tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Πιστευω θα ειναι 2-3 μοναδες μπροστα ο Κουλης,
αν και ειναι δυσκολη η προβλεψη για Οκτωβρη βλεπω τις εθνικες.
από 5.25-6.25% η διαφορά...
Πιστευω θα ειναι 2-3 μοναδες μπροστα ο Κουλης,
αν και ειναι δυσκολη η προβλεψη για Οκτωβρη βλεπω τις εθνικες.
μηπως λες το λομβερδο για τις μιζες της novartis
τα ΒΠ ???
μόλις γίνει το ελληνικό θα χτυπήσω μια μεζονέ... κατά προτίμηση αυτή που κόβει τον αέρα στο αυθαίρετο του νικολιού
Πασοκατζής και τα έφαγε χοντρά, αυτή είναι η πηγή, απλή λογική.Πηγούλα;
Πασοκατζής και τα έφαγε χοντρά, αυτή είναι η πηγή, απλή λογική.
Άλλος Λάκης εδώ.
Ποιο αυθαίρετο;
Όλα τα νομιμοποίησε ο σύντροφος.
Και από το σπίτι του παππού στο Ελληνικό δεν θα πάρει τίποτε γιατί έγινε μαδομούνι με τους κληρονόμους.
Στο δε εξοχικό της μαμάς, που σίγουρα θα κληρονομήσει ως μοναχογιός, όλα είναι νόμιμα. Σιγά μην μας βγάλεις παράνομο το BBQ.
Εγώ λέω τον χάσαμε τον γαμπρό και εσύ μας λες ιστορίες.
Eνα στοιχηματακι οτι δεν προκειται να γινει καμια συγκυβερνηση?δεν υπαρχει περιπτωση η νδ να εχει αυτοδυναμια.μετα βιας να φτασει 32% και ο συριζα τον κοβω να φτανει στο 27%
η συγκυβερνηση για την νδ είναι δεδομενη,το κιναλ εξαλλου καμμενο είναι,οποτε μια συγκυβερνηση αλλα παλαια θα οφελησει και το κιναλ να θυμιθει τις παλιες καλες εποχές.
σαφως και τωρα βεβαια,προεκλογικα δεν λεει ότι θα συγκυβερνηση με τη νδ,αλλα μολις τελειωσουν οι εκλογες και βγαινουν τα ποσοστα,η συγκυβερνηση είναι δεδομενη.
Ειτε ετσι ειτε αλλιως, εκλογες τον ιουνιο δεν εχειαν η διαφορα είναι μικρη κατω των 3 μοναδων θα δεις οι νδ εκει που ζητανε εκλογες τον ιουνιο θα το αλλαξουν και θα λενε ας αφήσουμε τον συριζα να τελιωσει την τετραετια.
όπως ειχα ανεφερει σε προηγουμενα μυνηματα οσο ο καιρος περναει για τις εθνικες εκλογες είναι υπερ του συριζα.
αν η διαφορα στις ευρωεκλογες είναι πανω από 6 μοναδες οι νδ θα λυσαξουν για εθνικες εκλογες τον ιουνιο.
ιδεολογικα είμαι κατά των στοιχημάτων.Eνα στοιχηματακι οτι δεν προκειται να γινει καμια συγκυβερνηση?
Ειτε ετσι ειτε αλλιως, εκλογες τον ιουνιο δεν εχει
Οκ, απλως ειπα μηπως ηθελες.ιδεολογικα είμαι κατά των στοιχημάτων.
αν γινει συγκυβερνηση εχω δικιο εγω αν δεν γινει εχεις εσυ.
Φυσικα.Συνάδελφε, οι "σταθεροί εκλογικοί κύκλοι" δεν είναι έτσι κι αλλιώς ένα από τα ζητούμενα για τον εκσυγχρονισμό του πολιτικού συστήματος και για την σταθερότητα στην οικονομία; Δεν τους υποστηρίζει και η ΝΔ;
Το αίτημα για πρόωρες εκλογές (από όποιον και αν προέρχεται) δεν αντιστρατεύεται έτσι την σταθερότητα;
Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςκαι επειδή το λέει μία εισαγγελέας της σειράς σημαίνει ότι ισχύει ?