν αυτα.
Γιατί τα ισοπεδώνω .ετσι δεν ειναι?Εσυ σε ποια χωρα ζεις που τα ισοπεδωνεις ολα
Καλημέρα ναι έχεις δίκιο δυστυχώς ισχύει αυτό στον ιδιωτικό τομέα υπάρχει τεράστια εκμετάλλευση υπερωρίες που δεν πληρώνονται ένσημα αυτά που συμφέρει το αφεντικό και όσα θέλει ενώ στο πελατειακό δημόσιο όπως διαμορφώθηκε δεκαετίες τώρα υπάρχει πάντα η προνομιακή μεταχείριση με δωράκια τροφεια οδοιπορικά άκουσον άκουσον λεφτά δηλαδή για να πάει στη δουλειά εξτραδακια για εξαγορά ψήφων.Τι μιλατε για ωραρια νομους και κανονισμους στον ιδιωτικο τομεα ρε.
Αφου δεν ισχυουν αυτα.
Διοικητικός προϊστάμενος!! Υποδιευθυντής!! Διευθυντής!!! Διοικητής υπηρεσίας!!!!το διάλειμμα της εργασίας μου το ορίζει η υπηρεσία μου αυτή είναι αρμόδια για τον τρόπο λειτουργίας όπως και οι διοικητικός προιστάμενος υποδιευθυντής διευθυντής διοικητής της υπηρεσίας μου
Τουλάχιστον είσαι σε κάποια υπηρεσία που να προσφέρεις έστω και λίγο στον πολίτη σε κάποια δομή έστω η απλά είσαι συμβασιούχος στον αέρα με ημερομηνία οριστικής λήξης σε λίγο καιρότο διάλειμμα της εργασίας μου το ορίζει η υπηρεσία μου αυτή είναι αρμόδια για τον τρόπο λειτουργίας όπως και οι διοικητικός προιστάμενος υποδιευθυντής διευθυντής διοικητής της υπηρεσίας μου
σε κανανε μονιμο η να ευελπιστουμε οτι θα σε πεταξουν στο δρομο μολις βγει ο μητσοτακης;το διάλειμμα της εργασίας μου το ορίζει η υπηρεσία μου αυτή είναι αρμόδια για τον τρόπο λειτουργίας όπως και οι διοικητικός προιστάμενος υποδιευθυντής διευθυντής διοικητής της υπηρεσίας μου
Γιατί τα ισοπεδώνω .ετσι δεν ειναι?
Ας μου πει καποιος οτι ο ιδιωτικος τομεας δεν ειναι ζούγκλα
το να εξισωνεις ολο το πασοκ με το συριζα ειναι λαθοςΟταν εξισωνεις το πασοκ με την νουδου και τον τσυριζα τα ισοπεδωνεις
Παντα ηταν
Διοικητικός προϊστάμενος!! Υποδιευθυντής!! Διευθυντής!!! Διοικητής υπηρεσίας!!!!
Του κερατά!!!4 προϊστάμενοι και ένας ""τεμπέλης"" Εεεεεεε εργαζόμενος??![]()
Τουλάχιστον είσαι σε κάποια υπηρεσία που να προσφέρεις έστω και λίγο στον πολίτη σε κάποια δομή έστω η απλά είσαι συμβασιούχος στον αέρα με ημερομηνία οριστικής λήξης σε λίγο καιρό
Αν όντως είσαι ΑΜΕΑ και πλήρεις τα πραγματικά κριτήρια τότε οκ έχεις δικαίωμα και κάποιο προβάδισμα να μονιμοποιηθειςσυμβασιούχος είμαι αλλά έχω κάνει τα χαρτιά μου για ΑΜΕΑ έχω περάσει τη φάση στον ΑΣΕΠ και περιμένω το ΦΕΚ μονιμότητας
η σύμβασή μου λήγει δεκέμβριο του 2020
και ναι εργάζομαι σαν διοικητικός σε διάφορα τμήματα είτε στα εξιτήρια είτε στο προγραμματισμό εξετάσεων είτε στα επείγοντα
και κάνω και εφημερίες
Αν όντως είσαι ΑΜΕΑ και πλήρεις τα πραγματικά κριτήρια τότε οκ έχεις δικαίωμα και κάποιο προβάδισμα να μονιμοποιηθεις
Γενικότερα όμως έχεις σκεφτεί μήπως θα μπορούσες να ασχοληθείς με κάτι πιο παραγωγικό δημιουργικό σε κάποια δουλειά με προϋπηρεσία έτσι ώστε να διεκδικήσεις μια θέση στην αγορά εργασίας?
η απογευματινη μου δουλειά αμείβεται πολυ καλύτερα από την πρωινή